2,1

Under middel

Aldrig mere Apolle og Novair

Man kan ikke give mindre end 1 stjerne hvilket er meget ærgerligt.
Skulle med svenske Novair 03.09.2022 kl.07.20, til Kreta. I cph + 1 time, men nej efter boarding sagde den mere eller mindre uforståelige kaptajn, + endnu 1 time, som vi kunne tilbringe i flyet uden vådt eller tørt. I alt 2 timer, sur r..
Skulle med svenske Novair hjem fra Kreta 10.09.22 men kom selvfølgelig først afsted halv time forsinket. I flyveren kørte aircon på fuld power, også efter take off, flere af os passagerer bad personalet om at få varme på, personligt frygtede jeg at flere af de ældre passagerer ville dø af kulde. Men nej, intet dkete trods gentagne bønner om varme.
REJS ALDRIG MED APOLLO HVIS FLYSELSKABET ER NOVAIR, IT SU....

11. september 2022

Vi var 10 personer som skulle til Kreta…

Vi var 10 personer som skulle til Kreta med Novair. Havde bestilt mad til små børn, laktosefri og til voksne. Det kunne de ikke finde ud af selvom det står på boksen med mad så vi sad og byttede kasser også fra nogle passagerer som ikke var med min familie. Dårligt! Plus at flyet blev forsinket 4 timer så vi ankom på hotellet kl 5 om morgenen, Kreta tid,

11. august 2022

Føj….på afgangen fra Billund d 6.6 kl…

Føj….på afgangen fra Billund d 6.6 kl 0720 blev der serveret en varm ret til de gæster der havde bestilt mad…Risotto med en slags fiskeforret!
Hvem pokker vil have det til morgenmad?
Hvad er der sket med lunt rundstykke,et par skiver rugbrød, ost, marmelade, juice og youghurt?? Og vi er mange der savner et par stk rugbrød med pålæg på frokostfly…varm mad på AFTENFly, tak.

4. juli 2022

Meget dårlig service

Meget dårlig service. Havde betalt for gode sæder som vi ikke fik pga flyændring. Firmaet skriver at de vil finde “ligeværdige”sæder, det gjorde de ikke og de har efterfølgende ikke forholdt sig til det, men svarer udenom. Kedeligt firma og Apollo som bruger dem, må jeg kraftigt afbefale.

1. januar 2022

Havde en dårlig oplevelse på flyvning…

Havde en dårlig oplevelse på flyvning til Fuerteventura den 26.11.2021 med afgang fra Billund kl. 9.00. Jeg havde til maden ombord medbragt en 0,15 ml. Gammel Dansk og blev af en mandlig kabinemedarbejder på en ubehagelig måde belært om, at det ikke var tilladt. Syntes faktisk det er ok, at man skal købe sin morgenbitter og mad på flyet - men samme medarbejder agerede ikke i forhold til de medpassagere, der selv medbragte mad fra Lagkagehuset i Billund. Stewarden har sikkert set mig som et "let offer"!! Men uanset om det er drikkevarer eller madvarer - må der gælde samme betingelser for passagerer på samme fly.
Omkring øvrige aktiviteter, var personalet dog meget serviceminded.

27. december 2021

Underlig oplevelse

Fløj med selskabet til og fra Kreta. Pladsen er jo ikke ligefrem pralende, så endnu mere underligt i disse Covid19 tider, at der skulle sidde 3 personer ved siden af hinanden (som ikke var tjekket ind sammen) når der var masser af ledige pladser!!
Transporten fra fly til lufthavn via busser med plads til 100 hvor der blev presset 200 ind, så meget for at holde afstand☹️ ( det sidste er ikke Novairs domæne)

4. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (21 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto