Norsminde Kro Anmeldelser

4,6

Generelt hyggeligt sted. Ingen varmt vand på vores værelse. Manglede sukker til den hjemmebryggede kaffe. Lidt nusset i kanterne. Spejlet var støvet og fyldt med striber fra rengøring eller manglende... Se mere

Vi er lige vendt hjem fra et 2 dages sommerophold på Norsminde Kro, alt levede op til vores forventninger. Vi havde et dejligt stort værelse med en vidunderlig udsigt over sø og fjord. Venlig b... Se mere

Var på 2 dags seminar med arbejdspladsen fra torsdag d.28.4. til fredag d. 29.4.22 Alt var simpelthen så godt morgenmaden var fælles men frokosten særdeles god med meget god servering som oplyste os... Se mere

Tak til Norsminde kro for en helt igennem fantastisk afvikling af min fødselsdag. Lige fra begyndelsen har I været utrolig hjælpsomme og jeg har på intet tidspunkt følt at jeg ikke spørge til elle... Se mere

1. Restaurant
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler
  3. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Norsminde Kro - Logi & Gastronomi, ligger smukt placeret midt på Norsminde Havn, syd for Århus. Vi tilbyder en langt række luxus oplevelser for både små og store selskaber.

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ikke godt

Fire venner afslutter en fødselsdagstur med forventning om en god middag.
Vi oplevede ligegyldighed, da vi kom.
Armlæn på en stol var løs, en af os fik splint i hånden fra en anden stol. På forespørgsel, fik vi et plaster, ellers en lakonisk kommentar om at sige det videre.
Knivene var sløve, vi fik lakonisk at vide, at tjeneren havde givet forkerte knive til retten.
Der var manglende oplysninger på menukortene om priser, hvis man køber flere retter.
Ligesom vedligehold og service var maden ikke i orden. Enkelte tilbehør var ok, ellers var smag og anretning ligegyldig.
Prisen var bestemt alt for høj til den samlede oplevelse. Øv.

30. november 2019

Fint nok sted - men undgå Brasseriet

Fine nok værelser og det ligger flot.
Vi havde desværre en noget uheldig middag i Brasseriet.
1. Vær forberetdt på at spise hjemmefra, for portionerne er meget små men det er priserne ikke. Jeg fik et lille stykke lange (fisken) og en halv fennikel til kr. 325 - ingen tilbehør overhovedet (kartofler, yderligere grøntsager eller andet end kuvertbrødet)
2. Vi bestilte en børneret til vores søn- fiskefilet med pommes frites. Fisken var så voldsomt saltet fra køkkenet, at den var uspiselig. Vi måtte derfor desværre sende retten retur til køkkenet med besked på, at de bare skulle undlade at salte den. Herefter kommer der en ny portion med mindst lige så meget salt på.

8. oktober 2019

Kan ikke anbefales til fester

Var med som gæst til et sølvbryllup den 28/9 2019 og kan desværre ikke anbefale Nordsminde Kro til andre. De stakkels tjenere var tydeligvis både uerfarne og mangelfuldt instrueret. Gik galt fra starten, hvor lokalet ikke var klar til aftalt tid. Velkomstboblerne rakte ikke til et glas til hver af gæsterne og blev i øvrigt kun opskænket til nogle af gæsterne - resten måtte betjene sig selv. Ingen tallerkener tll forretten, skulle øse op med eget service osv osv. Ved præsentationen af maden kunne de ikke kende forskel på en skorzonerod og en artiskok og vinpræsentationen foregik ved, at en ung mand efter bedste evne forsøgte at læse op fra etiketten på vinen. Maden smagte dog godt, men stedet kan ikke anbefales til fester, hvor man gerne skal have en positiv helhedsoplevelse, og at en overnatning i forbindelse med en fest på stedet skal være markant dyrere end de bedste hoteller inde i Aarhus efterlader et indtryk af, at gæsterne skal plukkes.

30. september 2019

Kommer der aldrig igen.

Kommer der aldrig igen.

De snød os noget så groft og de var fuldstændig ligeglade.
Var derude tre gange førVar derude tre gange før hvor stor fest.
Alligevel var der tonsvis af fejl. Vores gæster frøs, der var ikke mad nok og og det tog 7 timer at få serveret seks retter.
Der så til gengæld ikke var særlig spændende.
Gå langt ude om Norsminde Kro

14. august 2019

Kære Norsminde Kro.

Kære Norsminde Kro.

Vi bor i nærområdet og plejer at komme en del nede ved jer. Vi har altid haft gode oplevelser. Vi har både holdt bryllup og barnedåb ved jer og besøger også jævnligt brasseriet.

Vi besøgte jer d 27. Juli på vores bryllupsdag, som hvert år fejres ved jer - hvor vi også blev gift.
Det var desværre en træls oplevelse.
Vi bestilte drinks, snacks og 4 retter med vinmenu. Vi måtte selv bede om menukort, 3 ud af 4 gange kom vinen først efter maden, der var ikke vand med til vinen som vi selv måtte bede om, brød til forretten blev også glemt, og vi ventede laaaaang tid mellem hver ret. Også så lang tid at vi rykkede for maden flere gange. Bestik manglede også til både forret og dessert.

Det er bare en rigtig ærgerlig oplevelse, når vi ellers har været glade for at komme ved jer, men nu overvejer vi om det er en tradition vi skal sætte på pause.

10. august 2019

Kommer der jævnligt og bliver altid…

Kommer der jævnligt og bliver altid mødt af venligt personale og maden er altid i top, kan kun give mine bedste anbefaling.

19. juli 2019

Hej Lina,
Tusind tak for din skønne anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos os på kroen.
Bedste hilsner Malene S - receptionen.

Lækker atmosfærer med intimkoncert og udsøgt mad og vin:)

I slutningen af februar havde min kæreste og jeg en helt fantastisk aften på Norsminde kro, hvor vi var til Intim koncert med Pernille Rosendahl. Vi havde valgt deres Dinner +Intimkoncert pakke, som bare fungere super godt. Lige fra vi ankom kunne vi mærke en dejlig atmosfære, som blev fulgt op af udsøgt mad og vin og kronet med en fantastiske koncert med Pernille Rosendahl. Efter koncerten fik vi et par lækre drinks i Brasseriet, hvor de havde åbnet for natbar. Vi vil helt sikkert gøre dette igen:)

7. marts 2019

Lækkert weekend ophold.

Min kone og jeg havde en super oplevelse med deres gourmetophold. Maden var rigtig lækker og vi nød weekenden i dejlige omgivelser.

28. februar 2019

Kære Jesper,

Tusind tak for at have taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi er meget glade for top-karakteren. Tusind tak. Det glæder os, at I har nydt jeres ophold.

Super ophold

Vi have et fantastisk ophold, hvor servicen var i top.
Det er et rigtigt hyggeligt sted, så det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der.
Manden var af rigtigt høj kvalitet og virkelige noget vi kan anbefale.

Dejlig oplevelse
Claus & Line

27. februar 2019

Kære Claus,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er meget stolte af topkarakteren. Tusind tak. Rosen er givet videre rundt i hele huset.

Super dejligt ophold

Super dejligt ophold, nød det fuldt ud :)

26. februar 2019

Kære Richard,

Tusind tak - det er vi vel nok glade for at høre :)
Vi håber at se jer igen

En skjult perle.

Min mand og jeg har netop tilbragt en overnatning på Norsminde Kro. Vi havde hørt meget godt om stedet, og kan kun give anbefalingen videre, sikke et lækkert sted, sødt personale. Menuen og vinen var lige i skabet. Bestemt ikke sidste gang vi tager afsted, dog med venner for at vise en perle frem :-) Dbh. Heidi

22. februar 2019

Kære Heidi,
Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.
Det var en fornøjelse at have besøg af jer.

På gensyn

Super dejligt sted

Super dejligt sted, med hyggelig atmosfære og professionelt personale, er det bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi Nordsminde kro😉

21. februar 2019

Kære Nicki,
Mange tak for rosen og de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.
Hotelchef

Perfekt service og super mad...

Jeg har gentagene gange været på Norsminde kro, både som arrangement men også bare til spisning.
Jeg har alle gangene været super tilfreds og de varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

20. februar 2019

Kære Morten,
Tusind tak - det sætter vi stor pris på.
Hotelchef

Jeg har flere gange været på været på…

Jeg har flere gange været på været på Norsminde Kro både i forbindelse med spisning og ophold.
Alle gangene har både kvalitet og service været helt i top.
Kan varmt anbefale Norsminde Kro.

20. februar 2019

Kære Jacob,
Tusind tak for de varme anbefalinger og fem flotte stjerner.
Hotelchef

Dejligt ophold og god mad

Jeg har svært ved at genkende de dårlige anmeldelser. Har 15-16 februar 2019 haft et ophold på kroen med forplejning (pakkekøb). Fin modtagelse i receptionen og information om indholdet af opholdet. Fint værelse med udsigt over inderfjorden. Lækker afternoonte med servering af te, cava, to sandwichens med hhv. røget laks og parmaskinke med esdragondressing og 3 forskellige små kager. Den 3 retters aftenmenu var meget delikat og blev serveret i er passende tempo. Meget fin betjening og anbefalingerne til vin var perfekt. Morgenbuffet med stor variation var også god. Alt i alt en dejlig oplevelse.

16. februar 2019

Kære Kristian,
Tusind tak for din udførlige anmeldelse og top karakter hele vejen rundt. Det glæder os meget, at du har taget dig tid til at skrive om jeres oplevelser her på Trustpilot. Det betyder meget for os. Både at I har været yderst tilfredse, men også at I gerne vil dele jeres oplevelse med vores andre gæster.

En super god oplevelse

En super god oplevelse i vinkælderen. Madden og vinen var i en klasse for sig selv.

1. februar 2019

Besvarelse fra Norsminde Kro

Tak for det, Michael. Vi takker for de flotte ord og ditto stjerner.
Hotelchef

Koncerten med Michael Falch lørdag den…

Koncerten med Michael Falch lørdag den 15/12 var til 5 stjerner. Det var det hjemmebagte brød også, men her stopper den positive oplevelse. Koncerten incl. 4 retters menu (excl. drikkevarer) og koncert kostede kr. 1.398,00/person (koncertbillet med Michael Falch koster typisk ca. kr. 350/stk). Vi blev venligt modtaget og vist hen til vores bord. Der stod lunkent vand på bordet og lidt snacks, som formentligt var "ud af en pose". Min mand valgte den eksklusive vinmenu til kr. 525,00 med i alt 4 vine. Det skulle vise sig, at være en fejldisponering, idet man kunne købe 1 glas vin for kr. 125,00 og en hel flaske vin for mellem kr. 500 og kr. 700. Direkte adspurgt efterfølgende fortalte vintjeneren, at man sparede kr. 50,00 ved at vælge vinmenuen i stedet for 4 x 1 glas! Hver gang tjeneren skulle hælde i glasset bestod serveringen i bundslatter for hhv 2 og 3 flasker. Ikke éen gang blev der skænket fra en nyåbnet flaske, ligesom vinen blev skænket efter maden var serveret. Man skænker et glas vin til der, hvor buen på glasset igen begynder at bue indad. Det var den unge tjener ikke instrueret i, og der blev hver gang skænket langt mindre, ligesom der ikke blev efterskænket éen eneste gang. Maden smagte rigtigt godt, men portionerne var meget, meget små. Hvorfor blev der ikke serveret bare et par kartofler til hovedretten, som bestod af 1 skive kød, 1 skive græskar og en spiseskefuld kompot og noget sauce?. Godt smagte det, men vi gik sultne hjem og bad om ekstra brød for ikke at være decideret sultne efter middagen. Brødet var i øvrigt virkeligt lækkert, og den største madmæssige oplevelse den aften. Vi kommer ikke igen, for der er langt mere value for money på restauranterne i Aarhus. F.eks. serveres der lækkert og rigeligt mad på Olinico i Mejlgade, hvor man spiser sig mæt for kr. 135,00 for 3 retter mad og kvaliteten er nøjagtigt den samme - bortset fra brødet. Det havde klædt Norsmindekro at vise lidt overskud og klasse, når man betaler så meget for en middag og en koncertoplevelse. Vi fik indtryk af, at stedet slår sig op på noget, som slet ikke holder stik, og vi var virkeligt skuffede. Heldigvis var Michael Falch veloplagt og på højt niveau, men det var Norsminde Kro desværre ikke.

17. december 2018

Stor skuffelse

Stor skuffelse

Min mand og jeg har netop tilbragt to nætter på Norsminde Kro. Vi havde hørt meget godt om stedet, men ak, det levede slet ikke op til vores forventninger. Til trods for prisen - værelset kostede trods alt 998 kr. pr. nat. Betjeningen var fin, men selve værelset lå nede i annekset og var slidt og så lille, at der kun lige var plads til en seng. Der var kun lys i den ene sengelampe. Og trods det, at vi påtalte det, blev det aldrig rettet. Det værste var dog sengen, som ikke var en rigtig dobbeltseng, men en halvandenmands seng med en blød og slidt madras. Vi fik begge virkelig, virkelig ondt i ryggen. Så det vil vi huske kroen for.

19. november 2018

Fra vi ankom gik der ½-3/4 time førend…

Fra vi ankom gik der ½-3/4 time førend tjeneren kom til vort bord. Der var to borde foruden vort. Et med 6 gæster og et med to. De fik alle kaffe eller lign. Vi bestilte to cafelatte og en chokolade + to citronkager og en eclair .
Drikkevarerne kom halvlunkne -nåede at blive kolde inden kagerne kom. Eclairen uden glasur på den øverste del.
Det var ligesom vi i vejen for personalet. Her behøver vi ikke komme igen.

21. oktober 2018