Norsminde Kro Anmeldelser

4,6

Generelt hyggeligt sted. Ingen varmt vand på vores værelse. Manglede sukker til den hjemmebryggede kaffe. Lidt nusset i kanterne. Spejlet var støvet og fyldt med striber fra rengøring eller manglende... Se mere

Vi er lige vendt hjem fra et 2 dages sommerophold på Norsminde Kro, alt levede op til vores forventninger. Vi havde et dejligt stort værelse med en vidunderlig udsigt over sø og fjord. Venlig b... Se mere

Var på 2 dags seminar med arbejdspladsen fra torsdag d.28.4. til fredag d. 29.4.22 Alt var simpelthen så godt morgenmaden var fælles men frokosten særdeles god med meget god servering som oplyste os... Se mere

Tak til Norsminde kro for en helt igennem fantastisk afvikling af min fødselsdag. Lige fra begyndelsen har I været utrolig hjælpsomme og jeg har på intet tidspunkt følt at jeg ikke spørge til elle... Se mere

1. Restaurant
  2. Udlejning af konference- og mødelokaler
  3. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Norsminde Kro - Logi & Gastronomi, ligger smukt placeret midt på Norsminde Havn, syd for Århus. Vi tilbyder en langt række luxus oplevelser for både små og store selskaber.

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Verdensklasse

Vi var på et gourmetophold og madoplevelse i deres gourmet restaurant. Simpelthen en oplevelse for livet.
Deres sommelier var yderst velformulerende, deltog godt i selvskabet og skabte virkelig god oplevelse. Værelse var helt perfekt, hvilket morgenmaden også var.

Dejlig oplevelse og alle 5 stjerner værd

23. september 2023

Hold da op, det var en fantastisk oplevelse

Vi takker for skøn mad og et meget venligt og kompetent personale. Vi er blevet serviceret på allerbedstevis. Værelset var rent og pænt som forventet.
Kroen ligger det mest fantastiske sted, og har en historie, som er værd at kende.
Vi kommer igen, og glæder os allerede. Tak for to skønne dage.

1. august 2023

Når man lægger alt i hænderne på det…

Når man lægger alt i hænderne på det sted, man ønsker at holde en stor fest, så er det pragtfuldt, at kun kan rose stedet for hele arrangementet. Lokalet dejlig stort til 72 gæster, maden fuldstændig perfekt, drikkevarerne var gode og varierede. Personalet meget opmærksomme, dygtige og smilende. En kæmpe tak til Norsminde kro, og tak til værten for en aften, der levede mere end op til forventningen.

16. juni 2023

Leder du efter et sted at holde dit bryllup?

Min hustru og jeg holdte vores bryllup på Norsminde kro. Vi tilbragte en weekend inden brylluppet som var helt fantastisk for at smage vin og mad til vores store dag. Vi viste med det samme at vi havde valgt det rigtige sted. Værelserne er rene, maden er helt genial. Og personalet er virkelig dygtige. Man føler aldrig at de er stresset og ikke har tid til en. Kæmpe oplevelse. Angående selve bryllupsdagen var vi ude at se på mange forskellige stedet at kunne holde det. Og var blevet lidt fortvivlet fordi det er sådan en stor ting og der er så mange muligheder. Hvis i er et bryllups par og stadig leder efter et sted så stop bare nu fordi Norsminde kro har alt.

27. maj 2023

Hold jer langt væk fra deres anneks!!

I mine 6 år som rejsemontør har jeg boet på mange kroer og hoteller, nu bor jeg på 2 uge her på kroen 1 uge var acceptabelt, heller ikk mere, der er absolut ingen lys om aftenen eller om morgenen så det var meget spændende at gå ned af en lang sten trappe med tasken i den ene hånd og tlf lommelygten tændt i den anden. Nu er vi her på anden uge kommet ned i deres anneks og bo og håber os på det bliver sidste gang ,i mandags da jeg kom hjem efter en 12 timers arbejdsdag i kulde og regn så jeg frem til et varmt bad men måtte konstatere at der absolut ingen varmt var, dagen efter ringede jeg til receptionen og efter 4 forsøg kom jeg igennem, jeg forklarede problemet og fik svaret at det var fordi der var meget langt fra det varme vand og ned til annekset så jeg skulle bare tænde for vandet og la det løbe i en halv times tid så kommer det .Da jeg kom hjem lå der en seddel på værelset at nu havde de ordnet vandet så det skulle være i orden, fedt tænkte jeg nu har det løbet i 45 min. Og der er ikk skyggen af varmt vand..og hvis jeg lige skal brokke mig færdig er står radiatorerne på 5 og det er stadig pisse koldt så håber på et andet værelse i næste uge og måske et varmt bad.

22. marts 2023

Besvarelse fra Norsminde Kro

Hej Henrik, tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig er kede af at læse om din oplevelse her ved os.
Vi var heldige at få varmt vand da vi forsøgte at løse problemet. Vi har dog fundet ud af, at det varme vand desværre var blevet slukket om aftenen, det kan vi kun beklage, gik ud over jer. I var her i vores lukkedage og derfor er det svært at give jer helhedsoplevelsen.
Vi håber I blev glade for at vi opgraderede jer i efterfølgende uge og den søde hilsen på jeres værelser. Vi er altid glade for at få feedback, så vi bliver bedre.
Mvh. Norsminde Kro

Perfekt aften i Brasseriet…

Har lige til aften spist i Brasseriet og fået den nye landmenu. Alle retter var super lækre, jeg fravalgte dog osten. Lækker vinmenu der passede perfekt.
Lækker mad, super betjening hyggelige omgivelser.

9. februar 2023

De har tydeligvis et stort selskab som…

De har tydeligvis et stort selskab som fester på en torsdag.
De vælger at give mig værelse 0 lige over hovedindgangen hvor alle står ude og ryger. Det er sjovt nok også der hvor alle skal forbi og lige over receptionen.

Der var så helt naturligt et rend af mennesker som holdt mig vågen på den anden side af 24

Fantastisk service og omtanke

3. november 2022

Brasseriet var en slatten oplevelse

Brasseriet var en slatten oplevelse. Vi havde høje forventninger til smørrebrød ad libitum på et gourmet sted. Beklageligt, at vi på intet tidspunkt følte vi fik serveret noget, som vi ikke selv kunne have lavet. Ingen smag og al for salt. Selv til prisen (tilbud) var det et meget skuffende besøg. Vi kommer ikke igen.

23. oktober 2022

Besvarelse fra Norsminde Kro

Hej Jette, Vi er kede af at læse din anmeldelse af dit besøg i vores Brasseri.
Det er selvfølgelig ikke det niveau vi ønsker at levere selvom det er et godt tilbud, så vi helt sikkert se på din kritik og optimere vores produkt.
Dog skal jeg gøre opmærksom på at vores Brasseri IKKE er vores gourmet restaurant, og dette er to forskellige restauranter.

Ærgerligt at I ikke vil komme igen en anden gang, så vi kan vise jer at dette ikke er vores stil, men desværre en ærgerlig oplevelse for jer denne dag.

Brasseriet lørdag d. 27/8

Jeg var på Brasseriet i lørdags d. 27/8 med min familie på 9 personer. Min mor havde fødselsdag, 75 år, og havde derfor inviteret på frokost, som var bestilt på forhånd, pariserbøf og profitterolles til alle.
Det var en meget skuffende oplevelse, mildest talt. Pariserbøffen var helt igennem tør, brødet skulle vi nok have haft en steakkniv til, det var sejt at skære over. Der var ikke æg eller peberrod, dog en gul klat af noget, som lignede en æggeblomme. Min mor sad næsten med tårer i øjnene, da hun havde glædet sig til, at vi skulle have en god pariserbøf på Norsminde Kro til frokost på hendes fødselsdag.
Vi sagde det til tjeneren, og hun ville sige det videre til “kokken”.
Som et plaster på såret fik vi chokolade, hvilket vi absolut ikke trængte til ovenpå den tunge dessert.
Jeg kan godt forstå, at tjeneren ikke spurgte os, om maden smagte.
Da vi skulle rykke for sodavand til børnene for 3. gang, sagde hun da også, at hun vist havde glemt hjernen hjemme på hovedpuden.
Derudover havde min mor ikke nået at spise hendes ene kugle is færdig, før tjeneren havde fjernet hendes tallerken, det beklagede hun, men der blev ikke tilbudt en ny kugle is, hvilket jeg ellers synes havde været god stil.
Da vi gerne ville prøve at holde humøret oppe, da det trods alt var min mors fødselsdag blev vi også og fik te og kaffe mm. Og vi betalte fuld pris for alt !!?
Under al kritik!

29. august 2022

Besvarelse fra Norsminde Kro

Vi er rigtig kede af at læse jeres anmeldelse her. Vi kan læse at der er flere ting der ikke har været tilfredsstillende og for det beklager vi mange gange.
Vi gør altid alt for, at give den bedste service og levere et godt produkt.
Det er menneskelig fejl der desværre denne dag er gået udover jeres oplevelse, vi håber I en vil besøge os en anden gang og se at dette ikke er vores niveau.

Danmarks kedeligst rødspætte

Spiste 4 personer på Brasseriet, hvor 3 af os fik rødspætte “med er væld ad grøntsager”.
Det er den kedeligste og mest smagløse rødspætte vi nogen sinde har fået, og de må have tilbragt en rum tid i fryseren.
Tilbehøret var meget utraditonelt og domineret af perleløg, syltede rødløg, kapers - besynderligt tilbehør til en frisk fisk, hvad den så heller ikke var.
Kartoflerne er ekstra tilbehør og blev til os alle 4 serveret halv rå ?
Alt i alt et rigtig kedeligt måltid, og den ene stjerne gives alene for den uøvede men engagerede betjening.

12. august 2022

Kære Svend.
Vi er kede af at læse, at I har været skuffet over vores mad.
Vi får leveret frisk fisk flere gange om ugen og derfor er der ikke noget fisk der kommer i fryseren hos os.
Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at I skriver her og ikke nævner noget på aftenen hvor vi har mulighed for at gøre noget ved det.
Så en anden gang endelig tag fat i os når i er her!
Vi er altid glade for, at få feedback så bliver vi kun bedre!

Pas på kroens parkering

Har tidligere været på Norsminde kro både privat og i firma regi og haft gode oplevelser
Dd. kommer vi forbi og vil som tidligere på kroen for at få en kop kaffe og kage på vej hjem. Parkerer på kroens P plads og ser der er skiltning som ikke tidligere set (nogen tid siden sidst vi var forbi) - parkerer og kommer med stor hund og vil gerne sidde ude men får umiddelbart ikke tilbudt bord hvorfor vi krydser vejen til et bordbænke sæt - får kaffe og kage.
Kører hjem og finder godt stukket ned en lille gul seddel, med parkeringsafgift fra “parkerings kompagniet”.
Forkert udfyldt idet det fremgår at vi har været parkeret kl 01:00 som nok skulle være 1300 !
Hvor om alt er kan man ikke tjene på den ene måde gør man det på anden - vi holdt mindre en 30 min på P pladsen og ja kom ikke på kroen da der ikke blev anvist plads!! Og ja vi bruger ikke Norsminde Kro lige med det samme.

30. juli 2022

Kære Lars
Vi har i de sidste mange år gjort brug af parkeringstilladelser på vores parkeringspladser i højsæsonen. På den måde sikrer os at de gæster, som kommer på kroen, har mulighed for at stille bilen.
Ud fra det du skriver, kan vi forstå at du ikke har besøgt kroen denne dag, da du skriver at du har fået kaffe/kage på den anden side af vejen. Dette er Fiske Huset, som ikke er en del af Norsminde Kro.
Vi beklager meget, hvis du ikke mener at der har været skiltet korrekt, og vi vil selvfølgelig tjekke op på vores skiltning.
Vi håber meget at du vil besøge os en anden gang på kroen, tros din dårlige oplevelse mht. parkering.
Norsminde Kro

Fantastisk oplevelse

Vi var 3, der havde booket et gourmet ophold. Da vi satte os og ventede på kaffen kl. 15, kunne vi ikke forstå, at vi ikke blev betjent. Endelig kom der en tjener og spurgte, om vi havde bestilt kaffe - og vi sagde, at det havde vi naturligvis, da vi havde bestilt gourmet opholdet.
Det havde vi ikke - vi havde ved en fejl bestilt spisning i kælderen med vin menu.
Da vi gerne ville have kaffe og vinsmagning med, var de så søde at ændre det og vi fik et helt fantastisk ophold med nogle meget lækre snack og 5 lækre retter, samt en formidabel vin menu sammensat speciel til retterne af en meget kyndig somalie.
Vi har været gæster på Norsminde kro flere gange og vil varmt anbefale stedet.
Der er en dejlig atmosfære og et dygtigt personale, der altid er søde og smilende og klar til at hjælpe.
Inga Kamstrup

10. juli 2022

Tak for et rigtig godt ophold

Har været på et to dages seminar på Norsminde kro. En super god oplevelse. Fornem modtagelse, lækker mad, venlig betjening fra de dygtige tjenere og fornemme værelser.
Udsigten er jo helt fantastisk og mange muligheder for at sidde ude og nyde det.

4. maj 2022

Kedelige rejer og sej kage

Har lige været til et arrangement på norsminde Kro og man må sige der er kommet andre boller på suppen de sidste par år! Stedet var faktisk godt for 3-4 år siden men det er det vist ikke mere. Vi var et selskab til frokost og fik bl.a. rejemadder, det var bestemt ikke fjordrejer men smattede og intetsigende standardrejer anrettet med lidt agurk og karse. Karsen overdøvede den svage rejesmag. Brødet under var noget kedeligt sejt grovbrød af en art. Så fik vi noget ost der jo ikke kunne ødelægges af køkkenet, men anretningen var flad og kedelig. Til sidst nogle desserter hvor min Baba au Rhum næsten var umulig at skære igennem. Tør som et gammelt stykke brød og isen der fulgte med, var smeltet. Alt i alt ikke pengene værk. Tilsidst kan jeg som en yderligere skandale tilføje at vores dug var dækket af nogle store hvide papirark! Sikkert så den ikke skal vaskes så tit! Hvad er det for et lavt ambitionsniveau!

2. maj 2022