norrkopingairport.se Anmeldelser

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

bra men kan bli bättre

en mysig flygplats med en fantastisk lunch restaurang som alltid är full, incheckning brukar gå hyfsat snabbt. tar lite längre genom säkerhetskontrollen då det bara finns en genomgång, väl därinne finns det både dryck av alla sorter samt lättare förtäring som mackor godis kaffebröd o.s.v. inte billigt men på vilken flygplats är det billigt !!! taxfreen upplever jag som dyr och skippar den. skönt att resa från sin hemstad underlättar även om resan blir lite dyrare. men kan inte förstå varför dom vid hemkomst kör in 1 !!!! vagn med med väskor för att sen komma med 3 vagnar nästa gång, blir ju några glada som kommer iväg tidigt och massor som får stå kvar och vänta, inga taxibilar finns kvar.... varför inte komma in med 3 vagnar direkt och sen komma med resterande vagnar direkt efter snabbare smidigare mer rättvist och man slipper bli sur när man kommer hem från en härlig semester. lär från skavsta som kommer in med ALLA vagnar direkt alla har samma chans att komma ut snabbt !! trevlig personal i incheckning finns några på säkerhetskontroll som behöver gå en charmkurs, hon vet vem hon är !! väldigt trevlig personal på plattan som hjälper till när personer med särskilda behov behöver komma ombord och talar om när det finns isfläckar och annat som dom hjälper till med.

21. juli 2022

Er dette din virksomhed?