Kæmpe plus fra mig, bestilte 3 blue gelato 41 og 3 blueberry og. Så fik jeg en mail fra firmaet om at de desværre kun havde et ud af de 3 blueberry tilbage, og sagde derfor han bare kunne smide 2 r... Se mere
Måtte vente i 4 uger, men fik en ok forklaring og de medsendte en masse ekstra frø etc. som undskylding 😊
Bestilte frø som kom hurtigt. men dårlige frø der ikke ville spire. Jeg har kontaktet via email og FB, men ingen svar. Hold jer væk
Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Se mere
Hindegade 6, 1303, København K., Danmark
- kontakt@nordlandseeds.dk
- www.nordlandseeds.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
altid et godt sted at handle
Aldrig problemer
Aldrig problemer , og varen kommer tit efter 1-2døgn og der er altid et fedt gratis frø med og lidt andet godt . Så de er 100% ok .
En rigtig god service de gør hva de kan…
En rigtig god service de gør hva de kan men nogen gange skal man lige skrive til dem for at se og høre hva der enlig sker
Dejlig rygerklub
De får en grøn anmeldelse ligesom det grønne de giver mig til at ryge. Hvis man giver dem ekstra penge så sutter de dig mens du sutter på et joint.
10/10
Jeg bestilte hos Nordland Seeds og jeg…
Jeg bestilte hos Nordland Seeds og jeg vil sige at hjemmesiden var rimelig tilgængelig, bestillingen blev leveret hurtigt og sikke en pakke jeg har fået. Ud over det jeg har bestilt, har jeg fået en masse fine små gaver med og sågar en hånskrevet lille hilsen som får, i hvert fald mig, til at smile. I pakken finder jeg brugsanvisninger, klistermærker... som i øvrigt er ret cool, og så lidt "personlig hygge" til når vennerne komme på besøg. Alt i alt er det en fantastisk oplevelse at handle med Nordland Seeds og jeg er meget taknemmelig. Nu glæder jeg mig til at se hvad jeg kan formå med jeres produkter og derefter nok ikke sidste gang at jeg handler med jer. Tak igen
Hurtig og rigtig fin levering
Hurtig og rigtig fin levering, Med lidt bonus i forsendelsen. Det var en rigtig positiv oplevelse 5 stjerner herfra
God service,hurtig levering!!
alle tiders forretning godt udvalg og…
alle tiders forretning godt udvalg og god service.
Der var noget forsinkelse på levering…
Der var noget forsinkelse på levering og frø der var svære at skaffe. Til gengæld god kompensation og venlig kundesevice.
Hurtig levering. Spændende frø katalog.
Nu skal nogle af dem hurtigst sættes i gang, juhu.
Nordland Seeds står for fin service og gode varer.
Nordland Seeds har en fin og hurtig service, og deres varer er i topkvalitet.
Jeg skal snart have fat i dem igen.
Hurtig og meget venlig betjening!😄
Ville have givet 4 stjerner for en lidt forsinket leveringstid, men til min overraskelse fik jeg en masse ekstra ting med + en håndskrevet undskyldning om leveringstiden:) Det giver altså lige en ekstra stjerne for god service
Professionel hjemmeside
Professionel hjemmeside, hurtig levering og fantastisk service.