Rådgiver forstod kundens situation og forhandling var med baggrund i kendskab til kundens håndtering af økonomi og gensidig tillid overfor banken/rådgiver og modsat tillid overfor kunden. Herved... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Nordjyske Bank er en bank med filialnet i Nordjylland samt i København. På nordjyskebank.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98703333 eller på post@nordjyskebank.dk.
Torvet 4, 9400, Nørresundby, Danmark
- 9870 3333
- post@nordjyskebank.dk
- www.nordjyskebank.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Konstruktiv
Konstruktiv, informativt og en god dialog hvor der blev lyttet og imødekommende på tiltag til start på en ny hverdag
Martin møder mig med et venligt smil
Martin møder mig med et venligt smil. Han er forberedt, og han guider mig igennem processen.
Som altid en fornøjelse at mødes med…
Som altid en fornøjelse at mødes med Søren B. Alt blev ordnet til UG, rart at man også kan tale om løst og fast. 👍🙏
Virkelig god og forståelig rådgivning.
Virkelig god og forståelig rådgivning.
Nem at kontakte ved spørgsmål.
Har fået en rigtig god bankrådgiver i Kristine Kragh
Har fået en rigtig god bankrådgiver i Kristine Kragh og vi føler os meget trygge i den rådgivning vi får. De er desuden nemme at komme i kontakt med.
Appen til Mobilbank er meget nem at bruge og deres hjemmeside virker også meget kundevenlig og nem at bruge.
Jeg har været kunde i banken i mange…
Jeg har været kunde i banken i mange mange år og er altid blevet rådgivet godt.
Da min mand døde i 2023, var min daværende bankrådgiver en utrolig stor støtte på det økonomiske område.
Og det samme har min nuværende rådgiver været. Netop rådgivende, men også lyttende og med stor opmærksomhed på, hvem jeg er, og hvad jeg gerne vil.
Banken får min allerbedste anbefaling.
Fantastisk god kunderådgivning
Vi har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Nordjyske Bank, og specielt vores kunderådgiver Morten Buus er fantastisk. Vi oplever altid personlig og særdeles kompetent rådgivning, som hjælper os til at opfylde vores drømme. Vi kan klart anbefale Nordjyske Bank.
Fik svar på alle tænkelige spørgsmål
Fik svar på alle tænkelige spørgsmål - fik en grundig orientering om udviklingen i alle mine konti og investeringer - pension mv. Fik tillige godt råd i forhold til mine investeringer for at optimere mine muligheder fremadrettet.
Trygt og tillidsfuldt bankforhold
Nemt at få en aftale.
Forberedt rådgiver med fokus på vores ønsker og behov - og ja, er klar over at de også tjener på mig. Men følelsen af tryghed og tillid er vigtig for os, følelsen af at vores penge og investeringer er i gode hænder.
God atmosfære ved møde og forhold hvor vi kunne snakke uden forstyrrelser.
Det var velforberedt!
Det var velforberedt!
Vi blev opmærksom på gode muligheder som vi ikke vidste vi havde.
Udbyttet var mere end vi havde forventet, og vi arbejder vider mod en god løsning for os.
Var vel forberedt
Var vel forberedt, jeg fik en god forståelig orientering,
Generel behagelig atmosfære…
Der er altid en super god og uformel stemning og atmosfære når jeg/vi har møde med Martin.
Her ud over er han god til at spørge ind til vore økonomiske interesser, og har altid svar på hvordan vi får det bedste afsæt til en bæredygtig økonomi.
Meget tilfreds
God, kompetent og venlig/ imødekommende rådgivning.
Godt velforberedt rådgiver som vejledte…
Godt velforberedt rådgiver som vejledte efter mine ønsker
Som altid fik vi en professionel men…
Som altid fik vi en professionel men også meget personlig rådgivning .
God og relevant service
Professionel rådgiver velforberedt og…
Professionel rådgiver velforberedt og imødekommende 😀
Fantastisk
Fantastisk, imødekommende, givende og ordentlig rådgivning.
Kompetent vejledning.
Jeg oplever altid god og kompetent vejledning ifm med møder hos Nordjyske Bank.