Fejl på el-kabel. Kom hurtigt. Informerede undervejs. Fandt fejlen og udbedrede hurtigt og med gå-påmod, selvom der både skulle pilles sten op og graves. Kan ikke gøres meget bedre!
Jeg kontaktede Nordisk Elteknik for at få tilsluttet min emhætte til udluftningskanalen og modtog et tilbud på 5.000 kr. Jeg blev oplyst om, at opgaven ville tage ca. 3–4 timer. Da håndværkerne... Se mere
Nordisk elteknik rykkede ud på foranledning af vores elleverandør pga. strømsvigt. De kom i to omgange. Først blev kablet tjekket igennem og konstateret uden fejl hos os, senere kom en anden og tj... Se mere
Hurtig udkørsel. Jonas kom hurtigt til vores redning da strømmen røg i halvanden af huset. Frisk og behagelig fyr med humor og høj faglighed. Denne gang var det Radius der skulle stå for at fixe... Se mere
Nyholms Alle 44, 2610, Rødovre, Danmark
- info@nordiskelteknik.dk
- www.nordiskelteknik.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fejl på el-kabel
Kan ikke gøres meget bedre!
Hurtige og meget professionelle…
Hurtige og meget professionelle elektrikere
Jeg kontaktede Nordisk Elteknik for at…
Da håndværkerne kom, tog selve arbejdet dog kun lidt over en time – knap 1,5 time i alt. I tilbuddet stod der, at prisen kunne blive højere, hvis der opstod uforudsete forhold, men der blev ikke nævnt noget om, at prisen kunne fastholdes, selv hvis arbejdet tog markant kortere tid end estimeret.
Efter arbejdet var udført, kontaktede jeg Nordisk Elteknik for at høre, om prisen kunne justeres, så den afspejlede den reelle arbejdstid. Det afslog de fuldt ud, uden mulighed for dialog.
Jeg står derfor tilbage med en oplevelse af, at tidsestimatet i tilbuddet ikke havde reel betydning for prisen, og at fleksibiliteten kun går én vej. Det er ærgerligt, da selve håndværkerne gjorde et fint stykke arbejde, men kundeservicen efterfølgende levede ikke op til forventningerne.

Besvarelse fra Nordisk Elteknik ApS | Elektriker i Rødovre
En god oplevelse
En god oplevelse.
Dygtige og professionelle elektrikere.
Fantastisk service .
Kan varmt anbefales.
Fra Jette Veber.
Fremragende service!
Fremragende service!
Vi har været rigtig glade for Nordisk El-teknik. De udfører dybt professionelt arbejde, er til at stole på og overholder aftaler.
Selv når der sker en svipser i kalenderen, som jo er, hvad der kan ske, gør de deres ypperste for at rette op på det.
Stor anbefaling!
Rigtig god professionel oplevelse
Efter henvendelse fik jeg besøg af en elektriker samme dag kl. 14:00 der fik installeret en ny kogeplade. Meget behagelig og professionel person det udførte sin opgave perfekt. Rigtig god oplevelse.
En elektriker i absolut topklasse – Lasse fra Nordisk Elteknik reddede min dag!
Efter en ferie kom jeg hjem til et hus uden strøm. Det viste sig, at stikledningen var blevet beskadiget i forbindelse med noget gravearbejde. Jeg stod uden strøm og uden idé om, hvor fejlen var – men sent fredag dukkede Lasse op fra Nordisk Elteknik, og jeg har sjældent oplevet så professionel og dedikeret service!
Lasse lokaliserede fejlen helt præcist, selvom den var godt gemt under jorden. Og han gik ikke før problemet var løst – han var først færdig efter midnat, men da han tog afsted, virkede alt perfekt. Lys, strøm og ro i maven.
Udover at være virkelig dygtig og grundig, er Lasse også en utrolig rar og sympatisk fyr. Man føler sig i trygge hænder fra start til slut.
Hvis du har brug for en elektriker, der tager ansvar, finder løsningen og gør det med et smil – så kan jeg på det varmeste anbefale Lasse og Nordisk Elteknik.
Fem stjerner er ikke nok! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Hurtig udkørsel
Hurtig udkørsel.
Jonas kom hurtigt til vores redning da strømmen røg i halvanden af huset.
Frisk og behagelig fyr med humor og høj faglighed.
Denne gang var det Radius der skulle stå for at fixe problemet med Jonas' arbejdskraft. Vi vil helt klart selv bruge firmaet/Jonas til evt privat reparationer fremadrettet.
Super oplevelse ved besøg af Jonas og philip
Vi har haft besøg af både Philip og Jonas af to omgange og begge gange var de yderst professionelle, kundemindede og venlige
Defekt/ødelagt kabel.
Indenfor 4 timer kom en super sød og professionel ung mand og løste opgaven på 2 timer trods det var omfattende,da det var et kabel udenfor matriklen der var beskadiget.
Nordisk elteknik kan varmt anbefales.
Tak for hurtig og supervenlig assistance
Tak for hurtig og supervenlig assistance da vi pludselig manglede en fase på 2. påskedag. Grundig måling, forklaring og skift af sikring. 👍👍👍
Meget venlig og høflig hjælp til…
Meget venlig og høflig hjælp til strømafbrydelse her i påsken. Fandt fejlen hurtigt i jorden og fik repareret kablet. Dejligt at få strøm igen hurtigt.
Fantastisk sød, velkommunikerende og hjælpsom tekniker/elektriker, der udskiftede en hovedsikring ved vej.
Har lige haft besøg af Jonas for at…
Har lige haft besøg af Jonas for at reparere svigermors stikledning. Det blev løst til stor tilfredshed. Tusind tak for indsatsen 👍
Hilsen Ronni Kongsted
Super hurtig og professionel udrykning…
Super hurtig og professionel udrykning da vi oplevede problemer med en mast sikring og kabelbrud.
Og til Philip tak for venlighed.
super god oplevelse
Vi har haft en super god oplevelse med jeres Elektriker. Vi var så uheldig at strømforsyning gik ude i vejen og ind til huset, han var her inden for 4 timer.
Og alt virkede inden han kørte igen. God service og flot arbejde.
Vi havde fejl på kablet fra vejen…
Vi havde fejl på kablet fra vejen (manglede en fase). Og en yderst venlig og høflig elektrikker kom hurtigt. Tror han hed Jonas - Anyhow, han fik både gravet, fixet kable og lagt fliser på den tid han var her. Alt i alt super tilfreds.
Hjalp os hurtigt videre i fejlsøgning
Hjalp os hurtigt videre i fejlsøgning, da vi delvis manglede strøm, og vi blev guidet til at se på elmåleren, hvor vi kunne se, at det skyldtes en fejl hos Radius, som vi fik nummeret til. De sendte hurtigt nogen ud og fik rettet fejlen.