Jeg fik brug for at komme igen hos læge Sheraz Butt det er 2 år siden jeg var der sidst. Samme venlighed og forståelse .Han er meget empatisk og giver sig god tid til at lytte og forklare. Kan varm... Se mere
Kan kun varmt anbefale Sheraz. Jeg er blevet mødt med venlighed, oprigtig interesse og stor faglig kompetence, der videreformidles i er sprog, der er let at forstå. Sheraz formår at give tryghed s... Se mere
Super oplevelse. Fik en tid ret hurtigt, Sheraz meget dygtig, lyttende og empatisk. Har før været hos både neurolog og 2 andre reumatologer, som uden undersøgelse, kunne tilbyde blokade,som jeg i... Se mere
Nordic Specialklinik tilbyder førsteklasses, specialiseret behandling inden for flere medicinske specialer i trygge omgivelser med erfarne behandlere. Dit helbred og velvære er vores højeste prioritet gennem hele dit patientforløb. Vi fokuserer på individuel og personlig behandling, præget af empati og nærvær, som er klinikkens kendetegn. Under dit forløb vil du opleve vores højt kvalificerede, professionelle og engagerede personale, som du trygt kan overlade dine ønsker om diagnostik og behandling til. Vi er stolte af vores høje patienttilfredshed, hvor 99-100% af vores patienter anbefaler os til andre. Kvalitet, tryghed og tillid er hjørnestenene i vores arbejde, og vi ser frem til at give dig en førsteklasses behandling, der lever op til de højeste internationale standarder.
Laurits Olsens Vej 1, 1. (v. Familelægerne), 2650, Hvidovre, Danmark
- info@nordicspecialhospital.dk
- www.nordicspecialhospital.dk
Jeg fik brug for at komme igen hos læge…
Kan varmt anbefale Sheraz Butt.
Flylæge
Jeg brugte sheraz Butt som Flylæge og har været yderst tilfreds. Nemt at få tid og har følt mig i de bedste hænder.
Er ikke i tvivl om jeg vil bruge Sheraz Butt næste gang
Kompetent lyttende og rar læge
Kompetent lyttende og rar læge. Han undersøger grundigt og giver sig god tid. Man får tid, rimelig hurtigt. Giver min varmeste anbefalinger til Sheraz
En stor tak til Sheraz Butt for en…
En stor tak til Sheraz Butt for en hurtig og fin behandling, vidste med det samme hvilken behandling der skulle til
efter 2 1/2 md. med smerter.
Tusind tak
Jørgen Wulff
Professionel og Indlevende behandling…
Professionel og Indlevende behandling med høj faglighed. Hurtig tilbagemelding med forslag til igangsætning af forløb, efter 1. henvendelse.
Blokader grundet smerter i skulder
Jeg har fået foretaget et antal blokader i venstre skulder og har fået det meget bedre. Det er første gang jeg ikke er nervøs for at blive stukket, da hele behandlingen har været smertefri.
Lægen var utrolig kompetent og rar
Stor anbefaling herfra
Jan K
Fik hurtigt en tid
Fik hurtigt en tid, da der opstod et behov. Yderst behagelig og venlig reumatolog der tager sig tid til behandlingen
Helt igennem positiv oplevelse- Sheraz…
Helt igennem positiv oplevelse- Sheraz Butt har ydet en meget professionel og empatisk behandling. Har var lyttende og besvarede spørgsmål på et forståeligt sprog. Prompt opfølgning på aftalen. Jeg fik en god ide, hvordan behandlingen vil virke, og resultatet passede fint med lægens beskrivelse.
Jeg har været pårørende til en patient
Jeg har været pårørende til en patient, der har været i forløb hos Nordic Specialklinik. Jeg har kun kæmpe roser til alle ansatte på klinikken, der udtrykker fuld forståelse, omsorg og autenticitet igennem HELE forløbet. Meget meget fin, omsorgsfuld og nærværende behandling. Tak
Jeg kan ikke finde flere positive…
Jeg kan ikke finde flere positive superlativer end allerede afgivet!!
Jeg er meget glad for ét hurtigt forløb.
Jeg kunne godt tænke mig en sådan huslæge!
Reumatolog Sheraz Butt er helt…
Reumatolog Sheraz Butt er helt fantastisk. I dag var jeg som mor/værge til konsultation med min søn på 25 der blandt andet har en autisme diagnose. Det skulle vurderes om min søn som jeg har den sjældne bindevævslidelse Ehlers Danlos Syndrom, Sheraz var meget omhyggelig og ekstremt god til at snakke til og med min søn, normalt er det meget svært for min søn at kommunikere med fremmede, men Sheraz havde en god og fin, stille og rolig væremåde og stillede min søn spørgsmål på en måde som han kunne være i. Han fortalte og forklarede rigtigt godt. Desværre har min søn arvet min diagnose, og der var Sheraz rigtig god til at forklare min søn om vigtigheden af at træne hos fysioterapeut, for som ung at kunne holde sin krop så god som muligt og lære at bruge kroppne på en måde så den bliver brugt men ikke misbrugt. Jeg kan på alle måder anbefale Sheraz Butt, både for sin omhyggelighed inden for sit fag men også for sin evne til at udvise psykologisk omsorg. Skulle vi igen få brug for en reumatolog bliver det helt sikkert Sheraz Butt som bliver valgt.
Fantastisk oplevelse
Har i dag været til behandling hos Sheraz. Han er simpelthen fantastisk. Professionel, empatisk, lyttende og virkelig behagelig. Han var grundig og forklarede tingene så det var forståeligt. Han gav sig tid og skabte ro, selvom jeg var meget navøs.
Jeg kan varmt anbefale ham.
Utroligt professionel og venlig…
Utroligt professionel og venlig behandling meget information omkring behandlingen og det videre forløb. Dejligt med opfølgningen på behandlingen og rart at man kan kontakte lægen ved behov for yderligere behandling. Margit Nielsen
Gode anbefalinger til læge Sheraz Butt, Nordic…
Jeg kan varmt anbefale Nordic Reumatologi hos læge Sheraz Butt.
Han er meget empatisk og giver sig god tid til at lytte og forklare.
Jeg kommer gerne igen, hvis jeg får brug for det … jeg kan klart anbefale Sheraz Butt.
Super oplevelse
Har før været hos både neurolog og 2 andre reumatologer, som uden undersøgelse, kunne tilbyde blokade,som jeg ikke var interesseret i. Fik derefter at vide at det var alder ogjeg skulle leve med det.
Hos Sheraz blev jeg grundig undersøgt,og ved andet besøg, en diagnose, rygsøjlegigt, samt informeret om behandlingen.
Sheraz kan jeg varmt anbefale.
Jeg er kommet hurtigt til og blevet…
Jeg er kommet hurtigt til og blevet super behandlet..
Vh. Bjarne
Jeg kan varmt anbefale Sheraz
Jeg kan varmt anbefale Sheraz
Han er tro mod sin faglighed, men har bestemt også empati overfor at jeg som patient har behov for at kunne være mest mulig aktiv. Dette blev bevist ved at presse en akut tid ind i en ellers overfyldt kalender.
Jeg har været meget glad for…
Jeg har været meget glad for behandlingen hos Nordic Specialklinik. Hver gang jeg har haft behov for en behandling, har han været god til at finde en tid hurtigst muligt.
En god oplevelse
Mødt med venlighed og dygtighed og kan kun anbefales.