Nordic Sense røremaskine 5L. 1500w Kan på ingen måde anbefales til brøddej. Maskinen kan ikke trække medmindre man hælder mere væske i, hvilket så får dejkrogen til at “suge” dejen op og klistre fa... Se mere

1. Kosmetikforretning
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Svanemærket Allergivenlig Hårpleje og Hudpleje UDEN parabener og parfume fra Nordic Sense

1,7

Dårlig

Nordic Sense 5L. 1500 W.

Nordic Sense røremaskine 5L. 1500w
Kan på ingen måde anbefales til brøddej. Maskinen kan ikke trække medmindre man hælder mere væske i, hvilket så får dejkrogen til at “suge” dejen op og klistre fast i hele maskinen. Det tager længere tid at få gjort rent efter dette, end at ælte dejen med håndkraft….
Den kan bruges til kagedej, pandekagefestival og rørt fars..
Jeg er ikke imponeret..

9. januar 2026

Robotstøvsuger - Virker ikke

Jeg fik en robotstøvsuger i firma julegave et par år tilbage, men fik den først i brug i dag.
Maskinen kan køre i omkring 1 minut hvor den giver fejl meddelelse om sensor.
Hvad jeg kan se herinde, så er jeg langt fra den eneste med dette problem.

Derudover støvsuger den mildes talt af helvedes til, suger ikke snavs og krummer, og sætter sig fast i gulvtæpper.

20. januar 2025

Jeg fik en Nordic Sense støvsuger som…

Jeg fik en Nordic Sense støvsuger som julegave, men jeg åbnede den ikke i cirka 1,5 år.
Da jeg begyndte at bruge den efter at have åbnet pakken, virkede den måske kun 4-5 gange i løbet af 2 måneder. Nu tænder den slet ikke længere, og jeg ved ikke, hvem jeg skal kontakte, da den har ligget ubrugt i pakken så længe.

26. december 2023

Elendig service på støvsuger.

Jeg har valgt en støvsuger ud fra et gavebevis jeg har modtaget. Den har jeg været glad for, men nu, efter ca. 1,5 år, kører den ca. 1 meter, stopper og afgiver 3 lydsignaler.
Jeg har forsøgt at kontakte leverandøren der er anført i instrukstionsbogen, men de vil overhovedet ikke hjælpe, det eneste de kan sige er købsnota som jeg jo af indlysende grunde ikke har.
Elendig eller ingen service far den kant. Hvis jeg kunne give minus stjerner gjorde jeg det.

1. september 2024

Nordic Sense sodavandsmaskine.

Vi har en Nordic Sense sodavandsmaskine. Efter at børnene havde haft gæster og nogle af dem havde lavet sodavand med smag i maskinen (vi bruger den normalt kun til danskvand og tilsætter smag bagefter) havde de sat flasken i blød i varmt vand fra hanen med lidt sulfo. Så skulle vi nogle dage senere selv bruge den og her sprøjtede kulsyren ud i lokalet ved siden af flasken fordi flasken er blevet deform af det varme vand fra hanen. Ikke kogende eller fra cooker, ca 60 grader fra vandhanen. Efterfølgende opdager vi at flasken kun kan tåle 40 grader. Jamen… så kan man ikke engang skylle den efter brug og være nogenlunde sikker på at den er fri for bakterier. Og så på en maskine som er dyrere end den originale sodastream maskine hvor flasken kan puttes i opvaskeren.
Kan derfor absolut ikke anbefales på trods af flot design

1. september 2024

🔥Nordic Sense Donut Maker🔥

🔥Nordic Sense Donut Maker🔥
Den bryder den nærmest i brand for mig ved første brug. Kraftig brændt lugt og synlig røgudvikling kommer fra apparatet indenfor et minuts brug. Slukkede straks. Skilte den derefter ad og konstaterede ledninger, der er ført lige op ad varmelegemerne i både øvre og nedre del. Er den samlet forkert eller skal isoleringen kunne holde til varmen?

28. december 2023

Coffee Maker - glaskanden springer i stykker ved koldt vand

Kaffemaskine Coffee Maker fungere som sådan, men glaskanden kan åbenbart ikke tåle den helt almindelige temperatursvingning der er fra varm til at der hældes almindeligt koldt vand i for næste brygning. Glasset springer i stykker. Kanden bør selvfølgelig være lavet af glas der kan holde til dette. Klage hos forhandleren afvises med, at glasset er et levende materiale der ikke kan ydes garanti på...levende...!??

Må desværre fraråde køb af dette apparat

20. juli 2023

Nordic Sense føntørrer

Har fået føntørren i gave, men den kom ikke med den diffuser den var bestilt med. På siden var der afbilledet en større diffuser men fik en lille med, som tydeligvis ikke er kvalitetstestet da den ved samtlige “pinde” er ru og dermed hiver fat i håret. Føntørren virker fint men vil ikke anbefale den til andre.

27. januar 2023

Synes faktisk det er en ok maskine

Synes faktisk det er en ok maskine. Har model bare til opladning med stik. Vi har selvfølgelig ikke hundehår hos os, men jeg kan fint sætte den igang i feks køkkenet, og den tager alle krummer osv, og der er helt støvsuget på det glatte gulv. Har dog sværere ved at gennemskue om den er lige så god oppe på gulvtæpperne i stuen, men krummer osv under sofabordet på tæppet tager den fint. Jeg er ok glad for den.

17. april 2022

Jeg er imponeret

Jeg er imponeret, selv med sct. Bernhardt hund klarer den jobbet flot. Kører med behagelig hastighed, så den ikke bumper ind i ting.👍

2. april 2022

Lige til at smide ud

Billig, men penge ud af vinduet fordi den er så dårlig til det den skal - støvsuge.
Den har spot og auto rengøring. I spot mode kører den i en lille circel på ca ½-1 meter, hvor manualen siger gittermønster. I auto mode kører den 1 meter frem og går så tilbage 1 meter, frem og tilbage hele tiden.
Hvorfor lave sådan en uduelig maskine, ødelægger bare firmaets navn. Køber i hvert fald ikke noget fra dem mere :)

16. april 2021

Elendig robotstøvsuger

Elendig robotstøvsuger. Kan ikke forcere hverken dørtrin eller tæpper. På pakken står den er egnet til tæpper - det siger manualen dog ikke, hvilket er helt korrekt.
Bliver ved med at nusse rundt i de samme områder uden rigtig at komme videre rundt i huset. Og værst af alt så STØJER den alt for meget. Bedst egnet til en del af huset der er langt væk fra, hvor du selv er.
Ja den er billig, men selv som helt ny så nærmer den sig allerede status som elektronik skrot.

18. december 2020

Lige fået den

Lige fået den, ladet op i 12 timer som anvist. Den suger overhovedet ikke hundehår. Den har kørt over det samme sted på vores trægulv 4 gange og den har taget måske 20% af hårene. (Og så mange er der heller ikke) Den skubber klaser af hår væk fra sig eller ind under sig og ud bagved. Den er seriøst komplet ligegyldig.

4. december 2020

Har købt en robotstøvsuger fra Nordic…

Har købt en robotstøvsuger fra Nordic Sense som intet kan!! Den kører frem og tilbage te par gangen og slukker efter få minutter. Den har max kørt 10 minutter som det længste antal minutter. På emballagen står der, at den har tre programmer, men der intet står om i instruktionsbogen om, hvordan man skifter program eller hvor man kan se hvilket program den er indstillet på, når den kører. Den larmer også alt for meget, hvilket dog ikke havde været et problem, hvis man havde kunnet stole på, at den faktisk arbejder mens man er ude at huset. Alt i alt et virkelig ringe produkt.

30. november 2020

Super! =)

Nem hjemmeside at finde ud af, mange gode valgmuligheder, hurtig levering i perfekt stand + lidt prøver = ekstra selvforkælelse... =)

2. maj 2010

Er dette din virksomhed?