Handel lige efter bogen Sød og venlig kundeservice Rigtigt flot varesortiment. Købte 4 pyntepuder med indmad. Lækker kvalitet. De er bare flotte og udover al forventning. Nok ikke sidste ga... Se mere
Var lidt betænkelig efter at have læst tvivlsomme anmeldelser, men alt forløb fint. Købte tre Kähler lyshuse, og de blev leveret som lovet og rigtigt fint pakket ind, så de var godt beskyttet under fo... Se mere
Jeg bestilte et produkt i midten af marts 2023 og læste efterfølgende en del dårlige anmeldelser der gjorde mig ret nervøs. Så derfor skrev jeg til deres infomail for at då bekræftet min bestilling... Se mere
Trods mange fejl fra Nordic Nest’ side ift at stolene skulle være på lager - og de så ikke var - og jeg måtte vente lang tid med at modtage de nu 3 ud af 4 stole jeg har bestilt (afventer stadig 1... Se mere
- Marked for byggematerialer
- Dekorerings- og boligindretningsbutik
- Møbelforretning
- Køkkenudstyrsbutik
- Lampeforretning
- Havemøbelforretning
Om Nordic Nest
INREDNING, MÖBLER & DESIGN ONLINE – FÖR HEM ATT ÄLSKA
Med passion för skandinavisk designtradition och livsstil vill vi hjälpa dig skapa ett hem att älska. Varmt välkommen in till oss där du hittar över 30 000 design- och inredningsprodukter från fler än 200 varumärken som exempelvis ferm LIVING, &Tradition, Mateus, Rörstrand, Iittala, String, Marimekko, Broste Copenhagen och HAY.
Design för alla rum & stunder
Vi vet att ett hem byggs upp med tiden, pinne för pinne. Därför hittar du design hos oss för alla rum i hemmet och för alla livets stunder. Oavsett om du letar efter en tidlös present, om du vill förnya ditt hem inför en ny säsong eller letar efter nya middagstallrikar – så är du välkommen att boa med oss.
Låt dig inspireras av ett utbud som bjuder på alltifrån tidlösa klassiker till trendriktiga nyheter. Hitta din nya favoritmugg till morgonkaffet, drömlampan, den perfekta vasen eller mjukaste mattan – stort som litet, låt ditt älskade hem ta form hos oss.
Stämpelvägen 3, 394 70, Kalmar, Sverige
- info@nordicnest.se
- www.nordicnest.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Klasse kunderservice i forbindelse med reklamation
Vi modtog en defekt vare og fik en uovertruffen kundeservice.
Det hele fungerede perfekt!
Bestilte med stearinlys til en yderst god pris - de er så flotte. Er meget tilfreds.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
De får kun 1 fordi jeg ikke kan give 0
De får kun 1 fordi jeg ikke kan give 0
Jeg bestilte en julegave til min søster d. 29/11 igennem Nordic Nest. Jeg har ingen opdateringer modtaget siden d. 29/11 hvor de sendte en ordrebekræftelse og naturligvis trak pengene med det samme. Jeg tager fat i dem i dag d. 19/12 og kun fordi jeg tager fat i dem får jeg at vide, varen er udsolgt og de arbejder på at få den hjem så de kan sende den afsted. Jeg vil råde alle der læser dette til aldrig nogensinde at handle på Nordic Nest, jeg har sjældent været ude for så dårlig service og så endda op til jul.

Besvarelse fra Nordic Nest
Bestilt en vasketøjs tønde som desværre…
Bestilt en vasketøjs tønde som desværre havde fået en transportskade. Skrev straks til kundeservice med billeder af skaden og bad om en ny og ikke nedslag. Fik samme dag mail med undskyldning og beklagelse og at de straks ville sende en ny til mig. Den beskadigede kunne jeg beholde.
Super god og hurtig service
TAK
Hæver penge inden vare er sendt
Hæver penge inden vare er sendt
Ændre leveringstid efter bestilling

Super fine priser
Super fine priser, stort udvalg og professionel håndtering og levering
En tilfreds oplevelse
Jeg købte noget porcelæn. God indpakning. Lækker kvalitet. Kom til tiden.
Manglede lige en bekræftigelse på min ordre, som skabte lidt tvivl om at handlen var gået igennem. Men ellers fuld tilfredshed.
Fantastisk kundeservice
Jeg modtog en defekt vare (en Kähler kop med fejl / mindre fejl i hanken). Jeg sendte billeder af koppen og Nordic Nest sendte et meget venligt svar og vil straks sende en ny kop. Jeg kan kun anbefale Nordic Nest.
Lang ventetid og manglende information
Jeg har betalt mine varer men ikke modtaget en ordrebekræftelse på mail. For et par siden dage kontaktede jeg deres kundeservice og vedkommende sender mig en ordrebekræftelse via deres chat. Jeg ved fortsat ikke om eller hvornår jeg vil modtage varerne. Det er snart 14 dage siden at jeg bestilte... Så lige nu kan jeg ikke genkende de gode anmeldelser jeg læste om virksomheden, inden jeg bestilte.

Besvarelse fra Nordic Nest
Bra service efter en miss från dom!
Fin service o smidig
Hurtig leverance
Dårlig kundeservice
Forventet levering: 1-3 dage,
Der er nu gået over en uge og der er stadig ikke kommet noget. Deres kundeservice er det rene auto-reply… meget skuffet!

Besvarelse fra Nordic Nest
Dårlig service - for lang leveringstid (13 dage og mere til)
Kan på det kraftigste ikke anbefale virksomheden.
Har stadig ikke modtaget min vare, som jeg har købt den 31/10. Der var forventet leveringstid mellem 1-3 arbejdsdage, hvilket jeg forventet med god grund. Nu er der gået 13 arbejdsdage og jeg har stadig ikke modtaget min levering. Der er ingen hjælp at hente hos firmaet.
Den 8.11 stod pakken ved Aarhus terminal - den 9.11 ved ART, hvor forsendelsen gøres klar til levering. I dag hedder det den 15/11 og jeg ikke hvad jeg skal forvente. I min PostNord app, står der, at det i øjeblikket er ukendt hvad den forventet leveringsdato bliver.
Hvordan kan det være, at virksomhedens varer er så langsomme om at komme ud af deres varelager?
Køb dine produkter et andet sted - du kan vente i meget længe på dine varer her. Skulle aldrig have bestilt noget her - og kommer ikke til at gøre det igen.
Ordrenummer: NN0003760858.

Besvarelse fra Nordic Nest
Har fået den bedste service
Har fået den bedste service. Kan helt klart anbefale firmaet.
Bra priser.
Super nöjd med mina nya fina Marimekko muggar både te/kaffe.
Snabb leverans, bra priser.
Kanon service og kundepleje