Nordic Nest NO Anmeldelser

21.903

4,2

Hurtig forsendelse når varen var på lager. Opplevde den andre forsendelse som jeg bestilte i juli, mottok i oktober. Det var leverandør som forårsaket det.

Bestilte 2 pakker her den ananas isbøtte Er ikke blitt trukket fra klarna .. derfor er jeg skuffa.. tatt en tid .. fine produkter. Men hva hjelper det da ik returen blir registrert i klarna ?!

Bestilte deler til service og alle delene var pakket så godt inn, så ingen hakk eller skader på porselenet.

God

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(21.903)

2.378 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte en juletrefot og et…

Bestilte en juletrefot og et juletreteppe 27 september. Man skulle tro det var i god tid før julaften. Nå 3 dager før julaften må jeg bare dra ut og kjøpe disse tingene. Veldig skuffende.

20. december 2022
Nordic Nest NO-logo

Besvarelse fra Nordic Nest NO

Hej, stort tack för ditt omdöme.

Vi ber verkligen om ursäkt att vi denna gång inte lyckats leva upp till förväntningarna gällande din köpupplevelse. Vi försöker till varje pris att undvika förseningar och jag är ledsen att vi inte lyckats med detta.

Det är viktigt för oss att du får dina varor i tid och vi är tacksamma för din återkoppling så att vi kan förbättra detta i framtiden.

Tveka inte att höra av dig till vår kundservice om det finns något mer som vi kan göra för att förbättra din köpupplevelse hos oss denna gång.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Vänliga hälsningar,
Maja
Nordic Nest

Købte to julestjerner

Købte to julestjerner. Den første klarte ikke å bli samlet, men gikk i stykker. Jeg ønsker å returnere ordren, men har endda ikke fått svar på min retur forespørsel.
Ordrenummer NN0002445911

6. december 2022
Nordic Nest NO-logo

Besvarelse fra Nordic Nest NO

Hej, stort tack för ditt omdöme.

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med din köpupplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med sin köpupplevelse hos oss även om det uppstår problem.

Såhär ska det givetvis inte vara och jag förstår att det känns extra tråkigt när du inte fått svar från oss. Jag ser nu att min kollega har kontaktat dig för att lösa detta.

Om det finns något mer vi kan göra för dig är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Vänliga hälsningar,
Maja