Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag og modtog den allerede onsdag formiddag. Det er sjældent, man oplever så hurtig ekspedition! Pakken var desuden virkelig fint og forsvarligt indpakket, og der... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
NordicNature, tidligere Dermonic.dk er din danske adgang til de bedste tilbud indenfor skønhedsbranchen. Vi arbejder hver dag på at forbedre os og vil til hver en tid gøre vores ypperste for at tilbyde den bedste service muligt. (Vi er klar over der er nogle tidligere anmeldelse da nordicnature.dk har været en jagtbutik førhen, vi tager ikke ansvar for tidligere kunder i jagtbutikken da vi intet kendskab har til den)
Fuglebækvej 4B (Lager), 2770, Kastrup, Danmark
- kontakt@nordicnature.dk
- www.nordicnature.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Mit nye go-to sted!
Virkelig hurtig service, godt udvalg og de bedste priser jeg kunne finde på nettet. OG de gav mig prøver med i pakken! :D
hurtig og effektiv levering
Altid hurtig levering og gode priser
Altid hurtig levering og gode priser. Kan anbefales 👍
Super service og hurtig levering!
God lynhurtig service
God lynhurtig service til en virkelig god pris. Jeg bruger den trygt.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser, hurtig ekspedition. Pakken kom dagen efter. Perfekt.
Super duper så fantastik
Helt igennem top service og hurtig levering👍👍👍
Sådan👍👍kan varmt anbefales 👍👍
Bedste online pris og hurtig levering
Bestiller altid min håndcreme her og…
Bestiller altid min håndcreme her og har aldig haft problemer. Super hurtig levering.
Super hurtig levering..👍👍👍
hurtig levering.
Her er et stort udvalg for alle os der…
Her er et stort udvalg for alle os der døjer med eksemhud, allergier eller blot ønsker det mildeste og reneste for sin hud! Jeg er meget tilfreds med servicen herfra, venlig og imødekommende og.. Følte jeg... Personale, som ved hvad De har med at gøre og altså ikke "bare" handler om at sælge nogle produkter men er oprigtigt interesseret i at yde en service og hjælp til netop Din huds behov! Varerne blev modtaget efter få dage. Tilfredshedsgaranti max😃😃
som altid fin service
som altid fin service, hurtig levering, billigere end jeg kan købe samme produkt
andre steder,
Hurtigt og bedste levering.
Hurtigt og bedste levering.
Prudukter er godt beskrevet så ved vi at hvad vi skal bruge til. ❤️🇩🇰
Hurtig levering og alt i orden
Både for service og for produktet
Både for service og for produktet - Fåborg Pharma Creme.
God og hurtig service
Jeg er tilfreds
Hurtig levering og rimelige priser.