NordicaGolf Anmeldelser

2,2

Jeg har bestillt en puttingspejl for 2 måneder siden fra dem den har jeg så aldrig modtaget. De har for en måned siden lovet at sende mig en anden type spejl og refundere pengene det kommer så hellere... Se mere

Vi bestilte to af deres golfmåtter og måtte efter ca. et halvt år konstatere at underlaget var blevet helt blødt og bulet i midten og dermed ikke særlig lækker at spille på. Da vi reklamerede sagde d... Se mere

grunden til kun 3 stjerner er måske ikke så meget jeres skyld, men mere leveringen af pakken. Gls express skulle have forsøgt at aflevere pakken, uden info til mig og fra de henter den i malmø, til je... Se mere

Har købt nogle grib samt div. tilbehør. Bestilte ligeledes nogle alm golfhandsker disse var helt ok. Fik også leveret nogle vinter hansker, disse holdt dog kun 9 huller, så gik de op i syningen. en... Se mere

1. Golfklub

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi leverer Europas største udbud af skræddersyede golfkøller og golfudstyr. NordicaGolfs forretningsidé går ud på at sælge golfudstyr og golfkøller af høj kvalitet til en lav pris via Internettet. Du kan skræddersy golfkøllerne efter dine ønskemål.

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mega dårlig kundeservice

Mega dårlig kundeservice, bestilte et golfur uden et ladekabel, de bad om billeder af kassen og fik det men har ikke vendt tilbage med svar.
Anbefaling: Hold jer langt væk fra dette sted.

8. september 2022

Hej Lars

Vi svarade dig samma dag som du sende os bilder og mail att vi har kontaktat Garmin och bett dem sende en ladekabel. Du svarade os oss på dette email og skrev at du väntar.

Sådan

Sådan. Afgav ordren torsdag og varen ankom lige til døren mandag. Fin handel og god service. Tak for det.
Hilsen
Michael Hansen.

17. august 2022

Venter stadig

Venter stadig. 3-4 dagens levering holder ikke .så 0 stjerne her fra

18. juli 2022

Hej Allan

Ser att du bestil flere ganger hos os. I kassen så har du valt "Sendt som et brev 3-5 dage levering" på din ordre. Men du kan også vealge en raskare levering i kassen vhis du önsker.

Forkert skaft og dårlig service

NordicaGolf sendte et forkert skaft til mit 9-jern. Havde bestilt til 4-GW taper tip. NG sendte et parallel tip til 9-jernet. De svarede ikke på mine mails, og da jeg efter forgæves havde ventet 20 minutter i telefonen, ville de ikke hjælpe, da jeg i 2. forsøg kom igennem.

7. juni 2022

Hej Sören

Beklager at du fick feil skaft. Men jeg kan se att vi svarade deg på mail flere ganger på mail og att vi sende deg et nytt skaft.

Ikke på lager

Bestilte slagnet/måtte sæt, stod som på lager, men det var ikke tilfældet.
De lagerfører altså en vare inden den fysisk er modtaget hos dem.

10. december 2021

Bestilt golf grips for 5 uger siden…

Bestilt golf grips for 5 uger siden pengene blev hævet i starten af juni .vi har nu den 14 juli og nordiccas svar er jeg kan annullere ordren og få tilbagebetalt pengene men forholder sig ikke til den hævning de har foretaget for over 5 uger siden om det i det hele taget er lovligt!!!!

15. juli 2021

Sletter min anmeldelse og vender ikke tilbage på min mailhenvendelse og deres telefonnummer er ikke i brug

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med Nordicagolf flere gange og har forsøgt, at ringe til deres telefonnummer som er på der hjemmeside, men dette nummer er ikke i brug.
Jeg har skrevet en anmeldelse inde på deres hjemmeside og den sletter de indenfor får minutter og man får ellers en mail retur, hvor de skriver, at de værdsætte anmeldelsen.
Jeg ville have givet dem 0 stjerner for har aldrig mødt så uprofessionelt et firma.
Hvis I var ligeså hurtige til at svare på de henvendelser I modtager som I til at slette dårlige anmeldelser så tror jeg på at I ville have flere glade kunder.
Jeg har givet jer til i dag med, at svare på min ordrestatus, da I allerede har trukket pengene på min konto.
Jeg går ikke ud fra, at I trække pengene før I har sendt ordren?
Håber virkelig, at I er professionelle og svare på min mail, da jeg ikke kan ringe til jer, da jeres telefonnummer ikke er i brug.
Hvis jeg ikke har et svar fra jer senest idag, så beder jeg min bank om at trække pengene tilbage.
Nicklas
PS. Jeg vil sprede budskabet blandt alle dem jeg spiller med, at de ikke skal benytte jer på nogen måde.
Mit ordrenummer er : 17000021095

11. juni 2021

Manglende dele til golfvogn

Bestilte en golfvogn, som blev leveret indenfor aftalt tid. Jeg var så taget på job i udlandet inden den blev leveret. Da jeg så kommer hjem, kan jeg konstaterer at der mangler en "dims" som skal holde hjulet på plads.
Finder efter en del søgen, en mail adresse som jeg kan skrive på. Jeg sender en beskrivelse af problemet, og billeder med hvor problemet er.
De svarer så indenfor ca. 24 med spørgsmål om hvad det er der mangler. Jeg tager flere billeder, og en tydeligere beskrivelse af hvad det er der mangler. Det er så 11 dage siden nu, og de er helt stoppet med at besvare mine mails. Har bedt om at de bare sender en returseddel, så de kan få deres vogn tilbage, men har endnu ikke hørt noget.
Magen til dårlig service skal man da lede længe efter.
Og det eneste telefonnummer man kan finde, er et svensk nummer, på trods af at den er købt på en dansk hjemmeside. Og den telefon tager de så ikke. Ventede dog kun i 5-10 min, da jeg skal betale 1,75 kr. pr. minut.
Tænker at det er endnu et svindelfirma, som så mange andre.
ordre #17000007038

20. april 2021

Dårlig service

1½ mdr. siden jeg bestilte varer hos Nordicagolf......har indtil nu kun modtaget halvdelen........har lige rykket igen, for den resterende del.

19. april 2021

Kan man ikke give 0 stjerner!?

Kan man ikke give 0 stjerner!?
Ingen tager telefonen når man ringer og varen kommer ikke! Hold jer fra det. Firmaet kan få en sidste chance, ring da endelig på tlf.: 61869098 og fortæl mig hvor ordren: 17000017470 bliver af....

16. marts 2021

værd at vente på, dog kunne bedre

Jeg bestilte indendørs putte-træningssæt 20/1-21, dog fremgik det af jeres hjemmeside, at træningssættet var på lager
I får kun 4 stjerner, da jeg selv har måtte rykke for bestillingen 4-5 gange
Jeg vil foreslå, at I bliver bedre til at give os kunder besked om, at der er leveringstid på bestillingen.

15. marts 2021

Snyderi og dårlig kommunikation

Forfærdelig service bestilte min varer den 6/3/21, og blev fortalt at den ville blive leveret indenfor 2-3 hverdage. Har kun modtaget ordrebekræftelse og ingen mail om hvorvidt varen er sendt, har prøvet at kontakte kundeservice og både mail og telefon uden svar fra begge. Pengene er blevet trukket og deres track and trace system virker ikke. Ville ikke anbefale nogen at bruge denne website.

11. marts 2021

800 DKK som bedst kan betegnes som…

800 DKK som bedst kan betegnes som legaliseret tyveri. Bestilte fittings i begyndelsen af februar og præcis samme dato i marts blev pengene trukket. Går jeg ind på min konto står ordren stadig åben og jeg har naturligvis ikke set det fjerneste af stumperne.

6. marts 2021

JORDENS DÅRLIGSTE SERVICE

Man skal desværre give en stjerne for at komme videre i systemet. De har fortjent nul. Bestilte min varer 1 februar, venter, venter, venter. 19 februar rykker jeg for min varer. For så en mail tilbage, at min varer først kommer på lager slut efterfølgende uge. Hvis det var rigtigt så havde jeg nok modtaget varen allerede. Nu er det 5 marts og jeg aner stadig ikke hvornår jeg får min ordre. De har hævet pengene og virker ærligtalt fuldstændig ligeglade.

5. marts 2021

Bestilte en puttemåtte sæt - ingen lev-intet svar

Bestilte en puttemåtte sæt. Lev. tid 2-3 dage. 14 dage efter skriver jeg en mail for at høre hvad der sker. Intet svar.
Det er ubrugeligt at der ingen dialog er og at der annonceres lev.tider der ikke holder overhovedet.
Kan se jeg ikke er den eneste.
Ærgerligt, men jeg handler aldrig her igen.

19. februar 2021

Dårlig service

Jeg bestilte nogle grips, og alt var fint indtil jeg efter en del dage undrede mig over at jeg ingen tracking fik. Ja jeg hørte faktisk intet fra jer.. jeg skriver så en mail og i svarer et par dage efter, at de grips jeg har bestilt først kan blive leveret i juni. Jeg prøver at finde ud af at få nogle andre grips dog uden held. Jeg vælger derfor at annullere min ordre og her næsten efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Selvom i skriver der går højest 7... jeg er meget skuffet og træt af situationen og handler med garanti aldrig ved jer igen.

13. februar 2021

Hold jer væk!

Hold jer væk!
Aldrig har jeg oplevet en så ringe kunde/ordre håndtering.
Har haft bestilt en vare der skulle komme mellem 1-2 uger efter bestilling. Men som to næsten 4 mdr. og jeg måtte selv henvende mig flere gange for at hører hvad der foregik. Dårlig oplevelse.

Har så efter en tid valgt at tro på at det var et enkelt stående tilfælde at noget kan gå så galt og dette umuligt kunne gentage sig.

Jeg vælger at få besked på mail når en ønsket vare er på lager igen, modtager en mail ol at varen er tilgængelig og bestiller varen, får en ordrebekræftelse og tænker nu kører det!

Efter ca. 10 dage har jeg intet modtaget og intet hørt. Jeg kontakter dem for at hører hvad der sker og får svar på at varen først kan blive leveret i marts.

Er yderst utilfreds og kommer ALDRIG til at handle her igen.

10. februar 2021