Min første og bestemt ikke sidste handel hos nordic-ink.dk Nem og overskuelig side. Deres produkter, i mit tilfælde farvepatroner, købes til en yderst rimelig pris. Bestilling og betaling gik som en l... Se mere

Michael står altid klar med gode råd og vejledninger dag, aften og i weekenden, også selvom du har købt andre steder. Er der bøvl med noget er nyt på vej næsten før du har opdaget fejlen. Har handlet... Se mere

Har købt printerpatroner hos Nordic-Ink igennem mange år, i mange år bare til mig selv, men nu også til min virksomhed. Altid god service, Kæmpe udvalg, gode priser, super hurtig levering. +5* Mvh... Se mere

1. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Nordic-Ink finder du en perfekt kvalitet på kompatibel blæk og printerpatroner til Canon,Epson,brother og HP.Hvad vi ikke har skaffer vi.

4,9

Fuld tilfredshed efter mange års samarbejde

Jeg har nok 10 års erfaring med køb af inkjet-patroner fra Nordic Ink. Flere printer-mærker har jeg med 100 % strålende resultat købt patroner til. Alle leverancer (og det er blevet til mange) er sket præcis som bestilt af mig uden fejltagelser nogensinde. På et tidspunkt ville jeg bestille til en model, som ikke var vist på hjemmesiden. Jeg sendte en mail for at høre nærmere. Da jeg 3-4 timer efter igen gik ind på hjemmesiden var min printer-model pludselig lagt ind, som om den altid havde været i sortimentet !. Den lå nu med billed-link og alle specifikationer. Det kalder jeg rettidig omhu !!!.. Gæt selv om ikke jeg straks afgav en ordre ?. Generelt er hjemmesiden let overskuelig, kvikt fungerende og konstrueret med en sikker DIBS-betalingsrutine. Det er næsten overflødigt at nævne, at levering sker kvikt og rettidigt via fornuftige transportører. Jeg kunne ikke finde på at skifte leverandør !!!.

5. oktober 2018

Fantastisk god service

Jeg har handlet hos Nordic Inc et par gange og er hver gang endt op med en positiv oplevelse.
Da jeg har meget dårlig erfaring med uoriginale patroner (købt andet sted), valgte jeg originale første gang.
Men anden gang følte jeg mig fristet til at prøve dem med chip og de har nu virket upåklagelig i et par måneder.
Tilmed er det super service man får.
Både tilbagemelding og afsendelse, er til 5 stjerner.

21. juli 2016

Hurtig og god service

Aldrig vrøvl når jeg vil have blande patroner i forskellige antal. Altid klar til at hjælpe ved spørgsmål, også i weekender.
Hurtig betjening og forsendelse

super service

Stod og manglede et produkt, som de ikke lige havde på hjemmesiden. Kontakter Nordic ink om formiddagen, for at høre om de kan skaffe de pågældende produkter, og næste eftermiddag, var de klar til afhentning. Og samtidig til yderst konkurrence dygtig pris. Vil helt klart anbefale nordic ink !

Perfekt som altid

Har handlet hos Nordic-Ink flere gange. Altid god og hurtig service.
Fine billige blækpatroner til Canon, som virker lige så godt som de originale.

Super god service

Jeg har haft fornøjelsen at være kunde der i mange år, og har aldrig fået sådan en super service før, det kan han . Jeg ser altid i sidste sekund at jeg mangler blæk ☺ og har dem altid på samme dag, hvad kan man mere forlange, så min største anbefale herfra .

god og troværdig

Altid god og super service. Er det det mindste problem er de til og snakke med og bliver altid læst så man er tilfreds. Vi oplever nu stort set aldrig problemer og er tilfreds med de varer vi køber

Kvalitet

Altid klar til at servicere kunder.
Meget hurtig levering.
Perfekte råd og vejledning
Venlig personale
Igen problemer med at få byttet produkter.
Kan kun anbefale firmaet.