Nordfyns Brolægning Anmeldelser 4

2,6

2,6

Under middel

Uforskammet opførsel

Arbejder inde hos naboen og holder med deres bil midt på vejen, så man hverken kan komme ind eller ud med sin bil fra sin carport!! Har bedt dem om at fjerne den så jeg kan komme ud, men nægter da de påstår at de har ret til at holde der.
DÅRLIG STIL, føj

29. september 2021
Nordfyns Brolægning-logo

Besvarelse fra Nordfyns Brolægning

Hej Mathilde.

Jeg har lige undersøgt sagen nærmere, og har snakket med de brolægger du omtaler.
Vi beklager meget at vi har parkeret bilen, så vi fik spærret for din carport - det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt og normalt ikke noget vi gør - men vænget giver os udfordringer i forhold til parkering mens vi udfører arbejdet for din nabo - der er jo ikke rigtig de store parkeringsmuligheder, som du jo godt ved.
Vi beklager selvfølgelig de gener det giver, men vi er naturligvis mere end villige til at flytte os når naboer skal ind og ud af deres indkørsler.

Jeg har talt med brolæggerne som understreger at de IKKE har nægtet dig at komme ind eller ud af din carport, hvilket gør at jeg bliver meget uforstående over hvorfor du kommer med sådan en påstand. De har ej heller nævnt noget om at det skulle være deres ret at parkere bilen foran din carport - blot at vi gerne må være der, da din nabo har bestilt os til et stykke arbejde. :-)
Hvorfor har du ikke kontaktet os på det telefonnummer der står på bilen? Vi havde kunne løse problemstillingen væsentlig hurtigere hvis du havde gjort kontoret opmærksom på situationen.

Ydermere kan jeg forstå at der har været en mindre kontrovers over at vi udfører det stykke arbejde som vores kunde har bestilt os til, blandt andet fordi vi skærer fliserne på stedet. Ligesom alle andre håndværkere, så udfører vi opgaven på adressen og ikke alle andre steder. Du ser heller ikke f.eks. en tømrer skære brædderne til andre steder end på adressen.
Vi er desuden hurtigere væk fra adressen igen (og derfor til væsentlig mindre gene for både naboer og kunde) når vi skærer fliserne på stedet.

Hvis du har yderligere tilføjelser, vil jeg anbefale dig at kontakte mig direkte på telefon: 25 74 18 54 eller på mail: info@nordfynsbro.dk, så vil jeg hjælpe dig så godt jeg kan.

Nordfyns Brolægning ApS
Charlotte Simonsen.

Ringe service... Eller mangel på samme

Absolut dårlig service og dårlig håndværksmæssig udførsel.
Er overrasket over hvad de efterlader overtil en nabo.
Kommer ikke til aftalt møde.

2. juli 2021
Nordfyns Brolægning-logo

Besvarelse fra Nordfyns Brolægning

Hej Anette.
Jeg vil rigtig gerne vide mere om, hvad det er der gør du mener du har fået en dårlig service?
Din nabo bestilte os til et stykke arbejde, som vi har udført præcis som aftalt med kunden. Vi forstod hurtigt, at du ikke var tilfreds med afslutningen ind mod dig, hvorfor vi har haft en mand ude og tilbyde dig op til flere forskellige løsninger på problemstillingen - endda en gratis løsning, som en service til dig. Derfor er det mig meget uforstående, at du nu siger vi leverer en dårlig service?
Det er meget svært for os at imødekomme dine behov, hvis du ikke vil tage imod vores løsninger/service. :-)
Jeg kan oplyse dig om, at vi ikke har haft en aftale med hverken dig eller din nabo som vi ikke har overholdt. Måske forveksler du os, med en anden håndværker?

Mht. kvaliteten på udført arbejde, må jeg henvise dig til at sende os en mail med din klage. Hvis du benytter mailadressen: info@nordfynsbro.dk vil du få svar på ganske kort tid. Vi kan ikke rette op på en fejl/mangler, vi ikke er blevet gjort opmærksom på.
Viser det sig, at kvaliteten på arbejdet er så ringe som du påstår, skal vi naturligvis have rettet op på det. :-)

Hilsen
Nordfyns Brolægning ApS
//Charlotte Simonsen
Kontorassistent.

Vi har nu i over en maaened afventet et …

Vi har nu i over en maaened afventet et tilbud fra Nordfyns Brolaegning og har stadig ikke modtaget noget, paa trods af de efter besigtigelse lovede at sende et tilbud inden for en uge. Vi har rykket adskillige gange og hver gang fik vi at vide at de afventede svar fra en af deres leverandoerer.
Idag ringede vi selv til den paagaeldende leverandoer og fik at vide de slet ikke kunne loese opgaven. Vi ringer derefter retur til Nordfyns Brolaegning og orientere dem om dette, hvorefter vi bliver moedt med kommentaren: Det ved vi godt!!!! Vi spoerger indtil hvorfor vi ikke har modtaget et tilbud endnu og kvinden svarer meget flabet og direkte: jeg synes i skal finde en anden til at loese opgaven!

Saa det goer vi naturligvis bare.

16. maj 2017

Overholder ikke aftaler

Vi ringer og aftaler tid med Nordfyns Brolægning til i går kl. 07.00. Kl. 07.20 ringer vi - det havde han glemt. Det er OK, det kan ske for alle.
Vi aftaler, at han skal komme i dag kl. 07.00 og hvis ikke, skal han ringe. Det skal han nok. I dag kl. 07.10 ringer vi til ham, da han ikke er mødt op. Han siger, at han er på vej - hvornår han kan være der? Han er i Søndersø og kan være der om 20 minutter
Vi siger til ham, at han bare skal glemme det.
Vi kan jo ikke stole på hans aftaler!

13. marts 2014