Nordbyens Køreskole Anmeldelser 12

4,3

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Personlig og aktiv undervisning.

4,3

Kun ros herfra til Bjarne

Han har gjort sit arbejde til UG’ jeg har klaret både teoriprøve og køreprøve i første hug’.

Jeg er kun 17. Men bjarne er dygtig til at lære fra sig’ og bliver ved indtil man kan det.

Mange tak for indsatsen og din tid. vil til enhver tid anbefale ham.

6. marts 2024

Tilbage holdt mine penge

Men skal ikke vælge denne nordbyen køreskole. Hvis men skifte fra nordbyen køreskole over til en anden vil nordbyens køreskole ikke give mig de penge tilbage jeg skal give den ny køreskole. For jeg Manlger nogen timer at køre… et godt råd er at i ikke vælger at tag kørekørt ved nordbyens køreskole det er til grin at tag kørekørt ved ham. I skal der i mod vælger at tage kørekort men Lisbeth køreskole i Randers

25. april 2023
Nordbyens Køreskole-logo

Besvarelse fra Nordbyens Køreskole

Hvis man vil lave en anmeldelse bør man bruge sit rigtige navn
Så her kommer der et svar på anmeldelse fra :

Lærke Mølgaard Friis

Lærke er utilfreds med køreskolen, fair nok.
Men Lærke har haft alle muligheder for at få sit kørekort gjort færdig allerede i November 2022 hvor den første teoriprøve var bestilt. Der har været planlagt 10 forskellige køredatoer samt 5 teoriprøvetider

Lærke har selv aflyst de 9 af køretiderne samt udeblevet fra 1 køretid uden afbud.
Hver gang hun har aflyst har hun enten været syg så som snottet, opkast eller anden måde syg. Så har der været aflysninger fordi hun ikke kunne få fri fra jobbet eller kaldt på job, eller ikke kunne mellem jul og nytår pga. andre planer.

Der er flere gange gjort forsøg på at få planlagt kørsel til Lærke både i November, December, Januar, Marts og April, således at hun kunne få kørt lovpligtige lektioner som skal være gennemført før hun må komme til en teoriprøve i over 4 måneder, uden held.
I alt svarende til 20 gange 45 minutter = 900 minutter som ikke nogen af gangene har været aflyst FØR tidsfristen på 4 timer.

Så er der den der med at bruge det online ekstra teori til at blive skarpere på teorien. I lovpakken har det været inkluderet 90 dages adgang. På 90 dage er der blevet arbejdet på 6 af dem med i alt med sammenlagt 5 forsøg. Efterfølgende betaler Lærke’s mor for 2 gange 30 dages adgang, her bliver det lavet yderlige 13 forsøg på 6 forskellige prøver ud af 27 mulige prøve – 1 prøve er bestået.
Så på i alt 150 dages adgang er der i alt sammenlagt været login i 16 forskellige datoer
Tillige har Lærke fået i alt 8 forskellige invitationer til at komme til ekstra teori i teorilokalet , gratis, ingen gange har hun mødt op.
Min kommentar til Lærke er at der bør arbejdes lidt mere hjemme. Man bør ikke rette på Lærke har jeg fundet ud af.

Penge tilbage.
Undervisning er en tjeneste ydelse ifølge købeloven , lige som en biografbillet, og man har ikke krav på tilbagebetaling. Dette er både Lærkes forældre blevet gjort opmærksom på allerede ved tilmelding på den samtykkeerklæring forældrene har skrevet under på da Lærke ved holdstart var under 18 år samt i sedlen med køreskolens handels – og betalingsbetingelser som Lærke fik udleveret ved holdstart. Her fremgår det at man ikke kan få rest retur, så det har Lærke vist helt fra starten af.
Så vi har ikke som beskrevet i anmeldelse holdt nogen penge tilbage, vi har holdt vores betalingsbetingelser
Det store spørgsmål er så , skal Lærke have en regning på de 20 kørelektioner hun selv har aflyst uden at overholde aflysningsfristen.
Det er jo Lærke selv der har valgt at skifte køreskole og deraf selv påtaget sig de ekstra udgifter der måtte være forbundet med et sådant skifte
Så kære læser af både anmeldelse og svar – døm selv

Anbefalelsesværdig køreskole

Jeg har taget mit kørekort hos Bjarne, og kan varmt anbefale det.

Han er rolig, humoristisk og har en god evne til at lære fra sig.

Til trods for at mit forløb blev delt i to pga nedlukningen primo 2021, bestod jeg køreprøven i første forsøg.

Jeg er fuldt tilfreds med forløbet, og kan varmt anbefale Nordbyens køreskole.

26. juni 2021

Vil varmt anbefale Nordbyens køreskole!

Vil varmt anbefale Nordbyens køreskole!
Bjarne er extremt tålmodig, humoristisk og bare generelt altid i godt humør. Selv hvis man laver fejl (som alle og enhver gør til tider) så er det ikke noget med at råbe af eleven eller skælde ud, istedet så tager han det på et stille og roligt nivå og forklarer tingene meget godt, og hvis man er i tvivl så giver han altid en en god forklaring.

8. juni 2021

Når i taget kørekort hos Bjarne

Når i taget kørekort hos Bjarne, skal i kun tænke på at han sidder og kigger på nøgne damer imens du kører. Han er en Smule agressiv mod hankøn, bl.a. råber han. Flere på mit hold inkl mig selv, blev udsat for at han fik os til at stoppe bilen for at skælde andre bilister ud på en meget grov måde. Det er sku ikke en rar oplevelse. Og vil aldrig anbefaler ham til andre. Han har også et sært tick hvor han siger en mærkelig lyd. Han drikker altid cherry cola. Han ryger en del. Og så er hans tænder rådne

27. december 2019
Nordbyens Køreskole-logo

Besvarelse fra Nordbyens Køreskole

Der er et problem med denne anmeldelse , jeg har nemlig aldrig haft en elev i min køreskole der hedder Henrik Olsen.
Så jeg tvivler på at Henrik Olsen nogensinde har sat i min skolevogn eller taget kørekort i min køreskole.
Dermed er beskyldningerne grundløse og denne anmeldelse vil senere blive anmeldt til Trustpilot for værende falsk oprettet af en falsk profil

Fantastisk køreskole

Bjarne er utrolig tålmodig, fleksibel og grundig i sin gennemgang af tingene. Vil helt klart anbefale nordbyens køreskole og er meget glad for at have taget mit kørekort her.

8. januar 2019

Kun ros herfra til Bjarne

Kun ros herfra til Bjarne, min kone var utrolig glad for at vi skiftede kørelærer til dig fra et elendigt forløb med kokholms køreskole.

Du har gjort det til UG og hun klarede både teori og køreprøve i første forsøg.

Mange tak for indsatsen, du får de varmeste anbefalinger i omgangskredsen.

Mvh
Jesper

1. maj 2018

Bare tip-top iorden!

Kan selvfølgelig ikke sammenligne Nordbyens Køreskole med andre, da denne køreskole pt. er den eneste, jeg har benyttet mig af. Men anbefales kan den sagtens! Jeg synes personligt, at kørerlæreren ramte godt og bredt vedr. undervisningsmetoder og indførte aspiranterne i undervisningen og gav en generel personlig undervisning under kørelektionerne. Oven i hatten får man nogle gode grin og en masse smil på læben, da kørerlæreren har en lun attitude, sjove kommentarer og en god sort humor, der i hvert fald ramte mig godt. Som en ekstra bonus tager køreskolen ansvar for betaling og bookning af prøverne i den oplyste pris, så man ikke selv skal bøvle med det!
Står jeg i en situation, hvor jeg skal bruge ekstra teori- /køretimer, så kommer jeg klart igen!

30. april 2015