Noovall Anmeldelser

1.122

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 343 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser de danskproducerede produkter for deres utrolig flotte design, solide kvalitet og robuste materialer, der virkelig pynter i hjemmet og holder i mange år. Mange glade forbrugere fremhæver desuden den lynhurtige levering, den nemme montering med medfølgende skruer og den yderst venlige kundeservice. Selvom nogle anmeldere nævnte mindre fejl eller uheldige designdetaljer ved visse varer, var den samlede oplevelse stadig rigtig god. Nogle forbrugere oplevede for eksempel mindre defekter ved modtagelsen, men de fremhævede samtidig, at medarbejderne hurtigt hjalp med at løse problemet og sende nye dele.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det enkle... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet og udtrykker stor tilfredshed med solide materialer og det fine... Se mere

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen og fremhæver den hurtige leveringstid samt nem... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og er fuldt ud tilfredse med hele forløbet fra bestilling til levering og... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordre og fremhæver en utrolig nem bestillingsproces og hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Virkelig flot bålgrill med elegante linjer. Fantastisk service vedrørende levering. Hurtig og opringning for at aftale leverings dag. Leveret af høflig og smilende lastbilschauffør. Placeret lige... Se mere

Jeg har købt mange enkle og dobbelte salt og peber holder. I er fantastiske flinke og hurtige til at sende dem. Jeg havde glemt at tilføje rabat beløbet og skrev til jer om det kunne nåes inden pakken... Se mere

Super god service. Havde bestilt forkert bakke til salt og peber, ringede til Noovall, ordren var blevet pakket, men de nåede at stoppe den, jeg fik bestillt det rigtige produkt og det blev afsent den... Se mere

Er utrolig tilfredse med skohylderne som vi bestilte. Kvaliteten er lang over hvad vi forventede, flotte, meget robuste, og skruer og plugs som fulgte med er af samme gode kvalitet. Stor ros dem bruge... Se mere

1. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Møbelproducent
  2. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Designbureau
  3. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af møbeltilbehør
  4. nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Møbelfabrikant
  5. nr. 3 af de 74 bedste virksomheder i Møbelforretning

Hos Noovall designer og udvikler vi boliginteriør og møbler. Vores vision er, at vores design skal være æstetisk, funktionelt & samtidig fremme en funktion i din boligindretning.  Vi er stolte af at alle vores produkter er designet og produceret her i Danmark. Vores produkter sælges via. vores danske og svenske webshops Derudover hjælper vi også andre virksomheder, med udvikling af maskiner, design mm. hvor vi kommer med input lige fra ideer, udførsel af produktion, manualer, sparring omkring lovpligtige tiltag mm.  Så står du eller en du kender & mangler noget unikt til din bolig eller mangler noget som skal specialdesignes - så er vi de rette at kontakte 😊

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.122)

340 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flotte skohylder

Super nem bestilling og hurtig levering, kundeservice i top på spørgsmål over telefon. Vi er rigtig glade for 3 x hvide "Mads" skohylder. Skohylderne er både i en god kvalitet og rigtig flotte, nemme at sætte op. Endelig har vi fået fodtøjet væk fra gulvet i sommerhuset.

20. maj 2026

Stor anbefaling af Noovall

Jeg købte 6 skohylder, hvor den ene havde en defekt i malingen. Straks fik jeg en ny tilsendt, med besked om at jeg kunne bruge den defekte hylde et sted hvor defekten ikke kunne ses. Jeg manglede så en bagplade, som jeg så bestilte. Jeg påpegede at det måske var en idé, om man tilbød kunden, at tilkøbe en bagplade samtidig med at man tilsendte en ny hylde. Til min forbavselse blev jeg tilsendt bagpladen uden beregning. Kundeservice udover hvad man kunne forvente. Jeg kan derfor kraftigt anbefale Noovall, som ikke kun ønsker at tjene penge, men også at behandle kunderne ordentligt.

12. maj 2026

Super kvalitet

Super kvalitet, super service! Jeg købte en hylde og den blev leveret meget hurtigt.
Jeg er vild med, at man kan købe et så smukt og flot designet produkt, og så endda dansk-produceret.

14. april 2026

Virkelig fede produkter

Virkelig fede produkter. En god kvalitet og endnu federe finish og feel i virkeligheden end på billeder. Jeg er så glad for købet! 😊

11. maj 2026

Enkel design

Faldt for Noowall’s enkle design af holder til håndklæder og toiletpapir. Perfekt behandling fra bestilling på nettet til hurtig levering.

10. maj 2026

Kvalitet og god service

Har købt skohylde - virkelig fantastisk kvalitet. Hurtig ekspedition og godt emballeret. Jeg er super tilfreds med produktet og servicen - kan kun anbefales herfra.

9. maj 2026

God service og kvalitet

Jeg havde ledt efter skoopbevaring i et stykke tid, og Noovall blev ved med at være det pæneste og snarteste. Jeg bestilte en søndag, modtog det tirsdag og satte det op torsdag. Lørdag opdagede jeg der var en fejl på en af dem. En bøjle var gået løs, skrev til en mail, lørdag med en reklamation, søndag blev der svaret, og tirsdag modtog jeg en nu. Det er virkelig god service. Skohylderne er super flotte, og jeg elsker at det er dansk.

1. maj 2026

Hurtig levering/ God vare

Hurtig levering. Billeder og beskrivelse på hjemmesiden passer med det du køber. Jeg købte en væghængt skoholder til vores sommerhus, og den passer perfekt, og jeg er så glad for den.

28. april 2026

Super service og flotte varer

At eftersende en rabatkupon på en ordre, og så stadig få rabatten, har jeg ikke prøvet ved online handel før. Men det oplevede jeg her hos Noovall. Rigtig god service 👍🏻👏🏻 Og så har i nogle meget fine varer. Topkarakter herfra.

1. maj 2026

Det er en meget flot skohylde

Det er en meget flot skohylde, som passer godt til min væg, jeg valgte guld.

Jeg ville ønske i havde børstet messing.

At skruen er stjerne er lidt tyndt. I burde overveje Torx, da det er bedre at skrue med, efter min mening.

Det er egentlig nemt at sætte op, men det er lidt en udfordring med vaterpas, i kunne overveje en løsning hertil. (et stykke smalt pap, som kan holde vaterpasset) Jeg har ikke lige en løsning til jer med blot en ide.

Jeg er nu meget tilfreds med produktet og det er god kvalitet.

Jeg håber i får børstet messing, så køber jeg nogle flere.

I får 4 stjerner. I vil få den 5. Hvis i får ændret skruen og nemmere måde at få den i vatter.

3. maj 2026

Returret

valgte at returnere en hylde, da jeg blot havde ombestemt mig. Hurtigt svar fra deres kundeservice og nem returnering uden problemer.

27. april 2026

Fin kvalitet

Købte skohylder med bagplade. Meget fine produkter funktionelle og flotte og hurtig levering.

14. april 2026