Virkelig flot bålgrill med elegante linjer. Fantastisk service vedrørende levering. Hurtig og opringning for at aftale leverings dag. Leveret af høflig og smilende lastbilschauffør. Placeret lige... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Møbelproducent
- nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Designbureau
- nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af møbeltilbehør
- nr. 1 af de 6 bedste virksomheder i Møbelfabrikant
- nr. 3 af de 74 bedste virksomheder i Møbelforretning
Hos Noovall designer og udvikler vi boliginteriør og møbler. Vores vision er, at vores design skal være æstetisk, funktionelt & samtidig fremme en funktion i din boligindretning. Vi er stolte af at alle vores produkter er designet og produceret her i Danmark. Vores produkter sælges via. vores danske og svenske webshops Derudover hjælper vi også andre virksomheder, med udvikling af maskiner, design mm. hvor vi kommer med input lige fra ideer, udførsel af produktion, manualer, sparring omkring lovpligtige tiltag mm. Så står du eller en du kender & mangler noget unikt til din bolig eller mangler noget som skal specialdesignes - så er vi de rette at kontakte 😊
Vognmarken 2, 6270, Tønder, Danmark
- Info@noovall.dk
- www.noovall.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super tilfreds
Super tilfreds - havde betalt for min vare, men glemt at aktivere en rabatkode. Efter et opkald til Noovall fik jeg lavet en ny ordre med min rabat. Super service ! Tak
En troværdig forretning
En troværdig forretning, som holder det, de lover.
Modtog hurtigt min bestilte vare, og er yderst tilfreds med både design og kvalitet.
god oplevelse
Nem at overse deres hjemmeside med gode produkter.
De varer vi bestilte til vores hjem var nemme at sætte op.
Var flotte og vellavet med nem opsætning.
Leveringen var hurtig og gnidningsfrit.
God opdatering af forsendelsens vej igennem systemet
Flotte skohylder i god kvalitet🤩
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering og kundeservice reagerede promte på et problem, som nu er løst. Vi er rigtig glade for de skohylder som vi har købt. Skohylderne er både i en god kvalitet og rigtig pæne. Endelig har vi fået fodtøjet væk fra entrégulvet.
Rigtigt god kommunikation med firmaet…
Rigtigt god kommunikation med firmaet inden køb. Og ja levering var perfekt. Pakket rigtig godt.
En god oplevelse at handle hos jer
En god oplevelse at handle hos jer. Hurtig levering nemt at finde hvad jeg ville købe. Og jeg er meget tilfreds med min “bakke” til min Kahler kværne. Det er ikke sidste gang jeg køber hos jer. Tak
Lange skohylder og…
Har købt 3 lange skohylder og bagbeklædning. Hurtig levering. Flot forarbejdet. Perfekt til mine sko. Jeg er super glad for mit køb.
Rigtigt lækkert design og materiale
Rigtigt lækkert design og materiale, passer perfekt med kværnene.
Flot produkt
Flot produkt, leveret hurtigt og problemfrit og med venlig betjening.
Rigtig flot produkt ❤️ købte bakke til…
Rigtig flot produkt ❤️ købte bakke til salt og peber sæt, rigtig god beskrivelse af vedligeholdelse af bakken. Hurtig ekspedition ❤️
Underskåle som vi lige manglede!
Fandt helt perfekte underskåle til vores salt og peberkværn på hjemmesiden. God vejledning både til at finde størrelse og pleje. Vi modtog hurtigt skålene med plejesæt og vejledning. Resultatet er helt perfekt. Vi er meget tilfredse med vores køb 😊
Super flot dobbelt salt og peber…
Super flot dobbelt salt og peber holder, og rigtig god vejledning ift. oliering af holder.
Også super god indpakning og hurtig levering😊
Perfekt holder til kæhler salt og peber sæt
Perfekt holder til kæhler salt og peber sæt, lever helt op til forventningerne og ser godt ud 😀
Købte salt og peber bakke
Købte salt og peber bakke. Nem hjemmeside at finde rundt på, levering gik hurtigt og bakken er så flot og i lækker kvalitet 👍
Anbefaler gerne denne butik/hjemmeside. Alt 100% i orden.
Dejlige produkter
Flot håndværk og billig.
Købte en bakke til salt og peberkværn
Købte en bakke til salt og peberkværn. Virkelig flot, jeg er yderst tilfreds. Kendte ikke Noovall, men jeg blev absolut ikke skuffet. Hurtig levering - jeg vil bestemt anbefale Noovall til andre.