Zoals altijd weer geslaagd bij NoLabel. Super geholpen, mooie collectie, goede kwaliteit. Kleding van NoLabel is stijlvol, makkelijk te combineren en blijft lang goed.

Ware am 23.12. zurückgeschickt, laut Bestätigungs-E-Mail am 31.12. beim Kunden angekommen. Bis heute (über 3 Wochen später) keinerlei Rückmeldung oder Erstattung. Mehrfache Kontaktversuche per Chat un... Se mere

Topwinkel voor herenmode! Ik kom al sinds het begin bij NoLabel Groningen voor hun kledij met hoge kwaliteit van stoffen en pasvormen. Het is een rustige zaak waar je vriendelijk personeel en professi... Se mere

Verschrikkelijk. Echt een waardeloos bedrijf. Ik ben al maanden bezig met de klantenservice omdat ik twee shirts met productiefouten heb ontvangen. Althans, ik zeg “in gesprek”, maar in werkelijkh... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Tøjbutik

A perfectly basic collection of essential wardrobe pieces at fair prices yet with exceptional quality. No Middleman, no bullshit

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Pas na 2 maanden geld terugbetaald

Helaas was de trui die ik besteld had veel te goot (en voldeed helaas niet aan de maatvoering zoals vermeld op de website). Echter daarna heeft het 2 maanden geduurd voordat ik mijn geld terug kreeg. Heel jammer want in het verleden redelijk wat fijne basics gekocht. Echter na de laatste keer denk ik daar toch een keer langer bij na en check eerst bij concurrerende websites.

12. november 2025

Krijg mijn geld maar niet terug

Ik heb 3 blousjes in dezelfde maat (M) zitten top. Bestelde een 4e en deze viel totaal anders. De bezorging was binnen één dag geregeld, het verwerken van de retour duurt al 2 weken. En als ik contact opneem krijt ik geen reactie op mails. Ik ben bang dat ik opgelicht ben en mijn geld nooit terug ga zien

Erg jammer want ik was voor mijn laatste bestelling erg tevreden.

30. oktober 2025

Dundee Sneaker Schlechte Verarbeitung

Dundee Sneaker: Schlechte Verarbeitung. Rießiger Spalt zwischen Außenleder und Schuh. Schuhe riechen stechend chemisch. Teuerer Rückversand bei DPD obwohl via DHL geliefert wurde. Sorgt für unnötigen Stress irgendwo einen DPD-Laden zu finden.

14. september 2025

Betaald, maar niks ontvangen en bedrijf reageert niet

Op 16 juli 2025 een bestelling geplaatst bij No Label ter waarde van €165,90, betaald via iDeal. Volgens track & trace zou het pakket bij buren zijn bezorgd, maar die hebben niets ontvangen. Op 23 juli melding gemaakt bij No Label. Op 25 juli een korte reactie ontvangen waar ik niets mee kon. Daarna meerdere keren gemaild, waaronder op 3 augustus een laatste herinnering gestuurd. Sindsdien geen enkele reactie meer. Tot op heden geen levering of terugbetaling.

11. august 2025

Kwaliteit en service

Al veel kleding gekocht bij No Label en ben altijd heel tevreden. Laatst een keer een probleem gemeld met een spijkerbroek die begon te scheuren, en dit werd heel snel en netjes opgelost door de klantenservice.

6. juni 2025

Wat heb je aan kleding die je niet normaal kan wassen

Betaal je ruim 100 euro voor een trui die je dus niet te vaak mag wassen (het staat er echt) maar dat check je natuurlijk niet als je die in de winkel past en dan kan hij niet meer terug. Waar slaat het op dat je kleding niet te vaak mag wassen, en helemaal als het een dure trui is die zogenaamd van goede kwaliteit is omdat je juist geen troep wil kopen dat na een paar keer wassen lelijk is.

1. maj 2025

Rückabwicklungen Katastrophe!

Rückabwicklungen Katastrophe!
Hatte am 4.5. und 10.5. je ein Paar Schuhe bestellt und sofort zurückgeschickt, da sie nicht gepasst hatten. Warte seither auf eine Benachrichtigung und Rückerstattung-keinerlei Antwort!

21. maj 2025

Slechte klantenservice

De klantenservice van NoLabel is onbereikbaar als je een defect aan een (onlangs gekocht) kledingstuk meldt. Dit terwijl ze op de website duidelijk beschrijven hoe ze te bereiken zijn (niet dus).

9. januar 2025

Extra hidden charges for returns

I ordered the jeans online, but when they arrived they did not look or fit like advertised at all. However, as this does happen all the time, I didn’t think much of it and just wanted to return the item. However to my surprise even though I bought these jeans for almost 100€ I still had to pay the shipping costs and on top of that, when I wanted to return the jeans, I had to pay an insurance for my return, otherwise I would not get my money reimbursed, if the package got lost or stolen. Feels like they don’t care about their customers.

16. august 2024

Great quality of their products

Great quality of their products (ordered twice already) and outstanding customer service by Fleur! I have send NoLabel a product from another online shop and they have sent it back to me for free! I am super happy about their customer service and will order again!

27. maj 2024

Ontzettend goede kwaliteit

Ontzettend goede kwaliteit! Een vriend van me heeft geadviseerd om eens op hun website te bekijken omdat ze hoge kwaliteit basics verkopen. Na een bestelling te hebben geplaatst kan ik dit zeker bevestigen. Zeker vaker bestellen!

15. september 2022

goed spul

goed spul! Mooie minimalistische kleding van goede kwaliteit. Prima bezorging, snel retour en goede geldterug service.

14. marts 2021

Super prijs kwaliteit

Super prijs kwaliteit. Na een aantal mooie kleding stukken te hebben aangeschaft ben ik nog steeds zeer tevreden. Kleding blijft ook mooi naar een paar keer wassen.

25. juli 2020