Dyrlægehuset Nørager Anmeldelser

1. Dyrlæge
  2. Dyrehospital

Hos Dyrlægehuset Nørager står vores dygtige dyrlæger klar til at behandle dit kæledyr. Her er alle dyr velkomne, hvad enten problemstillingen er lille eller stor, og vi gør en dyd ud af at behandle dit dyr med stor professionalisme og omsorg.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Overvejende tilfreds

Jeg har brugt Dyrlægehuset Nørager i flere år, og har altid været godt tilfreds.
Alle dyrlæger, vi har mødt, har været grundige i deres behandling af min hund, tydelige omkring procedurer og behandlinger samt i instruktioner om hjemmebehandling.
Min hund er fuldstændig tryg ved at komme i klinikken og ved, at godbidderne sidder løst på de ansatte.
Efter en øjenoperation blev stingene desværre taget for tidligt (men efter normalt anbefalet tid), så såret sprang op. Her udbedrede de det uden beregning på hovedklinikken i Randers.

En enkelt gang har jeg oplevet at blive mødt i telefonen af en, som var noget kort for hovedet og på grænsen til ubehøvlet. Min hund var pludselig hævet op over snuden, men det kunne de ikke finde tid til at kigge på, så her måtte jeg køre et andet sted hen. Derfor "kun" 4 stjerner totalt.

12. november 2025

Hold jer langt væk fra dette sted

Sætter aldrig mine ben der igen! Fejl ift medicinudleveringen (kom hjem uden smertestillende til nyopereret kat! Pengene havde de dog husket at opkræve..), fejl på regningen (som de så kun delvist vedkender sig (ét udleveringsgebyr for meget), og pengene retur har jeg endnu ikke set!) Kom derfra med en dyrlægeregning på tæt på det dobbelte af forventede ift. Korrespondance pr. Mail inden konsultation og priserne der står på deres hjemmeside, samt en dyrlæge der tilsyneladende hverken lyttede i konsultationen inden indgrebet eller var sat det mindste ind i mail korrespondancen inden. Og da man stiller spørgsmål ved regningen ift. Priserne på hjemmesiden hvor der står en samlet pakke pris INKL moms, som de tydeligt på regningen har tillagt moms kommer de med nye søforklaringer om noget helt 3. De ikke sagde ved afhentning efter operationen. Derudover skulle kontrolbesøget ligeledes være inkluderet i pakkeprisen, men selv der endte det med en ny regning på lige under 1000 kr! (Dog med nye øredråber da der nu ikke længere var levende øremidder, men så tilgengæld gærsvamp..så medicinen havde jeg forventet ville koste, meeen selv konsultationen der skulle have været inkluderet kom jeg til at betale for igen) derudover kunne jeg så osse ved kontrolbesøget hører at de ikke lige havde renset ørene nu katten alligevel var i narkose og der var konstateret øremidder og blodøre, men et fint tilbud om jeg kunne komme igen så kunne de rense dem op i fuld narkose hvis jeg ikke selv følte jeg kunne komme igennem ørerensningen hjemme. Og så undre det mig at man oveni at have konstateret et blodøre stadig vælger at øretattovere "c'et" I dette øre osse istedet for at nøjes med det ikke ramte øre. Virker til de har mere travlt med at sørge for at få alle de ekstra penge i kassen de kan, frem for hensynet til dyret!
Absolut ingen tillid tilbage til det sted! Og eneste anbefaling jeg kan give med på vejen er: hold jer langt væk fra dette sted! Ville have givet 0 stjerne hvis man kunne..

11. september 2025

dårligste dyrlæge i nordjylland.

høre ikke efter hvad jeg sagde som ejer, men overtog bare fuldstændigt, og fik en recept i hånden som kostede 125 kr, og ingen forklaring på hvad det hjalp med, eller hvordan jeg skulle give min kat det nemmest, jeg betalte for registrering af hende, og går lige på nettet ca 1 år efter bare for og tjekke det, og viste sig de ikke havde registreret hende, men det kunne de da lige gøre hvis jeg betalte 150 kr for det igen.
man føler sig som en 1000 kr bare man åbner døren, ved den DYRElæge som ca er dobbelt så dyre, end andre dyrlæger og end den dyrlæge jeg har nu, hvor jeg og især ens dyr bliver behandlet rigtig godt, får forklaret alt, og du får medicinen med, og viser dig hvordan du giver det nemmest til ens dyr.
kunne aldrig finde på og aflevere min kat deroppe igen med den manglende respekt både for ejer og dyr.

14. december 2023

Undlader at fortælle hvor stor risiko der er for at det kommer igen.

Kommer med kat der har et såkaldt blodøre, dyrlægen kigger på det, siger at det skal tømmes og det kan risikere at komme igen, får et prisoverslag og kører.
Da jeg skal hente katten, får jeg her at vide, at chancen for at det kommer igen og skal tømmes igen og evt. operation er 95% sikkert
Jeg spørger hvorfor han ikke ringede mig op, og fortalte det til mig, så skulle katten ha været aflivet, han svarer at det virkede på ham, at jeg ikke havde det sådan med katten.
Så efter at blive 2600kr fattigere og at det kom igen 2 dage efter, tog vi til en anden dyrlæge , betalte 800kr og fik tømt øret igen, fik vi her instruktion i hvordan vi skulle gøre, for at UNDGÅ det kom igen, og oven i købet en aftale om, at valgte vi at lade katten aflive, var det med i prisen
Så træt af at jeg tog hen til NØRAGER DYREHOSPITAL, det var så også sidste gang.

9. april 2024

Bondefangeri

Jeg har aldrig nogen sinde følt mig så bondefanget, som efter at have forladt denne praksis. Mine to hunde skulle begge have renset tænder, have vaccinationer etc. Da jeg henter dem, informerer dyrlægen mig om, at der er en tand, som skal fjernes på den ene hund, men at det ikke har gjort det.
Dette stiller jeg mig undrende overfor, da de lige har haft hundene i narkose.
Men kan da godt se, at de ekstra 3500.- de så vil tjene på at lægge en hund i narkose igen, giver mere på kistebunden!
Desuden mente dyrlægen, at de forinden narkosen skulle have en blodprøve på den ene hund for at vurdere dens hjertefunktion. Tænker ikke det kan være en specielt specifik blodprøve, hvis man med det samme kan aflæse hjertets kapacitet? Den ville de have 900.- for.
Ingen rabat heller på hund nummer 2, førend jeg brokkede mig noget så eftertrykkeligt! Har for øvrigt kontaktet en anden dyrlæge efterfølgende, som var rystet over, at den tand ikke var blevet trukket ud i samme seance.
Bliver efterfølgende ringet op dagen efter af stedets anden dyrlæge, som kommer med en søforklaring uden lige. Det kan jeg ikke bruge til noget som helst. Tag ansvar og hjælp andre mennesker. Også i denne tid med inflation.
Jeg kan absolut ikke anbefale dette sted, og kommer der aldrig igen!

2. marts 2023
Dyrlægehuset Nørager-logo

Besvarelse fra Dyrlægehuset Nørager

Kære Louise. Vi er kede af, at De syntes, De har haft en træls oplevelse. Vi kan dog se, at De efter aftale er blevet oplyst på forhånd om fuldt prisoverslag, samt hvilke behandlinger og undersøgelser, der er indeholdt i dagens behandling og pris. Vi anbefaler altid blodprøve inden narkose, for at undersøge organfunktion (nyre, lever, etc.). Prisen herfor er ligeledes oplyst på forhånd, og man kan frit til - eller fravælge blodprøven. Det er derfor med undren, at vi læser, at du føler dig bondefanget- da priserne er oplyste på forhånd. Vi ønsker en så kort bedøvelse som muligt af hensyn til patienterne, og derfor foretages der mundhuleundersøgelse, tandrens og røntgen første dag. Findes der på røntgen eller ved undersøgelse uventede sygdomme og skader i tænder og mundhule, planlægges operation til en efterfølgende dag, og man oplyses forinden om fremtidig omkostning. Som De tidligere er informeret om, kan vi kun undtagelsesvis tilbyde, at uforventede tandoperationer bliver foretaget samme dag, hvis patienten kan holde til den længere narkose, og dyrlægen ikke mangles til de øvrige akutte patienter. Man tillægges ikke meromkostning for narkose, derved forbliver prisen den samme, om det foretages på dagen eller senere. Dette er De ligeledes også oplyst om. Klinikken ønsker Dem og de to hunde godt fremover.