Forfærdelig service NO 4 København
Vi havde bestilt bord 27/2 og fået mail tilbage at dette var reserveret til torsdag 15/5 kl 19. Da vi kommer lidt før tid, kan vi se at der er mange gæster, men ikke en gang et velkommen eller lige et øjeblik. Der går 10 min før nogle henvender sig (chefen), at der er travlt grundet et nyt bookingsystem, så der er overbookinger, og at der er et bord om ca 10 min. Vi bliver henvist til at vente på nogle stole ved en vindueskarm eller udenfor. Vi vælger at vente udenfor og der kommer yderligere gæster som får samme besked. Efter 30 min bliver vi og 2 andre bedt om dele et firmandsbord, som 4 andre gæster var blevet nægtet. Disse 4 gæster valgte da også at gå. Da vi sidder ved firmandsbordet, går der igen meget lang tid uden at der sker noget. En tjener kommer ned til bordet og betjener de 2 andre gæster, som egentlig kom efter os, og han går igen uden at spørge os. Så bliver der et to personers bord ledigt, og jeg spørger om vi kan få lov at sidde der. Det kan vi godt, men chefen siger nej, da der sidder gæster udenfor og venter, og som kom før os - det var os, men det havde han fuldstændig glemt. Vi beder så chefen om at lave vores booking om til 27/5 men det kan vi ikke, og at de kommer ned til vores bord om lidt. Og intet sker. Via den unge tjener får vi så alligevel booket et nyt bord, men om det bliver benyttet, det taler vi stadig om.
17. maj 2014