No4 Belts Anmeldelser

1. Tøjbutik

Bælter i høj kvalitet til rimelige priser. Find et klassisk bælte, eller vælg fra vores Jungle-kollektion eller fra vores Western Kollektion. Bælterne er produceret med trykknapper, så du nemt kan skifte bæltespænder. Det betyder, at du med få køb kan slippe din indre fashionista fri, når du sætter bæltespændet i bukserne eller rundt om livet ovenpå kjolen. Vores remme laves med de klassike farver i sort, brun, cognac og i lyst læder. Men vi har også croco print, lizard print og camofarver. Bælterne er producers i danmark, men både spænder og skind er noget vi primært finder i Italien.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fin oplevelse men alt for dyr

Min oplevelse af at spise med min familie på restaurant No4 i Hornbæk mandag den 27/7 var egentligt ok, men at priserne er en del for høje.
Betjeningen var fin, vi sad godt og maden smagte ok. Men når man betaler omkring 600 kr. for 3 retter, så forventer jeg meget mere af retterne og af kokken. Menukortet var desuden ret uspændende. Vi gik ud af døren med en fornemmelse af, at vi havde betalt 30-40% for meget - og derfor kommer vi ikke tilbage.

29. juli 2020

Absurd dårlig service

Absurd dårlig service, fisken var uspiseligt over saltet og måtte lade den stå, svine koteletten var rå og blødte. Efter 90 min. forhørte vi os om hovedretterne, og efter yderligt 40 min. kom Hovedretterne lidt ad gangen, så vi kunne spise hver for sig, for dem, hvor maden var spiselig.
Det unge personale var søde.

17. juli 2020

Fantastisk vært med kvalitets drinks til pris

Denne lille bar har alm til luksus ingredienser som rå-lakrids, cognac, 7års wiskey til drinks og fantastisk personlig beværtning. Eva er klar til at gøre enhver aften sammen med veninden fantastisk med drinksanbefalinger der passer din personlige smag. Fandt selv ny favorit selvom jeg er diehard cosmo fan.

16. september 2016

Forfærdelig service NO 4 København

Vi havde bestilt bord 27/2 og fået mail tilbage at dette var reserveret til torsdag 15/5 kl 19. Da vi kommer lidt før tid, kan vi se at der er mange gæster, men ikke en gang et velkommen eller lige et øjeblik. Der går 10 min før nogle henvender sig (chefen), at der er travlt grundet et nyt bookingsystem, så der er overbookinger, og at der er et bord om ca 10 min. Vi bliver henvist til at vente på nogle stole ved en vindueskarm eller udenfor. Vi vælger at vente udenfor og der kommer yderligere gæster som får samme besked. Efter 30 min bliver vi og 2 andre bedt om dele et firmandsbord, som 4 andre gæster var blevet nægtet. Disse 4 gæster valgte da også at gå. Da vi sidder ved firmandsbordet, går der igen meget lang tid uden at der sker noget. En tjener kommer ned til bordet og betjener de 2 andre gæster, som egentlig kom efter os, og han går igen uden at spørge os. Så bliver der et to personers bord ledigt, og jeg spørger om vi kan få lov at sidde der. Det kan vi godt, men chefen siger nej, da der sidder gæster udenfor og venter, og som kom før os - det var os, men det havde han fuldstændig glemt. Vi beder så chefen om at lave vores booking om til 27/5 men det kan vi ikke, og at de kommer ned til vores bord om lidt. Og intet sker. Via den unge tjener får vi så alligevel booket et nyt bord, men om det bliver benyttet, det taler vi stadig om.

17. maj 2014

Fantastisk mad, mærkværdig betjening og dyre drikkevarer.

Vi havde købt deal.dk "Bragende flot efterårsmenu" - en 3-retters oplevelse hos No. 4. Vi havde reserveret bord til i torsdags 5/9 kl. 18. Vi ankom til restauranten og fik anvist vores bord.
Tjeneren (indehaveren?) kom og spurgte hvad vi ville drikke. Vi fik ikke noget menukort - menuen var jo sat på forhånd - men heller ikke noget kort med drikkevarer. Jeg foretrækker øl til maden, men den slags sælger man ikke på stedet. Stadig uden kort over drikkevarer fik vi at vide, at der kunne vælges mellem rødvin, hvidvin eller sodavand. Min kone og jeg valgte rødvin og en cola til vores datter. Der ankom to glas, en Cabernet Sauvignon med skruelåg, som blev skænket op og efterladt. Ok - vi havde åbenbart bestilt en hel flaske i stedet for de 2 glas vi havde troet. Men pyt. vinen smagte ok - absolut ikke noget særligt, men flasken blev tømt.
Til dessert fik vi chokoladekage - det viste sig senere, at man kunne have valgt ost - den valgmulighed fik vi ikke.
Betjeningen virkede rodet og uorganiseret. En ekstra cola blev bestilt 3 gange før den kom.
Maden var super god - ingen tvivl om det.
Maden var betalt på forhånd, og regningen så på 319 kr. for drikkevarer. 255 kr. for en flaske ”husets” rødvin som vi ikke selv kunne vælge og 64 kroner for 2 colaer a 25 cl. SÅ blev det da vist også betalt :-(
4-5 stjerner for maden, 2 for betjening og 1 for prisen på drikkevarer..

10. september 2013

Øv øv!

Jeg skulle ud og spise på No. 4 i aften, på trods af blandende anmeldelser. Mine veninder og jeg valgte dog at afbestille bordet i dag. Så jeg skrev en mail til restauranten og undskyldte for ulejligheden. Så ringer han mig op og siger at jeg ikke respektere ham og hans restaurant og holdt ham fra andre gæster her i Horsens. Jeg undskyldte og sagde vi havde en ændring i planerne, men det kunne han slet ikke forstå. Han råbte, var ubehøvlet og respektløs overfor mig.
Det var en rigtig rigtig rigtig ubehagelig oplevelse.
Jeg synes det er rigtig ærgerligt, da jeg har hørt meget godt om maden og egentlig glædede mig. ØV!

6. september 2013

Bedste spisested i Horsens

Hvis du vil spise et sted hvor du får en udsøgt madoplevelse uden at det koster 1000.- for to personer - så besøg Nr. 4 i Horsens. Her får du det hele for det halve og i meget høj kvalitet.
Min kone og jeg havde en aften med fem retter menu - dejlig stemning og god musik. Vigtigt var også at der var rigtig mange glade kunder i Restauranten.

5. september 2012

Super lækker take away nytårsmenu

Hvilken nydelse af en 5-retters nytårsmenu - og ikke spor traditionel :-D. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal smage No 4's lækre mad, så den anbefaling vi fik, er hermed givet videre. Ikke at forglemme så er deres priser også overkommelige.

13. januar 2012