Nr. Lyndelse Badmintonklub Anmeldelser 16

2,2

1. Butik med tennisudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Nr. Lyndelse Badmintonklub er en meget aktiv klub beliggende på Midtfyn. Vi arrangerer flere gange om året stævner/individuelle turneringer for spillere fra hele landet, og synes selv vi er ret gode til det. Vi kan sikkert altid blive bedre, og håber derfor I vil være med til at bedømme vores stævner/individuelle turneringer og give os noget konstruktiv feedback. På den måde kan vi sikre en fortsat høj kvalitet ifm. stævner/individuelle turneringer afholdt af Nr. Lyndelse Badmintonklub.

2,2

Under middel

Gode omgivelser, men skandaløst kampprogram

Alle "udenoms tingene" fungerede rigtig godt. God og hurtig afvikling af kampene, fin plads i hallen og et godt cafeterie. Det var også rigtig fint at det var muligt at få opstrenget sin ketcher. MEN selve kampprogrammet var simpelthen ikke i orden. Min datter deltog kun i single og damedouble i U17 M, men alligevel så spillede hun 3 kampe på 8-9 timer!! Hun har ALDRIG spillet så få kampe over så lang en periode. Der var ovenikøbet kun 2 single puljer og 4 double par, som blev spillet som Cup kampe. Det er ganske enkelt absurd og det er en hån mod forældre og børn, som bruger weekend efter weekend på stævner. Det kunne med sagtens have været afviklet på 4-5 timer også selvom der var dommer på til doublen.

3. maj 2017

Stævne den 4. marts 2017

Som sædvanligt decideret dårlige og intetsigende præmier ( i hvert fald når man sammenligner med andre stævner, hvor der stort set altid er fine pokaler at vinde ). Børn vil 100 gange hellere have noget man kan stille på "pokalhylden". Så er der noget, der kan vises frem til venner m.v., og der vil også være mulighed for at mindes "triumfen" senere hen frem for blandt andet ligegyldige drikkedunke, grips og håndklæder!! ( Gaver fra jeres sponsor, så I formodentligt ikke har nogen udgift til præmier... ).
Noget jeg hørte en del forældre og børn snakke negativt om under stævnet.

6. marts 2017

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse!

Jeg må dog indrømme jeg ikke kan genkende din kritik. Vi har ikke fået en eneste kritik (ud over din) over de præmier vi har haft i denne sæson fra Yonex, tværtimod. Min oplevelse er at spillerne er meget glade for de præmier de har fået, ja der har sågar været spillere henne og spørge om de ikke kunne købe både t-shirts, sokker og håndklæder! Jeg oplever desuden at spillerne flokkes om præmiebordet og står og peger på de ting de gerne vil vinde.

Jeg har nu arrangeret stævner i mere end 10 år, både i klubregi samt for DGI, og jeg indrømmer at det med præmier er en svær ting. Det har af og til været oppe på diverse møder med klubber (og forældre) i DGI og her er meningerne delte. Nogle vil helst have medaljer/pokaler, hvorimod andre ikke gider det (de står bare og samler støv siger de) og vil hellere vinde noget de kan bruge til noget.

Præmierne er nogle vi køber hos Yonex og der var i lørdags præmier til en samlet værdi af kr. 11.000,- (væsentligt mere end vi egentlig er forpligtiget til jf. præmiereglementet).

Turneringsleder
Nr. Lyndelse Badmintonklub

Kampene var ikke særlig godt planlagt

Hej Brian,
Jeg ved du laver rigtig mange stævner, derfor undrer det mig meget at kampene (i U11a) ikke var bedre planlagt. Det siger jo lidt sig selv at når man spiller på 7 baner kan man jo ikke spille kamp 632, 643, 652, 657 og 661 uden at det giver låsninger ... Dommerbordet var dog gode til at give de unge mennesker pause imellem kampene. Og det undrer mig at du vælger at spille mix kamp 609 og den næste kamp pigerne spiller kamp 653 (single) laaang ventetid, især hvis jeg så kigger på at den sidste pigekamp er kamp 666 (damedouble).
Jeg ved det ikke er nemt at lave stævneprogrammer, men .... Brian det kan du nu gøre bedre.
Ellers et ok stævne.

15. september 2013

Hej Wenke

Tak for din anmeldelse!

Jeg kan som udgangspunkt godt følge dig i mange af dine betragtninger.

Jeg havde programsat med 15 kampe i timen til 7 baner (jeg forventede ikke der kunne spilles på 7 baner hele tiden) og dermed mener jeg, at et interval på ca. 10 kampe er rimeligt. En kamp varer ca. 25 minutter og så 15 minutters pause så er de fleste spillere i den aldersgruppe klar til at spille igen. Med 9 runder i alt i HS, HD og MD, vil det selvfølgelig give nogle låste kampe.

Du har helt ret i, at der ikke er mange kampe mellem doublerne, men vi sørger altid for at spillerne får deres pause, som I også har oplevet.

Mht. MD og DS er det også korrekt at det ser lidt underligt ud med den lange pause. Det skyldtes at der kom nogle eftertilmeldinger ind, som gjorde at MD blev lavet om fra pulje til cup og DS blev delt op i 2 puljer i stedet for én. Oprindeligt hed kampene i MD 602, 609 og 620 og DS startede med 634. Når der sker sådanne ændringer fastsætter Cup2000 selv de nye kampnumre og her kom alle MD til at hedde 609(abc). Nogle af DS kampene burde selvfølgelig have været rykket lidt frem, så kampene var blevet spredt mere ud, det beklager jeg!

Nr. Lyndelse Badmintonklub

Stævne vores børn bestemt ikke støtter mere

Ringe præmier, flere var skuffet, hvis de skal være så ringe kunne der mindst gives til 1,2 og 3 uanset point givningen. Derudover bør ledelsen gøre en indsats for at forældre ikke klapper/jubler over modstanderens fejl, hvilket skete omkring dommerbordet flere gange. Lugtede desværre mere af en pengemaskine end et ungdomsstævne med fair kampe og hygge i højsædet. En dag i hallen gik fra 9:00 til 20:00 :-(

14. september 2013

Hej Brian

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Stævnet er afviklet efter DGI Badmintons reglement, som desværre ikke er særligt detaljeret. Vi vælger derfor at lægge os op af Badminton Danmarks reglement, som bl.a. siger at minimum 15% af indskuddet skal gå til præmier, hvilket i dette tilfælde svarer til ca. kr. 8.000,-. I programmet oplyste vi, at den samlede præmiesum var ca. kr. 12.500,-, men jeg kan oplyse dig, at vi grundet visse udfordringer med præmierne, valgte at opgradere disse. Den samlede præmiesum er således på ikke mindre end kr. 27.500,-, hvilket er over 3 gange mere end krævet.

Derudover er der udgifter til bolde, som med over 450 kampe og et gennemsnit på ca. 3 bolde pr. kamp beløber sig til ca. kr. 15.000,-, samt til halleje, lidt forplejning m.v. så ligefrem at kalde det en pengemaskine, synes jeg måske ikke er helt fair. Tænk på der ligger også rigtig mange frivillige timers arbejde bag.

At flere skulle være skuffet over præmierne (som bestod af t-shirts, tights, strømper og deodoranter af en rigtig god kvalitet) kan jeg heller ikke genkende. Der var mig bekendt ikke nogen som ytrede sig om det i hallen i hvert fald, tværtimod er det min opfattelse at spillerne var tilfredse med de præmier de fik.

Får vi henvendelser ved dommerbordet omkring usportslig optræden, enten på eller udenfor banen skrider vi straks ind! Mig bekendt har du dog ikke på noget tidpunkt nævnt det overfor dommerbordet, og derfor kan det være svært at gribe ind. Opdager vi selv usportslig optræden, skrider vi selvfølgelig også straks ind. At holde øje med kampe på 6 baner og samtidig holde øje med, hvilke forældre der klapper af hvilke spillere, og om det nu var fordi det var flot spil eller fordi en modstander lavede en fejl er noget nær umuligt. Derfor kan jeg kun opfordre dig til at henvende dig ved dommerbordet en anden gang, så tager vi os straks af det.

Vi synes selv vi har og afvikler alle vores stævner i en hyggelig atmosfære, hvilket mange spillere og især forældre også ofte bemærker, læs blot nogle af de øvrige anmeldelser vi har fået her på siden. Du er dog meget velkommen til at uddybe, hvad du mere konkret mener med, at det ikke skulle have været hyggeligt, så vi har en chance for at rette op på det.

At I har været i hallen fra kl. 9:00-20:00 har jeg svært ved at kommentere på, når jeg ikke ved hvilken årgang og række der er tale om. Jeg ved dog at nogle rækker var rigtig store og stiller man op i alle 3 kategorier, så bliver det en lang dag, når der også skal være plads til pause mellem kampene.

perfekt afviklet stævne

dejlig hyggeligt stævne hvor der var styr på kampprogram samt børnene fik lidt rutine i at tælle point . alt fungeret til ug og det er ikke sidste gang vi tar turen til Nr. lyndelse for at deltage i deres stævner .

9. september 2013

Stein P Cup

De ka' det der i Nr. Lyndelse og vi kommer gerne kørende fra Als.
Brian Hansen sørger for den fine kommunikation - TAK :)

9. september 2013

Fremragende service og god planlægning

Vi har netop været til sæsonens sidste stævne i Nr. Lyndelse.
Før vi tog afsted var der lidt problemer med for få tilmeldte, men klubben gjorde sit ypperste til at finde modstandere, så de fleste rækker blev oprettet, og spillerne kunne få nogle gode kampe ! Det ser man ikke alle steder !!

Afviklingen i hallen gik fint, bortset fra at der ikke var helt styr på at nogle spillere brugte banerne til 15 min. opvarmning istedet for at komme igang. Dette resulterede så i at programmet kom lidt bagud, og at andre spillere næsten ikke fik lov til bare en prøveserv inden de blev beordret igang.

Vi er kommet hjem med præmier begge gange - og selvom det ikke er det der skal betyde mest, så har vi efterhånden ret mange tasker hjemme......

Vi vil gerne tage til Nr. Lyndelse igen. Fint planlagt - og service i cafeteria også helt i top !

15. april 2013

Vedr. ungdomsstævnet i Nr. Broby hallen den 30-12-2012.

Det startede ganske godt med en god planlægning og afvikling indtil hallen skulle bruges til banko. Det er en ommer.
Mens finalerne var i gang, så var der simpelthen så meget uro i hallen med opstilling af borde mm. Herudover skulle 2 finaler flyttes til en anden hal 20-30 km fra Nr. Broby hallen. Der var total forvirring til sidst, hvor vinderne ikke en gang blev fremhævet. Der er nogen som bør være flove over bookingen af hallen.

30. december 2012

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse!

Vi kan kun beklage at der var lidt rod mht. hallen i Nr. Broby. Vi havde booket den og fået at vide, at vi bare skulle være færdige kl. 17, hvilket vi også forventede at være. Det kom derfor også bag på os, at der var andre der gjorde krav på hallen allerede kl. 16, hvor der stadig manglede nogle få kampe.

Det blev derfor lidt hektisk til sidst, og vi var nødsaget til at flyte 2 kampe til Nr. Lyndelse, som ligger 15 km væk. Der var dog forståelse for dette blandt de involverede forældre, og de skulle alle alligevel i den retning på vej hjem. Derudover fik de alle en flaske god vin for ulejligheden.

Det må selvfølgelig ikke ske, men vi gjorde, hvad vi kunne for at det ikke skulle genere nogen mere end højst nødvendigt.

Kun en time fra Haderslev

Superstævne i en by som vi aldrig havde hørt om. Der var styr over sagerne og de gjorde sig umage med information før stævnet. Hurtig igangsætning af kampe. Fint cafeteria . Vi kan godt finde på at tage til N. Lyndelse igen.

17. september 2012

stævner 7+14 september

2 gode stævner i hyggelig atmosfære hvor det klapper når man er i hallen. Begge stævner (for u15 A) dog ramt af alt for dårlige bolde som ødelægger en af oplevelsen for os der elsker sporten. Dette gør forskellen på 2-3 stjerner og 5.
Hvis boldene ikke bliver bedre får jeg store transportudgifter til U15 stævner i denne sæson
Claus Jensen

17. september 2012

Hej Claus

Tak for den fine anmeldelse!

Set i bakspejlet må vi erkende at der var for mange spillere samlet, som desværre gav lidt ventetid. Vi er ellers meget opmærksomme på at spillere OG ikke mindst forældrene skal være i hallen så kort tid som muligt.

Det vil vi helt sikkert være endnu mere opmærksomme på fremover.

Varmen

Et super godt stævne, selvom det tog aaaaalt for langt tid. Dog kunne man godt have lavet gennem træk i hallen i ti minutter hvor der så ikke blev spillet for at få den tunge luft ud:-)

12. september 2012

Hej Mathias

Tak for den fine anmeldelse!

Ja, der blev ret varmt i hallen den dag. En kombination af rigtig mange spillere i hallen og varmt i vejret udenfor med høj luftfugtighed var desværre skyld i det.

Der er et ventilationsanlæg i hallen, men det larmer desværre en del når det kører og kan derfor virke forstyrrende når der spilles. Der blev spillet på alle baner uafbrudt så derfor turde vi ikke risikere at genere dem som spillede.

Godt stævne

Et meget godt stævne, hvor tidsplanen blev overholdt. Der var en god atmosfære, dommerbordet var i godt humør, og meget hjælpsomme ...
Intervallet mellem kampene var helt perfekt, ikke meget vente tid ...
Helt sikkert et stævne vi kommer til igen, trods afstanden ...
Også en stjerne til cafeteriet, gode faciliteter ... :-)
Tilsidst skal i også ha´ at det har været rigtig flot med information på mail.

Tak for et godt stævne og på gensyn ...

15. april 2012

Hej Lone

Mange tak for den fine anmeldelse og vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse!

Kunne vi have gjort noget anderledes for at komme op på alle 5 stjerner?