Hurtig og god levering. En del af bestillingen var fejlpakket men fejlen blev håndteret hurtigt og effektivt. Tak for super service !!
1.Find dine varer på Nippon's hjemmeside 2.Kontakt Nippon vedr. evt. spørgsmål og få professionel betjening 3.Bestil inden kl.15.00 har du varerne dagen efter. Så enkelt kan det gøres.. Og de... Se mere
Det er heldigvis nemt nok at undgå fragtmanden, for han dukkede aldrig op (trods flere aftaler på forskellige tidspunkter). Hvis du bestiller store varer (som fx en "tom" sandsæk), så hør først om de... Se mere
Jeg havde en reklamation på et TomTom GPS ur som desværre forsvandt internt hos Nippon Sport. Holdet bag Nippon Sport var under hele processen servicemindede, altid venlige og løste i sidste ende pr... Se mere
Vesterbrogade 173, 1800, Frederiksberg, Danmark
- info@nippon.dk
- www.nippon.dk
God kundeservice
Super service. Bestilte og blev ringet op af dem, blot for at fortælle, at de først kunne sende varen mandag (det var vist fredag) da de ikke fik afhentet varer den dag.
Super service.
Eneste grund til at de ikke får 5, er fordi den røg til en forkert GLS pakkeshop, så jeg måtte i 2 forskellige, for at hente mine pakker.
Tror ikke jeg havde mulighed for at vælge, da jeg bestilte.
Meget tilfreds
Hurtig pakning og god kvalitet
Bestilte et par inderhandsker og sandsækhandsker fra Nippon Sports eget mærke. De to varer matcher perfekt. God kvalitet til en rigtig god pris og alt var klart inden for et døgn.
Udemærket webshop... hvis du ikke regner med retur.
Nippon Sport er en udemærket webshop med forskellige glimrende mærkevare. Der er dog noget, der groft irriterer mig.
Jeg køber varer 25. nov. med Mastercard og returnerer samme dag. Dvs. at pengene stadig er reserveret på min konto, og de derfor med små klokken få dem frigivet igen. Der går to uger, og jeg hører intet fra dem, og pengene er ikke tilbage på kontoen. Jeg har nu fået skrevet frem og tilbage med deres kundeservice, og de bliver ved med at udskyde min returnering.
Det går fra ca. 1 uge til omkring 3 uger til nu mellem 4-6 uger. Da det også er i julemåneden, har jeg derfor ikke haft det største budget til julegaver heller.
Derfor vil det her nok være sidste gang, at jeg køber noget på denne hjemmeside.

Besvarelse fra Nippon Sport
Alt fungerer bare super
Alt fungerer bare super! - og meget hurtig levering som lovet. Har handlet her flere gange og altid oplevet det samme.
Ok side
Ok side. Deres eget mærke er af ringe kvalitet. Særligt deres handsker.

Besvarelse fra Nippon Sport
5 Stjerner
For at få 5 stjerner skal alt jo være iorden ...
Service: Upåklagelig
Forsendelse: Meget hurtig
Pris: Bedste køb på nettet
Ja så det blir' vel så til 5 stjerner
Rigtig hurtig levering
Rigtig hurtig levering. Dog var der en fejl, der gjorde at den ikke virkede. Skrev en besked, og fik svar indenfor et døgn. Da der ikke var flere på lager, fik jeg beløbet refunderet. Det synes jeg er service. Og vil helt klart handle der igen.
Jeg blev betjent af en ung herre fra…
Jeg blev betjent af en ung herre fra nippon sport, han tog sig sin tid og vejledte mig igennem alt deres fornemme udstyr. Jeg er nybegynder, så det var rart at der var professionel vejledning samt godt humør. Jeg vil til hver en tid komme tilbage til nippon når jeg skal bruge nyt udstyr.
Nippon sport har alt hvad man skal…
Nippon sport har alt hvad man skal bruge .Fandt det udstyr jeg skulle bruge til min krav maga træning . Super betjening / vejledning af deres ekspedient Chris .. 100 anbefaling
Var for første gang inde i Nippon Sport…
Var for første gang inde i Nippon Sport og skulle købe nogle bear grips.
Rigtig god service med information omkring produktet og størrelsen.
Så jeg takker fordi i gjorde det så nemt.
Nippon Sport
Nippon Sport
Efter min forrige anmeldelse blev jeg kontaktet af Nippon Sport og de beklagede meget den sending af kinesiotape jeg havde modtaget og jeg fik pengene retur. 2 dage efter modtog jeg to ruller kinesiotape. Meget fin dialog med firmaet.
Ingen web kompetencer
Web ordre af lager varer til afhentning i butik. For en 5-6 ikke særligt informative emails. Må kontakte kundeservice for at høre hvad der sker med min ordre. Bliver fortalt jeg ville blive informeret når den er klar til afhentning i butik.
Et par dage efter modtager jeg gls notits om en pakke er klar til afhentning i en pakkeshop. Det viser sig at være halvdelen af ordren. Kontakter igen kundeservice for at høre hvad der foregår. Lidt efter modtager jeg en mail om at jeg nu kan afthente min ordre i butikken (autogenereret).
Resultat:
1. det tog 8 dage at få 2 stk lagervarer.
2. jeg måtte afhente pakker to forskellige steder i kbh.
3. kundeservice svarrede aldrig på min mail om hvad der egentlig foregik med min ordre.
Det virker som om web livet og nipponsport ikke lader sig gøre sammen. Spild af tid.
Rod i IT-systemet, men ellers fint.
Der skal ryddes op i IT-systemet, så man ikke bestiller X men og får B på sin ordreseddel.
Jeg måtte ringe ind 2 gange, super søde folk jeg fik i røret, men stadig irriterende.
Vil dog godt handle der igen :)
(mit ordrenummer: 218940984)
Fantastisk!!
Fantastisk!!
- godt udvalg
- mobil betaling
- og rigtig god service.
Jeg fuckede op i min bestilling og ringede ind hvor jeg fik fat i en flink medarbejder, der i godt humør hjalp mig med at få det rettet og desuden gav besked videre til lageret om ændringen i bestillingen..... og modtog varerne på min adresse dagen efter med post nord.
Første men ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig og udførlig svar ang produkt og…
Hurtig og udførlig svar ang produkt og dag til dag levering
Super hurtig og kompetent rådgivning og…
Super hurtig og kompetent rådgivning og service. Ringede for råd omkring produktet inden bestillingen, og fik klar besked. Produktet blev leveret til adressen to dage efter, hvilket ikke kan gøres hurtigere, da jeg bestilte sen aften. Klar anbefaling herfra!
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Er ikke sidste gang jeg har handlet der.
Rigtig god virksomhed og legit
Rigtig god virksomhed, jeg har kun haft gode oplevelser med det jeg har bestil derinde har altid fået det jeg har bestilt, og altid fået det til tiden :)
God og hurtig betjening samt levering
God og hurtig betjening samt levering. Super kundeservice; fik en forkert vare tilsendt, men allerede samme dag var den rigtige sendt afsted til mig.
Handler helt sikkert igen.