1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kundeservice: 32 45 20 00 Telefontider: 09:00 - 16:30

1,7

Dårlig

Nikon D5200..

Nikon D5200... Utroligt ofte tager den ikke billede når man fokue´serer og eller trykker knappen ned. Den vil ligesom selv bestemme - uanset hvilket program den er på. Utroligt. Ringe.

31. januar 2022

Jeg har mange Nikon produkter De er…

Jeg har mange Nikon produkter De er aldrig gået i stykker Det har jeg været glad .jeg har registreret mine produkter på en mail adresse jeg ikke bruger mere .jeg kan ikke få lov få lov til at ændre min mail adresse .Nedlægger jeg den og laver en ny så ryger alle mine produkt registreringer Nogle af dem er så gamle så jeg er ligeglad men jeg har desværre et nyt kamera på listen som jeg gerne ville beholde .jeg ville også gerne bruge jeres nye software mere en 28 dage hvilket jeg skulle være berettiget til .

9. oktober 2021

Væreste service!!!!

Jeg bestilte et objektiv 26.06.21. Min pakke forsvinder undervejs og d. 05.07.21 starter de “tracer” som tager 15 arbejdsdage. Jeg prøver d. 05.07.21, 06.07.21 og 07.07.21 at få annulleret min ordre da det ikke er interesseret i at vente så længe. Den 07.07.21 svarer de endelig men det kan ikke lade sig gøre at annullere ordren før efter de 15 arbejdsdage. D. 26.07 og 28.07.21 rykker jeg dem for svar og d. 29.07.21 får jeg et svar om at jeg skal vente yderligere for deres “warehouse” flytter i denne uge.
Vanvittig dårlig service!!!

29. juli 2021

Cashback er et rent mareridt

Som flere skriver nedenfor, er cashback det rene mareridt.
Jeg købte for 2 år siden et Nikon D5600 med 750kr cashback og har bøvlet med det lige siden. Fire måneder efter købet, fik jeg et mastercard, hvor pengene angiveligt skulle være på. Der gik nogen tid inden jeg fandt noget, jeg ville bruge pengene på og da jeg så ville bruge kortet, så blev det afvist. Det virkede af ukendte årsager bare ikke. Jeg kontakter Nikon telefonisk og snakker med en venlig dame. Til sidst henviser hun mig til dem, som nikon har lavet cashback-aftalen med. Noget, der hedder Prepaid Financial Services. Jeg er egentlig irriteret over, at JEG skal til at bøvle med DERES aftaler, men ser ikke lige nogen anden udvej.

Det bliver en kamp: Upersonlige mail-svar, der kunne være skrevet af en bot og hvor man hver gang får følelsen af, at de egentlig helst vil af med en. Det lykkedes mig angiveligt, at få dem til at sende et nyt kort. Men det har jeg aldrig fået. Alt dette foregår over flere måneder.
Jeg kontakter nikon igen via mail på sagen, som åbenbart for længst er blevet lukket. Jeg opretter en ny sag og damen, som jeg snakkede med sidst beklager, at det har været besværligt og at jeg lige skal sikre mig at kortet også er blevet sendt til min adresse.

Jeg prøver at skrive til Prepaid Financial Services igen og får ud af dem, at de har sendt kortet til min adresse (de skriver min adresse, uden at jeg har givet den til dem). Jeg spørger, om det er normalt, at det tager månedsvis at sende sådant et kort til mig. Det svarer de ikke på, men skriver, at jeg skal kontakte nikon. Al kommunikation til dem stopper her.

Jeg venter nogen tid for, hvis kortet nu alligevel skulle komme. Det gør det ikke. Jeg prøver at skrive til nikon igen og min mail bliver igen afvist fordi denne sag nu også er lukket i mellemtiden.

Jeg er SÅ træt af det her og bliver bare nød til at lave en dårlig omtale. Hele det her forløb er bare alt andet end OK. Den eneste grund til, at jeg giver 2 stjerner er, at hende jeg talte i telefon med var rar. Problemet er bare, at det hjælper mig ikke med de 750kr cashback og slet ikke efter HELE 2 ÅR!!!!! Det er bare for vildt!

Hver gang jeg benytter kameraet, så kommer jeg til at tænke på denne her rådne sag. Jeg er virkelig bare kun bitter.

23. september 2020

Nikons garanti er rent bondefangeri

Nikons garanti er rent bondefangeri
ad Servicenr 150477
Jeg oplevede at telelinsen på mit nyere Nikon pludselig ikke reagerede midt i nogle videooptagelser.
heldigvis indenfor garantiperioden, så jeg afleverede det til DFA Service. De kunne godt se at det ikke reagerede og ekspederede det videre som garantisag.
Nu skriver Nikon så, at reklamationen er afvist pga stød eller tryk! Og et krav om at jeg skal betale kr 3500 hvis jeg vil have det repareret!! Og en trussel om at jeg skal betale 500 kr for undersøgelsen.
Jeg er fuldstændig målløs over Nikons uforskammethed.
Jeg afviser på det skarpeste at det har været udsat for stød eller fald. Jeg har haft mange kameraer og aldrig oplevet noget lignende. Kameraet er ikke brugt meget, og kun af mig selv. Der er ikke en skramme på kamerahus eller objektiv. Jeg har en specialtaske til
kamera og objektiver, netop så det er godt beskyttet. Kameraet fungerede som sædvanlig fint, midt i
optagelserne reagerede linsen pludselig ikke mere. Uden årsag og slet ikke pga fald eller stød!
Jeg er heldigvis medlem af Tænk og vil gå videre med sagen i forbrugernævnet..
Mage til mistillid og bondefangeri havde jeg aldrig troet at jeg skulle opleve med Nikon???
S. Holmgren

12. juni 2019

Gamle produktregistreringer fra gammel email nu flyttet til ny email

Jeg havde en række Nikon produktregistreringer på "Min konto" med en gammel email, og som jeg ikke havde besøgt siden omkring 2010, så den var blevet deaktiveret.

Supporten fik aktiveret kontoen og skiftet til min nye email i løbet af et par dage og de sendte mails hver dag med status, da det krævede en del tekniske øvelser fra deres side.

Nu har jeg igen adgang til alle mine produktregistreringer og services fra Nikon.

Tak for en fantastisk support og service fra Nikon.

3. juni 2019

Cashback kampagne er en krig at få godkendt

Jeg lavede en anmodning om Nikon Cashback d. 25/6 på et Nikon D5600 spejlrefleks kamera til 5.395 kr. som jeg havde købt igennem POWER.

Den 3/7 får jeg bekræftelse på, at de nu er i gang med at behandle min sag, og at jeg kan forvente at få svar på ansøgningen snarest. Samtidig sender de et link, så jeg kan følge sagen. "Fedt! Der er sgu styr på det!" tænkte jeg.

Så jeg venter tålmodigt frem til d. 28/7, hvor jeg logger ind på siden, og der står "File under review, Non-authorized reseller". Kontaktede dem så, da jeg ikke kunne forstå at POWER ikke er en autoriseret forhandler, når de skilter med Nikons Cashback i butikkerne. Spurgte ind til, om de havde brug for yderligere kvitteringer eller andet, da jeg synes sagen har været undervejs længe.

Får et svar tilbage d. 31/7, som egentligt mest af alt ligner en standard copy-paste tekst hvori der står "Vi vil gerne oplyse dig om, at din sag for tiden bliver vurderet af vores ledelse. Bemærk, at vi stadig afventer et svar, og vi vil snart kontakter dig med en opdatering om, hvor langt behandlingen af dit krav er kommet. Vi vil i høj grad sætte pris på din tålmodighed og forståelse i denne forbindelse."

Får d. 2/8 besked om at min ansøgning er blevet afvist pga. POWER ikke deltager i kampagnen. Skriver tilbage til dem med dokumentation, hvorefter jeg d. 9/8 får fuldstændig samme copy-paste tekst, som jeg gjorde i mailen d. 31/7.. Noget der i øvrigt kan få en gammel kundeservicemedarbejder som mig til at se fuldstændig rødt. Fint at man bruger makroer for at mindste sagsbehandlingstiden på mails, men lav i det mindste noget variation i svarene..

Efter det her opgav jeg at kæmpe mere i sagen, da jeg følte jeg løb ind i en mur hver gang jeg kontaktede dem.

Jeg fik så i går, d. 7/9, besked om, at min ansøgning er blevet godkendt, og at jeg kan forvente at min cashback vil komme på et forudbetalt MasterCard indenfor 45 dage..

Jeg er super glad for kameraet, men havde jeg vidst at kundeservicen bag Nikon er så ringe, så havde jeg tænkt mig om en ekstra gang inden jeg valgte at brænde over 5000 kr. af på et spejlrefleks kamera..

8. september 2018
Nikon-logo

Besvarelse fra Nikon

Kære Patryk

Vi beklager den lidt lange process tid, men vi havde desværre nogle kunder der kom meget sent ind i kampagnen, og derfor opdagede vi så også at disse manglede på listen over forhandlere, men på trods af at det tog lidt tid så fik vi dog sendt alle de Cashback beløb som de skulle have.
Vi er desværre nød til at være ekstra opmærksomme på at alt er korrekt da vi skal indberette at vi har udbetalt skattefri cashback til kunderne, sådan er reglerne nu til dags.
Med Venlig hilsen Nikon Danmark

Deres Cashback kampagne dur ikke.

Deres Cashback kampagne dur ikke.
Man får ingen penge retur, har nu ventet siden den 31. juli 2018, og behandlingen af min cashback (ref. 3876457), står forsat som "under behandling)

20. august 2018
Nikon-logo

Besvarelse fra Nikon

Hej Lars

Jeg ved ikke hvorfor du ikke fik svaret herinde, men jeg prøvede rent faktisk at opdatere dig at jeg kiggede på sagen ASAP, men denne besked er så ikke blevet opdateret.
Dog ved jeg at du nu skulle have fået tilsendt dit kort med rette beløb.

Med venlig hilsen Nikon Danmark

Nikon Prostaff 5

Købte en Nikon Prostaff 5. Efter at være brugt to gange i løbet af ½ år efter anskaffelses dato, gik ringen der holder okularet løst.
Ringen er fastgjort med tre meget små selvskærende skruer på 1x2,5mm. Det viste sig efterfølgende at det var selve plastikket i kikkerten der var revnet.
Kikkerten har på ingen måde været udsat for voldsom behandling af nogen art, kun almindeligt brug i sammenlagt ca. 1 time. Kikkerten blev indleveret til reparation, men garantidækning blev afslået og Nikon ville efterfølgende have ca. 1500,- for reparation.
Nicon Prostaff er et ubrugeligt produkt og deres garanti er elendig og fuldstændig urimelig. Så hold jer langt væk fra Nikon Prostaff, der findes massere af alternativer der er langt bedre til prisen.

26. december 2017

Coolpix s9700. Nyt objektiv, ny kappe og har nu støv indvendig på display.

Jeg troede jeg fik et godt kamera da jeg købte Coolpix s9700, men ak. Da kameraet var et halvt år måttte det til reperation. objektivet åbnede af sig selv med fuld zoom og stod og brummede. Det kunne kun lukkes ved at jeg tog batteriet ud. Det blev repareret og hele objektivet blev skiftet. Efter en måned kom det tilbage og nu kunne låget til HDMI stikket ikke lukkes. Tilbage igen og så skiftede man kappen. Nu kan låget lukkes men jeg er endt med at have et kamera hvor der er 20 hvide støvpartikler på indersiden af displayet, samt to ridser på udvendig side af display'et. Det kan jeg måske godt leve med, men det er ikke ok at næsten hele kameraet bliver skiftet, og jeg ender med at have et kamera med støv.
Jeg har talt med en anden ejer af samme kamera, som har oplevet nøjagtig samme problem med dette kamera. Hvis det er en generelt fejl med dette kamera skulle man måske have taget kameraet retur fremfor at reparere på det.
Mvh Else Møller

12. maj 2015

Ubrugeligt, dyrt bras

Købte en wifi-dims WU-1a til D 7100. Dimsen kan ikke gå på det mobile netværk men kun på wi-fi, hvilket virker tæt på idiotisk, for sidder man hjemme, har man ikke meget brug for det.
Appen virker ugennemtænkt, og der kastes et stort app-logo på på informationslinjen, uden man har mulighed for at vælge det fra.
WU-1a er ganske enkelt spild af penge, og tilmed af mange penge. 400 kroner for noget der stort set ikke virker efter hensigten synes at være temmelig mange penge.
Jeg er glad for mit kamera og mine gamle NIkon'er, og købte i fuld tillid til produktet. Nikon bør skamme sig over det makværk.

6. januar 2014

Fraskriver sig alt ansvar

Købte et nyt Nikon D800 i september 2013. 2 mdr og 1400 skud senere var der så meget snavs på sensoren, at det næsten var umuligt at tage billeder. Kontaktede Nikon support, der svarede, at jeg skulle indlevere det til Foto-C hvor jeg havde købt det. Jeg ville så blive kontaktet med besked om hvorvidt det ville blive dækket af garanti eller ej. Det gjorde jeg og Foto-C satte kryds i "garanti" og "tilbud".
14 dage senere var kameraet klar, uden jeg var blevet kontaktet. Der lå også en regning på kr.800 for en sensor-rens. Jeg brokkede mig selvfølgelig i Foto-c men det kunne de ikke gøre noget ved. Jeg skulle henvende mig til nogen der hedder DFA. Hvorfor? Jeg havde jo indleveret den hos Foto-C? Da jeg kom hjem fandt jeg så ud af, at der stadig var masser af pletter på sensoren. Jeg kontaktede Nikon Support igen og fik den besked, at det havde de ikke noget med at gøre. Jeg skulle henvende mig til DFA. Hvorfor skal man henvende sig til et andet firma end det man har handlet med og hvorfor vil Nikon ikke taget ansvar for hvad det firma laver? Det er mig ubegribeligt!
Men jeg henvendte mig til selvfølgelig til DFA og brokkede mig. Fik en standard besked om, at man ikke rensede sensorer på garantien. Uagtet at enhver kan se det ikke er støv der bevirker pletterne. De kunne så ikke give en forklaring på hvorfor der stadig var pletter på sensoren direkte efter en rens fra dem. Men enten er sensoren/kameraet defekt eller også har de udført en utrolig dårlig rens.
De har ikke vendt tilbage med svar på, hvorfor de udførte rensen, selvom der var gjort opmærksom på at der skulle sendes et tilbud til mig, først. Dette er et klokkeklart brud på købeloven, så den kommer ikke til at stoppe her!
De har dog bevilliget endnu en rens uden omkostninger.
Hvis man skal have renset kameraet efter 2 mdr og 1400 skud, så har jeg ikke råd til at bruge Nikon mere. 6 rens om året à kr.800 giver en udgift på kr.4800 om året. Det er sgu for dyrt!

30. november 2013

Rep. af D800

Købte i juni 2012 et D800, som efter 1 år begyndte at få backfocus problemer.
Sendte det ind til rep. sammen med mine 2 objektiver, begge over 2 år gamle, og ikke købt i Danmark.
Fik alle 3 dele justeret og tjekket, regningen lød på 0kr.
Det er god service

5. oktober 2013

Snyt på lukkern

Min Nikon D3, nu 3 år gammelt, som var garanteret 300.000 skud på lukkeren, gik kaput efter ca 108.000 skud, Nikon har sat en ny i, mod betaling. Hvor ligger garantien henne? Jeg har talt med Nikon.dk, som siger at jeg har været uheldig, hvad skal jeg bruge det.
Mvh
Fotograf
Lars Lorentzen

18. marts 2013

Snydt for reparation

Min kæreste havde købt et COOLPIX S8100 og betalte ca. 1.600 kr for det, men pludselig virkede det ikke, hvorefter vi fik det sendt til reparation. Vi fik at vide der var støv i og at det skulle repareres i Polen. Da vi fik det tilbage fra reparation skulle han betale 1.300 kr for det, selvom at det var i lige så dårlig stand som da vi modtog det. 2.900 kr. ud af vinduet

20. september 2011

Snydt for 1300 kr + hukommelseskort + rem

Jeg kan kun sige at mærket Nikon og deres service ikke levede op til forventningerne. Havde i sin tid et kamera som kun fungerede i få måneder. Efter kameraet blev defekt ville de ikke udbedre fejlen (da det var mig der havde ødelagt kammeraet?). Også selv om at det aldrig havde været tabt. Min opfattelse er at det havde været udsat for normalt brug, og hvis det ikke kan holde til det, er det en for dårlig kvalitet. Desuden manglede rem og SD kort efter den sidste gang det var til rep. Kortet var ikke til at få ud inden den sidste gang (da det var samlet forkert den forrige gang det var forsøgt repareret) det blev sendt til rep. Og jeg fik ingen information om at remmen skulle tages af. Hvis at jeg havde haft bevismateriale var firmaet blevet anmeldt for bedrageri. Men den slags tænker jeg på nu.
Men af skade bliver man som bekendt klog. Har nu mit andet Canon kamera som aldrig har givet problemer.

24. august 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)