Was een mooi direct platform voor dicussie. Helaas sinds, voor mij, per 01-06-2026 geen mogelijkheid meer tot discussie noch zelf berichten plaatsen. Het is nu één van de vele doorgeefluiken van nieuw... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Met Nieuwskoerier als forum is niets mis. Nieuwskoerier moet haar moderators eens goed les laten geven in het modereren van het forum. Het kan nooit goed zijn dat er zo breed ruimte geboden wordt... Se mere
Jammer dat NieuwsKoerier al een paar maanden 'uit de lucht is'. Stilletjes hoopte ik dat het forum per 1 januari 2025 weer actief zou worden. Op NK kon ik zonder problemen af en toe artikelen mbt h... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nujouwnieuws.nl is een uitstekend…
Nujouwnieuws.nl is een uitstekend alternatief!
Hoe snel is Nieuwskoerier weer terug?
Omstreeks 17 februari 2021, zo'n 3 weken geleden, is na ruim 4 jaar Nieuwskoerier uit de lucht gegaan.
De tekst "We zijn snel weer terug!" en een GIF animatie met de titel "maintenance" zijn momenteel de enige wapenfeiten.
Deze summiere mededelingen zijn tekenend voor een historie van weinig dialoog vanuit de leiding van Nieuwskoerier.
De reviewsite Trustpilot is een van de weinige plaatsen op internet, misschien zelfs de enige, waar op dit moment nog iets over Nieuwskoerier te lezen valt.
Op Nieuwskoerier zijn/waren (zeer) uiteenlopende meningen te lezen van een divers publiek van serieuze forumleden en trollen.
Opvallend vind ik dat een medium dat (mede) bedoeld is om nieuws te duiden en transparant(er) te maken zelf heel weinig transparant is.
Met al zijn tekortkomingen verdient Nieuwskoerier volgens mij toch een eigen plaats in het medialandschap.
Ik ben benieuwd hoe het nu verder gaat (of juist niet) al dan niet via een soort doorstart.
Nieuwskoerier moet per direct terug!
Ik mis NK enorm en begreep niet dat deze geweldige site uit de lucht is.
Nu blijkt het een ingrijpen van van overheidswege te zijn.
Waarom? Laat mensen hun zegje doen, terecht of onterecht, dat is aan de lezer en de opponent.
We hebben al zo weinig zeggenschap tijdens deze bizarre Corona tijden.
Geef NK terug aan uw werkgevers beste overheid. Dit gaat echt te ver!
NK KOM AUB TERUG
Wat is er aan de hand met nieuwskoerier. Een prima forum waar er voor de verandering geen sprake is van censuur. Wat een verademing was dat. Waar op andere fora vaak maar 1 mening wordt geaccepteerd ( zoals op facebook waar zware censuur heerst) bood nieuwkoerier wel vrijheid aan alle meningen zoals dat hoort in een vrij land. Hopelijk komt nk snel weer online. Ik mis dat forum vrijwel elke dag en niet alleen om te schrijven maar ook om andermans meningen te lezen.
Met Nieuwskoerier als forum is niets mis
Met Nieuwskoerier als forum is niets mis.
Nieuwskoerier moet haar moderators eens goed les laten geven in het modereren van het forum. Het kan nooit goed zijn dat er zo breed ruimte geboden wordt aan super extreme onwaarheden en extreem rechtse en linkse uitingen.
Rare Jongens, die Nieuwskoerier-beheerders.
Geschreven naar nieuwskoerier waarom ze eruit liggen.
Geen antwoord erop gekregen.
Wedden dat ná de verkiezingen ze weer een 'Go' geven?
Geen respect op nieuwskoerier
Ultrarechtse wappies, linkse zuurbekkies. Twee voorbeelden van mensen die op nieuwskoerier reageerden. Dit geeft gelijk het niveau aan van dat "forum". Geen respect naar anderen toe, alleen hun eigen mening is de juiste en denk je er iets anders over wordt je gelijk afgebrand. Van mij mag het weg blijven of de moderatoren (voor zover die er zijn) moeten eens hun werk doen.
Geen medelijden met ter ziele gaan nieuwskoerier
Nieuwskoerier is het uit de lucht gaan zelf schuld. Ze lieten teveel hun oortjes hangen naar links ge-orienteerde gebruikers die andersdenkenden uitscholden en vaak ook hun profiel lieten verwijderen.
Eigen schuld dikke bult !!
Goed discussieforum.
Jammer dat Nieuwskoerier uit de lucht is. De ene vindt het te links de ander te rechts, maar ik vindt dat de definitie van een goed discussieforum. Waar verschillende meningen bij elkaar komen. Ik hoop oprecht dat nieuwskoerier weer terug komt. Ik mocht er graag reageren.
Heerlijk om te zien dat deze linkse
Heerlijk om te zien dat deze linkse
site nog steeds uit de lucht is.
Een hoop linkse zuurbekkies liggen nu jankend in hun bedje.
Gna gna gna.
Nieuwskoerier is verworden tot een…
Nieuwskoerier is verworden tot een verzamelplaats van ultrarechtse complotwappies. De moderatie (voorzover die af en toe uit z'n winterslaap ontwaakt) op dit platform is volstrekt willekeurig.
Geen enkele communicatie met de zg. "redactie" mogelijk.
Waarschijnlijk is Nieuwskoerier definitief uit de lucht. Een ál te groot verlies is dit echter niet.
Baal er van...
Baal er van.... Van Nieuwskoerier : we zijn snel terug.... Ik denk dat ze het opgegeven hebben.... heb een paar mailtjes gestuurd om te vragen wanneer ze er dan wel weer zijn.... No response!!! Tja dat was het dan!
Een nieuwssite die vooral zijn adverteerders benadeeld/oplicht
Een nieuwssite die vooral zijn adverteerders benadeeld.
Zoals vandaag is de site van "Nieuwskoerier al meer dan 6 uur niet in de lucht. Dat betekent dus dat adverteerder die voor advertentieruimte betalen, op een enorme manier worden opgelicht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.