Afgelopen maand stonden er twee heren…
Afgelopen maand stonden er twee heren van Nieuwenhoff Verduurzaming bij mij aan de deur. Normaal gesproken stel ik het niet zo op prijs als verkopers onaangekondigd aan de deur komen. De heren hadden echter een goed verhaal over de mogelijkheden rondom subsidies, en dat vond ik toch wel interessant. Vandaar dat ik ze alsnog binnen heb gelaten.
Ze hebben in mijn woning gekeken naar wat er nog mogelijk was op het gebied van verduurzaming en isolatie. Toen ze uiteindelijk in de kruipruimte gingen kijken, zagen we dat de bodem daar redelijk vochtig was en dat er kleine plasjes water lagen. Hier was ik zelf niet van op de hoogte, omdat ik niet vaak in mijn kruipruimte kijk.
Uiteindelijk hebben de heren mij bodemisolatie geadviseerd. Ze hebben hierover netjes en duidelijk een offerte opgesteld. Daaruit bleek dat ik, dankzij de gemeentelijke subsidie, geen eigen bijdrage hoefde te betalen voor de bodemisolatie.
Omdat ik normaal gesproken niet zo van deur-aan-deurverkoop ben, heb ik de offerte niet direct ondertekend. Ik wilde eerst zelf onderzoek doen naar het product en de subsidiemogelijkheden. Uiteindelijk bleek dat wat de heren mij hadden verteld over zowel het product als de subsidies inderdaad klopte.
Daarom heb ik Nieuwenhoff Verduurzaming akkoord gegeven op de offerte. Vorige week is het werk uitgevoerd. De heren die de werkzaamheden kwamen uitvoeren waren zeer vriendelijk, werkten netjes en hebben na afloop alles keurig achtergelaten.
Al met al ben ik erg tevreden over de manier waarop Nieuwenhoff Verduurzaming te werk is gegaan. Van het eerste gesprek en de duidelijke uitleg tot en met de uitvoering van de werkzaamheden: alles is netjes en professioneel verlopen.