Bestilte en vare hos Nicks fotogrej i weekenden. I dag torsdag er der stadig ikke tegn på den er blevet sendt. Jeg kontaktede firmaet i går og fik det besynderlige svar, at de lige var kommet hjem... Se mere

spurgte nick om det vare muligt at benytte et gammelt tilbud (tripod) set på facebook, og det var det. dog ville pakken først kunne sendes sidst på ugen pga. ferie på varelageret, skrev tilbage at jeg... Se mere

Bestilte et komplet flashstudie sæt nytårsaftensdag. Mailede først for at høre om leveringstid, da jeg skulle bruge sættet inden weekenden. Fik svar ca 20 min senere (på nytårsaftensdag!!!) om at han... Se mere

Nicksfotogrej er hurtig til at få pakket og afsende varen. pris og kvalitet er som lovet. Jeg vil dog ikke handel med Nicks igen, pga. det fragt firma (VNL) som han bruger. De var 6 dage o... Se mere

1,5

Dårlig

Bestilte en vare hos Nicks fotogrej i…

Jeg kontaktede firmaet i går og fik det besynderlige svar, at de lige var kommet hjem fra ferie og de ville sende pakken i dag eller i morgen?
Skriv dog på hjemmesiden, at i ikke kan levere, når det er tilfældet.

5. august 2021

Bestilte en drone pad idag fredag kl 10…

Bestilte en drone pad idag fredag kl 10 og her kl16 leverede Nick den selv på adressen til mig fordi han lige var i området 👍🏻👍🏻👍🏻😀

Den er som forventet ifht dem jeg har set på nettet og prisen abdolut fair, så super service 👍🏻

24. august 2018

Har lige handlet hos Nicks Fotogrej

Har lige handlet hos Nicks Fotogrej, for første gang. Men absolut IKKE sidste gang. Fantastisk hurtig og god service. Prisen er også bare ok.Her handler jeg HELT sikkert igen, og kan absolut anbefale andre også at handle her. :)

9. oktober 2017

Super handel

Super handel, ingen problemer. Eneste minus var, at man ikke vidste om pakken kom med Postnord eller gls, så man kunne ikke selv vælge pakkeshop. Ellers intet at klage over :-)

21. juli 2017

Service

Har kun godt at sige! Gode varer til fornuftige priser og servicen er i top!

13. marts 2016

hurtig og kvalificeret levering

Har købt to gange hos Nicksfotogrej, og har fået kvalificerede råd og hurtig levering. Tilbød tilmed uopfordret, at jeg kunne afhente varerne ved lageret nær min bopæl og dermed spare forsendelsen. Kan kun anbefales.

12. februar 2016

Alletiders

Bestilte vare for 2 dage siden, har det i dag, hurtig service også hurtig korrespondance via mail, selv om det er sent aften, fik jeg svar sent :)
Kun thumps up herfra, og handler der 100% igen

5. februar 2016

Super service!

Nicks svarer altid hurtig tilbage på henvendelser. Giver grundig og kompetent vejledning. Kan klart anbefale at handle her.

23. september 2015

5 stjerner er for lidt

Er ovenud tilfreds med virksomheden...

Skrev en besked på facebook kl 2230 onsdag - fik svar kl 23 ca - bestilte mine varer - og fredag formiddag havde jeg dem på min dørmåtte... Fantastisk hurtige service - kun positivt herfra...

7. september 2015

Kun positivt herfra!

Jeg har handlet med Nicks Fotogrej en del gange efterhånden, og kan kun sige at service, kvalitet og konkurrencedygtige priser er hvad jeg oplever..

Har hver gang jeg har bestilt modtaget min vare enten dagen efter eller to dage efter, og at det også er muligt at afhente hos virksomheden er kun et stort plus.
Telefonisk kontakt med firmaet har været positivt hvergang, og de har været meget behjælpelige ved spørgsmål ang. produkterne..

Kan kun anbefale mine medfotografer at hande her..

5. august 2015

Godt sted af handle.

Her går det virkelig hurtigt, bestilling fredag og levering mandag, en af de ting jeg godt kan lide, det er at når man bestiller, så får man varen, ingen ting der hænger som en restordre, som andre steder. Ikke sidste gang jeg handler der.

11. maj 2015

Hurtig levering uden problemer

Om søndagen bestilte jeg to Speedlite beslag og en optisk slavetrigger, og valgte selvafhentning.
Samme dag fik jeg en mail om hvilken dag og hvor jeg ville hente (Hvidovre eller Solrød). Hentede tingene tirsdag efter aftale. Det bestilte virker efter hensigten, er af en god kvalitet og til en fornuftig pris.

24. marts 2015

super service

har handlet her flere gange og kan kun sige at jeg er super tilfreds
hurtig levering gode priser og vare
samt der er hurtig email respons når man skriver
de er skønne til at hjælpe

9. marts 2015

Fantastisk service - aldrig oplevet noget bedre.

Nicksfotogrej sælger kvalitetsfotoudstyr til billige priser, og aldrig har jeg nogensinde oplevet så fantastisk en service. Nick som står bag er fantastisk at snakke med i telefonen, og man kan mærke at han går rigtig meget op i kundens tilfredshed og så er han ekstremt serviceminded!
Jeg er nu af tre omgange henover det seneste år købt udstyr ved ham, og jeg bliver aldrig skuffet.
Jeg vil helt klart til enhver tid foretrække at købe mit udstyr ved ham og det er af flere årsager;
- Priserne er fornuftige.
- Kvaliteten er super
- Nick er så behagelig at snakke med.
- Servicen er helt i top.
- Leveringen er kort.

What's not to like! Så skal du bestille noget til studiet og kameraet, så kan du trygt bestille det hos Nicksfotogrej.dk

Mvh. Helle.

5. februar 2015