Da jeg bestilte varen stod der levering 1-5 dage. Da der er gået 12 dage ringer jeg, men kundeservice har ferie i den uge. Ringer ugen efter igen flere gange uden at få kontakt og beder til sidst efte... Se mere
Jeg havde en super fin oplevelse! Dejlige tilbud, hurtig levering, skønne produkter og kontaktbar. Desværre tror jeg ikke særlig mange tager sig tid til at skrive en anmeldelse når tingene er gået... Se mere
Tvivlsom virksomhed. Bestile via Brabantia-online-dk, men modtager kvittering fra nicebuy.dk hvoraf det ikke fremgår hvilken vare der er tale om. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice i 2 da... Se mere
Forstår ikke alle de negative anmeldelser. Jeg bestilte tirsdag 9/4 en vasketøjskurv fra Brabantia i hvid til 60 L. Ringede til kundeservice, hvor jeg ingen problemer havde med at komme igennem til... Se mere
Toftegårdsvej 6 - Port 2, 8370, Hadsten, USA
- +45 24 24 65 85
- info@nicebuy.dk
- www.nicebuy.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
varer var ødelagt da jeg fik den
nem oh hurtig bestilling og levering
Fupfirma - hold jer væk
Bestilt en glasboks den 20. maj, angivet leveringstid 1 til 5 hverdage. Da jeg den 27. stadig ikke havde modtaget noget (heller ikke afsendelsesbekræftelse) skriver jeg en mail til kundeservice. Jeg får et standardsvar om et irrelevant emne (returnering) og en henvisning til deres chatbot. Har lige prøvet chatbot og fået en fejlbesked (chatbot currently unavailable). Eksisterer dette firma overhovedet? Hold jer lang væk.
Overskuelig & let tilgængelig…
Overskuelig & let tilgængelig hjemmeside;) Varen kom før angivet:)
God vare 👏 Var lidt længe undervejs
God vare 👏 Var lidt længe undervejs, med levering 🚚
Ydet en hurtig hjælp med at finde det…
Ydet en hurtig hjælp med at finde det produkt som jeg umiddelbart ikke kunne finde. Derned også hurtig levering 👍
Hurtig og god ekspedition
Jeg fik returneret min vare og fik nyt…
Jeg fik returneret min vare og fik nyt fungerende vare tilsendt.
Ingen kontakt til firmaet
Jeg havde bestilt en forkert størrelse strygebetræk, og har prøvet at kontakte firmaet i 1,5 mdr. uden held. Jeg sender det selv retur og betaler 60 kr. I fragt! Og nu har jeg fået min egen pakke retur, da de ikke modtog den. Det blev pludselig et dyrt strygebetræk!!!! Og ingen kontakt med firmaet fortsat!!!!
Nemt og godt
Hej
Nemt at bruge NiceBuy.dk.
Bestilte over nettet.
Der gik nogle dage, fik en sms og kunne hente pakken hos 365.
Pakken var pakket forsvarligt ind.
Kan godt anbefale NiceBuy.dk.
Kvalitets pandekagepande👌✨
Utrolig hurtig og effektivt
Utrolig hurtig og effektivt, bestilt fredag havde mine vare lørdag:) En meget tilfreds kunde de bedste anbefalinger.
Varen passede ikke til sit formål
Ordre 196912 05.01.2026
Bestilte 5 pakker 5 l poser til Brabantia 5 l spand, poserne er bare for små til vores 5 l spand
Har tidligere købt poser og de passede, da var
varenummeret 8710755311741 og det nummer kunne vi ikke genfinde ved vores bestilling.
Så poserne røg ud i skraldespanden