Altid fantastisk service dygtige…
Altid fantastisk service dygtige mekanikere og et glad smil
Altid fantastisk service dygtige mekanikere og et glad smil
Vores faste værksted i en årrække, og vi har været supertilfredse. Højt serviceniveau, god kvalitet og priser på et fornuftigt niveau.
Mit faste værksted altid med super og professionel behandling og udførelse af arbejde. De passer begge vore biler til ug med fuld tilfredshed, samt til gode priser. Absolut anbefalelsesværdigt
Fantastisk værksted med dygtige og kompetente mekanikere. Servicen er altid i top.
Fantastisk oplevelse!
Et skønt personale, der ordner bil hurtigt og rigtig godt!
Mit sidste besøg hos Nicaauto gik fejlfrit, de var hurtigt, og de var søde snakke med imens bilen blev ordnet.
Dygtige og troværdige fagfolk, der tydeligt og engageret , orienterer omkring reparationen, førend den påbegyndes samtidig med en vurdering af bilens aktuelle stand.
Jeg bruger Nica som mit faste værksted og kan kun give dem min bedste anbefaling. De går langt for at løse opgaven og man får altid en kanon service.
Fik serviceret min bil hos Nica og kan varmt anbefale dette værksted. Dygtig og serviceminded personale. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang bilen skal til service.
Som kunde hos flere mærkeværksteder i tidens løb, har jeg kun positivt at sige om Nica. God service, fair priser, og de gør tingene færdige første gang. Altid imødekommende, også når det er småting.
Vi får lavet vores bil her når den fejler noget og altid bliver man mødt med et smil og venlighed . Priserne er meget fair . Kan varmt anbefales
Brug ikke dette værksted, de bruger uoriginale reservedele, selv om de skriver på hjemmesiden og siger at der kun benyttes originale reservedele.
De lyver om forløbet/reparationen af din bil
Har fået lavet min bil første og sidste gang der, det blev en mega dyr fornøjelse.
Der findes andre og bedre værksteder i Hinnerup.
Ps: Tror ikke de har en værkstedsforsikring, de vil da slet ikke bruge den hvis de har en.
Direkte ubehøvlet opførsel.
Hold jer langt væk! Der findes en masse værksteder i Hinnerup og omegn, der leverer en venlig kundeservice, så hvorfor spilde tiden her.