niban.dk Anmeldelser 10

4,1

4,1

God

Kommer ikke igen

Havde glædet os til god mad men blev virkelig skuffet. For lille “grill” når man er fire personer. Maden ligger på bagepapir hvilket gør at maden mere koger end blir grillet, og det tog lang tid at tilberede maden på den måde og det var ikke særlig lækkert. Oksekødet var meget sejt og ikke værd at spise.

Servicen er heller ikke noget at skrive hjem om. Ikke en eneste gang kom de hen og spurgte om vi ville have mere at spise eller drikke.

Kommer ikke igen.

29. december 2023

Dårlig oplevelse og dårlig service

Hej!

Vi har i aften d.6/september-2023 spist hos jer, vi har lige forladt stedet, omkring kl.20:20. Vi sad ved bord 6 og vi havde bestilt bord til kl.18:30.

Dårlig service fra begge tjener, den unge kvinde var måske ny (?), men for den unge mand virkede vi til at være til besvær.
1. Runde var okay.
2. Runde fik vi ikke det hele på een gang, vi skulle selv gøre tjeneren opmærksom på vi manglede fx bao, svinekød, dansk vand og vand.
Hvor det lignede at den mandelige tjener vendte øjne eller i hvert fald havde svært ved at vi ville have mere at drikke og den manglende mad… Som han ikke selv havde styr på.

Vi valgt ikke en 3. Runde fordi det gik for langsomt og vi selv skulle have styr på det vi havde bestilt.
Vi ville havde bestilt mere at drikke hvis ikke det gik så langsomt, og om det overhovedet kom til vores bord. Min far fik tilbudt sin danskvand med citrus da han havde betalt og vi var på vej ud… Som han gerne ville have ved bordet 20-25 min før vi gik.

Personalet havde travlt med at snakke med hinanden, frem for at yde god service over for os gæster. Det var ikke ret professionelt.

De andre gæster der sad tæt på os, fik ting før os, selvom vi bad om noget før dem. Og de fik løbende hvad de havde brug for. Hvor vi selv skulle op til kassen og sprøge…

Og når man bruger over 1.100 kr på mad og drikke, vil det være dejligt det så var god service og maden kom som man havde bestilt det.
For ellers havde vi spist hjemme hvis vi vidste det var sådan en aften vi ville få.

Og det gik også langsomt, med at få de forskellige ting.

6. september 2023

Dejlig mad

Dejlig mad, og venlig betjening. Priserne er ikke dårlige, og udvalget er stort. Jeg kan absolut anbefale stedet!

30. oktober 2022

Hyggeligt men maden var kedelig

Stedet er hyggeligt, konceptet ligeså. Men maden smagte meget fersk trods saucer mv. Kødet var simpelt hen kedeligt og smagløst.

Godt var dog deres Kimschi….den bedste jeg har smagt endnu.

Der var fri kaffe og the samt isbar med i prisen. Men kaffe/themaskinen var gået i stykker, så det kunne vi ikke få. Isbaren….ret ulækker, den bar præg af at være brugt mange gange uden at blive holdt ren. Flere af isboksene var tømt. Flødeskumssprøjterne havde indtørret flødeskum siddende ved tuden osv. Nogle af de rene isskåle var ikke rene.

Isen smagte dog rigtig godt.

21. maj 2022

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad og gode drinks, vi havde ikke været det før men blev positivt overrasket over maden, servering personalet var flinke og svaret på alle vores spørgsmål
Der hang dog nogle halvdøde planter i loftet, dem har de skiftede ud til næste gang
Vi kommer igen

14. januar 2022

Man tilbereder selv maden ved bordet så…

Man tilbereder selv maden ved bordet så man skal have god tid til at spise - vi var der i ca. 2 1/2 time. Flink og opmærksom betjening 😊
Man kunne godt lugte at vi havde siddet ved tilberedningen da vi kom hjem.

18. oktober 2021

Dårlig service

Dårlig service. Der gik 30 min og ingen tog imod bestilling, tjenerne stod bare og “hang ud” i baren. Så gik der 40 min før vi fik mad. Alt for lille stegeplade til fire mennesker. Åndsvagt koncept at man skal klippe kødet ud med en saks når det er stegt.
Drikkevarerne var forkerte.
Tjenerne kendte ikke deres eget menukort.
Der var en grøn larve i salaten.
Ville ikke anbefale det.

16. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto