NI Anmeldelser 4

4,0

1. Medier og forlag

Ni.dk er et manuelt indekseret linkkatalog, der leverer den bedste indgang til den danske del af internettet. Når du søger information om et givent emne, præsenterer Ni.dk de bedste hjemmesider på en nem og overskuelig måde

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dejligt og hurtig sted til alt hvad man…

Dejligt og hurtig sted til alt hvad man søger.
Søren.

6. april 2026

Hej Søren

Vi siger tusind tak for din anmeldelse og de 5 fine stjerner.
Vi er glade for at du finder alt du søger efter på NI.dk.

Charlotte, kundeservice

Min MalwareByte advare mig om wpiix.de

Når jeg klikker mig ind på ni.dk popper min malwarebyte op med en advarsel om en side wpiix.de

13. juli 2021

Hej Hans
Tak for din anmeldelse. Vi er opmærksom på problemet. Det skulle være løst senest imorgen.
Hilsen Krak
Gitte

Jeg har ingen problemer med ni.dk

Jeg har ingen problemer med ni.dk. Men den er ikke så god som den har været, for mange år siden havde jeg den som startside, dengang var der også søgefelt. nu bruger jeg google, og har ni.dk liggende på bogmærkelinien det fungerer fint.

25. februar 2020

Hej Kim

Tak for de 4 stjerner. Vi er glade for, at du benytter vores produkt.
På ni.dk er der også mulighed for at søge direkte på Google.
Feltet er lige under kategorifanerne.

God dag
Birgitte
Kundeservice

Nu er det for meget.

Nu er det for meget.
Jeg har respekt for at de lever af reklamer, jeg synes godt nok man kan se dem midt i og i siderne.
Nu skal man når man åbner sin browser klikke en stor firkant der dækker det hele væk.
Jeg er nu skiftet til anden startside.

11. december 2018

Hej Claus Elvekjær

Tak for dit indlæg.

Lad mig starte med at sige, at en tilbagemelding som din tager vi naturligvis meget alvorligt.

Det handler altid for Eniro om at finde en fornuftig balancegang i mellem salg af reklameplads kontra brugervenlighed, da vi ved, at det er meget forskelligt, hvordan vi som mennesker oplever den strøm af reklamer, vi dagligt bliver mødt af.

Jeg er således gået videre med din oplevelse til vores markedting afdeling og beder dem forholde sig til din oplevelse.

Kundeservice