Versalzener Teig mit SEHR DÜNNEM Bod m in der Mitte und viel Brotrand dick halt typisch New York normalerweise fiel jedoch auch weg stark gesalzener Teig Geschmacksfrage der Teig ist zu wenig aufgeg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Geld kwijt en weggewuifd door waardeloze AI-klantenservice!New York Pizza Velp levert je eten niet, weigert je geld terug te storten en gooit asociaal de hoorn erop als je belt. En het hoofdkantoor? D... Se mere
belachelijke zaak, anderhalf uur gewacht op 2 pizzas en ook nog is een chagrijnige bezorger die de pizza brengt. Had ook aangegeven geen knoflooksaus te willen uiteindelijk wel gekregen. Nooit meer! g... Se mere
Mijn gezin had zin in pizza, en ik probeerde dit online te bestellen. Dit ging wat moeilijk en ik kwam er niet uit. Dus ik slikte mijn trots in en ging naar de vestiging in Hoensbroek en... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚
Kontaktoplysninger
Smederij 13, 1185 ZR , Amstelveen, Holland
- service@newyorkpizza.nl
- www.newyorkpizza.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Besteld in Soest
Besteld bij Burg. Grothestraat, Soest.
De pizza deed er 5 kwartier over, toen hij er eindelijk was...wat een teleurstelling!
Koude pizza, de New York Pizza bevatte geen ham, geen pepperoni, geen gehakt en welgeteld 2 flinters olijf. Vet droop eraf! Het kon linea recta de vuilnisbak in.

Besvarelse fra New York Pizza
Na een klacht over annuleren order…
Na een klacht over annuleren order zonder mij te informeren zou het geld teruggestort worden Echter na een week nog steeds geen terugbetaling en een klacht ingediend De vestiging Hilversum neemt contact met u op Dus niet De maandag dus ongeveer 10 dagen later de vestiging Hilversum gebeld Ja hoor geen probleem de boekhouder gaat het voor u regelen Inmiddels zijn we meer dan 2 weken verder Nog steeds geen terugbetaling Weer klacht ingediend Echt waardeloze service Diep triest!!!

Besvarelse fra New York Pizza
Filiaal in Papendrecht wat een smerig…
Filiaal in Papendrecht wat een smerig spul leveren deze mensen, op de foto ziet het er best wel lekker uit maar dan heb je bestelling binnen en bij het openen van het bakje weet je eigenlijk al genoeg......dit gaat niet lekker smaken.
Vieze lauwe kipstukken gepaneerd maar eigenlijk ook niet gefrietuurt eigenlijk ook niet wat dan.....gewoon vies
die Soy Garlic Sticky Korean Chicken niet nemen.
Na klacht te hebben ingediend niets meer gehoord.

Besvarelse fra New York Pizza
1 ster is nog te veel voor deze…
1 ster is nog te veel voor deze organisatie. Dinsdag eten besteld. Na een uur kregen we totaal iets anders bezorgd dan besteld. Vervolgens 10x de vestiging gebeld werd niet opgenomen. Gemaild geen reactie. Volgende dag nogmaals geprobeerd te bellen niemand thuis. Hoofdkantoor gebeld en gemaild. Vrijdag namen ze dan toch de telefoon op. Maar 0 medewerking. Dus puntje bij paaltje geld kwijt en geen eten gehad.

Vieze bende
Ging naar NewYork pizza aan de Rijkstraatweg in Haarlem. Een grote vieze teringzooi. Overal stof op de grond en overal ligt rotzooi. Bij afrekenen werkte pas het derde pinapparaat, allemaal vergeten op de oplader te doen de vorige avond. Van de pizza die ik kreeg was ik de volgende dag kotsziek. Waardeloze tent, ga er nooit meer naar toe.

Besvarelse fra New York Pizza
Vandaag heb ik een zeer nare ervaring…
Vandaag heb ik een zeer nare ervaring gehad met een bezorger van New York Pizza Emmen. We kwamen elkaar tegen bij een rotonde, waar ik rustig afremde en volgens de bezorger hem bijna zou hebben geraakt. Hij begon direct te toeteren, waarop ik terug toeterde. We zijn vervolgens gestopt, ik deed mijn raam omlaag om te vragen wat er aan de hand was, waarna hij zonder enige aanleiding met zijn vuist tegen mijn zijspiegel sloeg en wegreed.
Ik heb vervolgens verhaal gehaald. In plaats van normaal te reageren begon de bezorger mij uit te lachen, kreeg hij een grote mond en schold hij mij uit met grove woorden. Het personeel heeft mij wel netjes geholpen en te woord gestaan, maar de bezorger weigerde weg te gaan, nam geen enkele verantwoordelijkheid voor zijn gedrag en bood ook geen excuses aan.
Ik heb inmiddels een telefonisch gesprek gehad met de eigenaar, omdat ik vind dat dit gedrag absoluut niet past bij medewerkers die namens een bedrijf de weg op gaan. Ik hoop dat deze klacht serieus wordt genomen en dat er passende maatregelen volgen, zodat andere klanten of omstanders niet hetzelfde hoeven mee te maken

Besvarelse fra New York Pizza
Slechtste zaak in heel heerhugowaard naast Nazareth
Eerder een min 3 sterren, voor de klantvriendelijkheid, geen geld ontvangen en wacht al maanden op een terug betaling.
Medewerkers zeggen over hun eigen manager dat hij zn afspraken niet na komt, en dat blijkt ik wacht ondertussen al 3/4 maanden op me geld.
Wat €25 euro was, ik vindt het belachelijk.
Jullie kunnen beter de toko sluiten, als jullie zo met mensen omgaan.

Besvarelse fra New York Pizza
Ik betaal extra voor extra chilliflakes…
Ik betaal extra voor extra chilliflakes waarbij staat dat ze gratis zijn maar goed en vervolgens komt mijn pizza ZONDER flakes. En zonder knoflookolie op de rand. Echt jammer dit is alweer de zoveelste keer namelijk

Besvarelse fra New York Pizza
Ik had een pizza riggedy ranch…
Ik had een pizza riggedy ranch pepperoni besteld. Er zat helaas geen riggedy ranch saus op. Ik heb klacht ingediend bij New York zelf, ik zou een korting krijgen via de email voor de volgende keer. Ik heb de korting nog steeds niet ontvangen

Waardeloze service
Waardeloze service, slecht eten, oude rommel. Leveren rommel en willen je dan afkopen met een lullig bonnetje van 3 euro. Hoofdkantoor zegt je te willen helpen, sturen een bericht naar de waardeloze partner en je hoort nooit meer iets. Ze moeten zich schamen. Koop vooral niet bij P.Calandlaan, ritselaars, oplichters

Besvarelse fra New York Pizza
Vies smerig troep bah bah 18euro weg…
Vies smerig troep bah bah 18euro weg gewoon vies vies vies 🤬🤬🤬👎

Besvarelse fra New York Pizza
Wij bestelden twee pizza’s barbecue…
Wij bestelden twee pizza’s barbecue bacon chicken voor samen €30,- en kregen twee schijfjes van 20 cm.
Zeeeeeeeeeer teleurstellend voor dat geld!
Schandalig!
Daar bestellen wij echt nooit meer een pizza!

Besvarelse fra New York Pizza
Verbrande pizza met amper beleg
Verbrande pizza met amper beleg. Klachten worden niet serieus genomen en je word een leugenaar genoemd
( mijn reactie van 09-08-2026)
Ik stuur geen mail meer. Ben zo schofterig behandeld door jullie filiaal in Helmond, mierlohout op de hoofdstraat dat ik nooit meer iets wil van jullie. Nog niet gratis. Filiaalleidster kan van mij de boom in. Wees blij dat ik niet langs ben gekomen want dan was het anders gelopen

Besvarelse fra New York Pizza
Onze dochter had via thuisbezorgd…
Onze dochter had via thuisbezorgd pizza’s besteld, dit was om 22:15u, de bestelling was bevestigd en er werd zelfs aangegeven dat het onderweg was. €25 betaald online en er komt niks?! Als jullie vanaf 22u aangeven dat er niet meer besteld kan worden hoort deze melding ook in de app van thuisbezorgd te staan, zij kon om 22:15 nog bestellen! Nu moeten we morgen contact opnemen omdat er wel betaald is, maar niks ontvangen, dus jullie kunnen terugstorten! Laatste bestelling bij jullie, echt teleurstellend dit!

Besvarelse fra New York Pizza
Vieze uitgedroogd pizza's geleverd…
Update* NYP heeft het geschil heel correct afgehandeld.
Vieze uitgedroogd pizza's geleverd gekregen. Pepperoni geen druppel vet meer en de worst helemaal grijs uitgeslagen. De andere pizza kon je een schoen mee verzolen. Bijna 40 euro in de vuilnisbak! Als je feedback geeft willen ze het goed maken met 3 euro korting voor je volgende bestelling en als je dan aangeeft dat je die rommel van hun nooit meer gaat bestellen dan krijg je een bon voor gratis pizza aangeboden! Werkelijk ??

Vanavond besteld 26.07.2026 om 20.35
Vanavond besteld 26.07.2026 om 20.35 stond 15 tot 30 min bezorg tijd maar wij vroegen ons af na een 40 min waar onze pizza was en chicken bites dus toen heb ik gebeld toen kreeg ik een jonge man aan de lijn en daar vroeg ik wat de status was hij zij "het is onderweg man!" Dat was niet heel netjes aangezien je voor 1 pizza en 12 kip stukjes 40 euro betaald mag er wel wat meer respect zijn en dan waneer dit aan komt na 1 uur en 10 min is het bijna allemaal koud en zit het saus bakje door de hele doos van de kip en is de pizza plat gedrukt en misvormd vind dit heel slordig aangezien het altijd beter is geweest maar de laatste tijd minder jammer!

New york pizza Mierlo-Hout
WTF, Garlic bread was gewoon rauw deeg.
Gebeld zou een nieuwe krijgen. Daarna word ik weer terug gebeld met dat het zo hoort maar oke er komt een nieuwe. Vervolgend weer terug bellen dat het 1,5 uur geleden is dat ik besteld had. Met andere woorden het is je eigen schuld.
Je kan me veel wijs maken maar “als het gebakken is word het weer rauw”.. Ja, right!
Daarnaast was Klant vriendelijkheid ver te zoeken zeg!! En dat voor €4 😂
Vandaar zoveel negativiteit de laatste tijd hier op t hout.. Denk na waar en wat je besteld mensen, voor ons nooit meer✌🏽

Oplichters
Je kunt een dubbele of drie dubbele portie van een topping kiezen (en daar dus ook voor betalen) en je krijgt nog steeds dezelfde karige bedekking, nooit meer.

Filiaal in vught
Filiaal in vught, moleneindplein veroorzaakt veel overlast in de omgeving door jongeren op herrie scooters en beschadigde autos door het lompe voetbal op de parkeerplaatsen.

Zit al 2 uur te wachten op mijn pizza
Zit al 2 uur te wachten op mijn pizza. Nogsteeds niet bezorgd, als je belt krijg je een of ander klotedeuntje van New York en na 20 minuten werd de verbinding automatisch verbroken. Absurd slechte ervaring