R. Neubert & Søn Anmeldelser 21

1,8

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Inkompetent kundeservice

Jeg ringede i dag, for at høre virksomheden omkring lærlingepladser og noget arbejde jeg skulle have udført - til det får man svar tilbage at "folk smider alt muligt (som hunden skider ud) i min postkasse og spilder min tid" og der bliver så lagt på
Jeg ringede tilbage to gange efterfølgende, da jeg også havde noget arbejde som jeg skulle have udført, jeg ikke nåede at fortælle om. Han tager den og kalder mig idiot om jeg ikke fatter noget.

Kenneth er en forfærdelig person. Han er ikke kompetent nok til at servicere folk når man ikke engang kan håndtere en samtale - Jeg håber folk finder en anden VVS virksomhed.

11. december 2025

Hej Nerusan
Sandheden har mange ansigter, held og lykke med ansøgningerne fremadrettet

Alt for dyrt og ikke løsnings…

Alt for dyrt og ikke løsnings orienteret forfærdeligt arbejde og drypper stadigvæk efter et mislykkedes andet forsøg😡

15. maj 2024

Hej Mikkel
tak for din anmeldelse. jeg kan desværre ikke genkende dig som værende kunde hos os. og datoen du har skrevet som udførsels dato, kan jeg med sikkerhed sige t vi ikke har været hverken 1 eller 2 gange hos en privat kunde.
Du er meget velkommen til at kontakte mig telefonisk for uddybelse
mvh Kennet

Vanvittig dyrt og total fusk!

Vanvittig dyrt og total fusk!
Min svigermor havde bestilt dem ud for at få kigget på en vaskemaskine og opvasker som VAR INSTALLERET RIGTIG, ejendomskontoret havde sagde de skulle have papir på dette. Der havde de bestilt dette firma.
Han var der i 10-15 min og nu står min svigermor med en regning på 4.500kr!!! Han lavede INTET!!!
Fy for s…. et klamt firma!
Brug dem IKKE!!!!

16. april 2024

Hej Kenneth
Tak for din anmeldelse og telefonsamtale.
for en god orden skyld, mener jeg man bør holde en god tone. jeg bryder mig ikke om at blive truet.
jeg tager dine kommentar til efterretning

Skjulte ekstraudgifter

Skulle have fixet et løbende toilet. De var her få minutter og jeg skulle betale 2500kr

På regningen var en masse obligatoriske ekstraudgifter.
Regningen blev også først sendt på forfaldsdatoen

31. oktober 2022

Besvarelse fra R. Neubert & Søn

Hej Emily det er jeg da ked af at høre, og samtidig ville jeg ønske du havde kontaktet mig, når du nu er så utilfreds. mon ikke der ligger lidt mere bag de 2500,- kr.
du er velkommen til at kontakte mig igen, så vi kan få talt om oplevelsen
mvh kennet

Nyt Badeværelse!

Jeg har fået et helt nyt badeværelse.
Fjernet badekar, nyt brusearmatur, ny håndvask.
Vådrumssikring. Nye fliser på vægge. Og nye gulvfliser.
Arbejdet veludført. Flinke og professionelle håndværkere.
Jeg kan varmt anbefale: R. Neubert & Søn.
Og vil helt sikkert bruge dem i fremtiden.

30. juni 2022

Hej Peter
tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på.
du er altid velkommen en anden god gang

Super service, super mandskab

Vi har brugt firmaet Neubert & Søn gennem 30 år til såvel store som mindre opgaver i vores gamle hus. Vi har altid været tilfredse! Firmaet leverer professionel rådgivning, håndværkerne er behagelige og dygtige, og arbejdet har altid været veludført.
Vi kan varmt anbefale at henvende sig for både mindre VVS-opgaver såvel som større entrepriser.
Anne Bjerre, Frederiksberg

18. februar 2022

Kære Anne
Tak for din fine anmeldelse, altid en fornøjelse at komme hos jer

Pinligt, amatør og uproffesionel

Update: 16/12:
Nej, det skal i jo skrive herinde at det ikke er sådan i normalt gør, men jeg kan fornemme på en del af anmeldelserne at det er sådan i gør. Det var desværre en del manglende service, opfølgning og arbejde fra den tidligere ejerforeningen jeg var i.

Endnu vil jeg opforderer andre til at finde en anden virksomheden

Jeg fik lavet en opgave i min lejlighed i Vanløse.
Heldigvis var regningen til vores ejerforeningen, men selve forløbet var helt godnat og yderst uprofessionel.

De overholdt ikke aftaler, så der gik mange timer fra mit arbejde med dette, da jeg regnede med at de vil dukke op som aftalte.
Når man ringede og spørge om status ''jeg følger op på det og vender retur til dig'', men der skete aldrig noget.

Kan ikke anbefale dem - find en anden VVS'er som faktisk gider ;)

15. december 2021

Hej Michael
Opdateret 16-12-2021
Michael vil du være rar at ringe til mig, så vi kan få denne misforståelse ud af verden :-)
Vi sender ca. 1650 Faktura årligt, så på bagrund af nogle meget få anmeldelser kan man ikke drage den konklusion. Jeg vil rigtig gerne råde bod på din oplevelse
Rigtig god jul

Jeg er rigtig ked af at læse den, da jeg ikke genkende det du skriver, det ligger så langt fra vores normale måde at være på. Det er næsten altid mig det tager telefonen og vi sætter en ære i at overholde vores aftaler.
Du er velkommen til at kontakte mig på 26874787 så kan vi tage en snak om forløbet, hvis du ønsker det

De snyder med timerne

De snyder med timerne. Arbejdet var ok, selvom de valgte at renovere på et 30 år gammelt toilet og sende mig en regning på ca. 4000,- i stedet for at spørge mig om de ikke bare skulle skifte det til et nyt, men det havde de jo ikke tjent det samme på. De kunne ikke finde ud af rydde op efter sig, det resulterede i at gulvet på mit badeværelse skulle males igen da der var skidt der havde sat dig så dybt at det ikke kunne fjernes.
Kan bestemt ikke anbefales.

24. juni 2021

Hej Patrick
Der er jeg da rigtig ked af at høre, jeg genkender ikke opgaven, vil du venligst kontakte mig for en aftale, så vi kan rette op på misforståelserne
med venlig hilsen
Kennet

Ok arbejde - virkelig dårlig behandling.

Arbejdet var ok, men faktura der blev sendt, var uden varsel en dags dato - sendt på en søndag. 5 dage efter får jeg besked fra en advokat med rykkergebyr.
Jeg snakker med Kenneth derinde fra, og han forklarede, at dags dato var sådan de gjorde det, men normalt burde den først være sendt til advokat efter 14 dage, så han bad mig bare betale til advokaten.
Da corona støttepakker først ankom sent, var jeg 1 dag for sent med betaling, og blev nu mødt med 1900,- i inkasso gebyr.

Alt er lovligt fra deres side, men decideret usmagelig behandling af deres kunder.

9. marts 2021

Kære Oliver
Tak for din anmeldelse. vi vil tage den til efterretning i fremtiden

Super godt arbejde til fin pris

Jeg havde problemer med mit toilet som ikke tog vand ind, en vandhane på badeværelset hvor der ikke kom koldt vand ud og kun en mindre stråle varmt, samt en ny vandhane der skulle monteres i køkkenet.
Jeg aftalte en hurtig tid, og lagde nøglen et sted da jeg ikke var hjemme.
Alt blev fikset helt perfekt og jeg fik en ny vandhane i køkkenet i rigtig fin kvalitet, til en god pris. Det blev udført til en pris på 2700 kr inklusiv 2,5 arbejdstimer...

2. juli 2018

Altid til tiden og godt håndværk

Kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser før min. Jeg har brugt Neubert til al VVS i vores hus de sidste 25 år og har altid været tilfreds. Håndværkerne kommer til tiden, de udfører deres arbejde til punkt og prikke og er gode til at forklare. Regningsbeløbet afviger aldrig fra tilbuddet. Neubert har også "indpakket" et karnapvindue på første sal i blik, og alle vores venner roser det flotte arbejde.
Jeg kan altid anbefale R. Neubert &Søn.

24. juni 2018

Dyr service

Dyr service!
Det kan godt være at jeg ringer uden for normal arbejde, men at tage 1000kr for et opkald på 2 minutter er grotesk!

5. oktober 2017

Godt tilfreds

Bestilte ny vandhane til køkkenet inkl. montering. Montør dukkede op til aftalte tiden. Da den tidligere ejer af huset ikke havde gjort et særligt godt stykke arbejde ifm montering af tidl vandhane, måtte montør bruge en del længere tid på at montere end planlagt. Dette blev gjort med et smil. Den efterfølgende regning lød på præcis det beløb som jeg havde aftalt over telefonen (trods mer-arbejde). Den sidste stjerne havde jeg givet hvis oprydningsarbejdet havde siddet lige i skabet (småting).

14. april 2016

For dårligt Neubert & Søn - har I en faglig stolhed???

Jeg bor i en lille lejlighed , hvor jeg har både opvaskemaskine og vaskemaskine i mit køkken.
For godt 2 år siden bestilte jeg Neubert & Søn til at komme ud og tilse mit afløb, da der rendte vand ud på gulvet.
De kom ud og sagde, at mine afløb var forkerte og at de ville sætte nye på sammen med tilbageførselsventiler etc., så når jeg vaskede tøj ville vandet rende den rigtige vej ud i afløbet og ikke over i opvaskemaskinen.
Jeg må med ærgelse konstatere, at Neubert & Søn ikke har lavet deres arbejde ordentligt. Jeg betalte over 8.000 kr. for at de skulle lave de rør.
Efterfølgende krævede de også, at jeg skulle betale fuld arbejdsløn for deres lærling. Denne regning fik jeg dog omstøbt. Men jeg må sige at jeg studsede meget over regning på kørsel.
Men tilbage til balladen med vandet. I november 2015 havde jeg igen vandskade og måtte ringe til en VVS-vagt en fredag aften, hvor mit vand fossede ud på gulvet (jeg bor på 3 sal).
VVS-vagten spurgte mig om jeg selv havde lavet disse installationer for aldrig havde han set værre makværk.
Jeg fortalte ham historien og han sagde, at jeg bestemt skulle kontakte Neubert & Søn igen for at bede dem om , at lave det om.
Det gjorde jeg så og de lovede mig, at sende mig et godt tilbud, så det én gang for alle kunne blive lavet ordentligt.
Men jeg har ALDRIG hørt fra dem igen og lige nu står jeg med endnu en vandskade og kan hverken bruge min nye vaskemaskine eller opvaskemaskine.
Jeg tror bestemt, at Neubert & Søns faglige stolthed kan ligge på et meget lille sted. Tænk engang at behandle folk på den måde og have samvittighed til at lave sådan et stykke dårligt håndværk!!! Jeg har nu brugt omkring 12.000 kr. på noget som aldrig er blevet lavet færdigt.

18. marts 2016

Dyrt

For det første bestilte jeg et uforpligtende tilbud på deres hjemmeside, som jeg ikke fik noget svar på. Efter godt en uge bliver jeg pludselig ringet op af en kvinde, der spørger, hvornår de skal komme ud for at lave opgaven. Jeg bliver lidt paf af denne opringning men laver en aftale.
Jeg bestilte en vvs'er ud til en mindre opgave + en opgave af få minutters varighed. Der kom en vvs'er og en lærling som kun i 10 minutter arbejdede samtidigt (da den ene lige klarede opgaven af få minutters varighed). Ellers skiftedes de med at stå og kigge på, mens den anden arbejdede. Desuden gik der ekstra tid med at forklare, hvordan flere ting skulle laves.
De var her i en time, og så havde de en køretur på ca. 3 km, der er meget lidt trafikeret. Den køretur, gange 2, opkrævede de 1 times arbejdstid for - det vil sige, at to personer får en time hver for de 2 gange 3 km! De burde måske overveje at gå frem og tilbage, da de så kan få motion, da det ville ikke tage dem længere tid.
Jeg kan ikke forstå, at jeg skal være ansvarlig for og betale for lærlingens læring, men det vil de ikke give mig nogen lovmæssig begrundelse for det. Jeg forventer, at når der kommer to ud for at lave en opgave, så er det fordi, at de er nødt til at være to for at klare opgaven. Ikke kun fordi de skal se hinanden arbejde.
Det har nu taget mig måneder og flere opringninger for først at få regningen, der skulle deles op i to, for derefter at prøve at få dem rettet, da de var lavet forkert. Åbenbart kan deres system ikke lave regninger om, så man skal virkelig håbe på at den er rigtig i første omgang, da der ellers ikke er noget at gøre ved det efterfølgende.
Hende, der svarer telefonen for det meste og laver regningerne har været meget defensiv, når jeg har ringet, og lagde røret på, sidste gang jeg snakkede med hende. Jeg tænker, at man må kunne tale roligt om tingene uden at gå op i det røde felt - specielt hvis man skal sidde og svare telefonopringninger.
Jeg vil aldrig bruge det firma igen.

17. december 2014

Neubert & Søn snyder med regningen

Brug ikke dette firma, da du risikerer at komme til at betale for arbejde, som ikke er udført eller som der kræves timer for, som ikke er leveret. Jeg bestilte firmaet til at sætte et blandingsbatteri ifm etablering af badekar. Aftalt pris kr. 10.000, men faktura på kr. 22.000 (blandingsbatteri ikke inkluderet). Differencen opstår, fordi Neubert & Søn kræver 6.500 for betaling af lærling, opkræver for 6 timer mere end de har været på stedet og kræver 5 timer for arbejde de ikke har udført. Trods adskillelige henvendelser intet svar, bortset fra en stævning. I retten taber Neubert & Søn! John lyver mere end tyve heste kan rende, men får ikke alle pengene. Tak til Byretten i Lyngby.

5. november 2014