Vi har nu brugt firmaet for anden gang, og begge gange har vi været fuldt ud tilfredse. Begge gange har kvaliteten været i top, og der bliver ikke sjusket i hjørnerne mv. Arbejdet udføres lynhurtigt a... Se mere
Jeg anbefaler Netto Gulvservice, da vi har fået de smukkeste gulve: afslibning, pigmentering og lakering af tre stuer og en entré, til en rigtig fin pris. De skulle ordne ét værelse ad gangen,... Se mere
Netto Gulvservice har lavet et fint arbejde hos os. De har både malet rum og slebet gulve. De var serviceminded og kom til aftalerne og meldte tilbage, når de ikke kunne være der som aftalt. Det enest... Se mere
Ikke blot perfekt udført arbejde
Ikke blot perfekt udført arbejde, men en særdeles god og positiv oplevelse med virksomhedens service. Meget personlig og engageret medarbejder udførte arbejdet
Dybt uprofessionelt firma…
Dybt uprofessionelt firma…
Vi havde lavet en aftale med firmaet hvor der skulle slibes gulve i en lejlighed på Vesterbro vi fik først et tilbud på 4000,- kr.
For 3 små værelser på 40 kvm.
2 af værelserne kunne laves med det samme det det sidste mindre værelse på små 7-8 kvm. Kunne først udføres senere i forløbet da der skulle afsluttes andet arbejde derinde af andre håndværkere.
De vil så have halv delen udfront fair nok. Resten ved udført opgave.
Desværre trækker tiden ud med de andre håndværkere og firmaet bliver ved med og skrive og presse os mht. udførelse hvor vi forklarer at de andre håndværkere er forsinket men de ligeglade så vil de pludselig have deres penge for de har ingen penge åbenbart.
Dernæst efter utallige sms’er og opkald fra firmaet presser de os ud til der hvor vi så vælger og betale de resterende for at slippe for den pres vi får, selvom opgaven ikke afsluttet endnu.
Dernæst for vi så at vide at det ekstra værelse nu vil koste 500,- kr. ekstra.
Fint det godkender vi og aftaler vi vender tilbage når værelset er klart, da vi bare gerne vil have afsluttet opgaven.
Nu er det klart til slibning og vi spørge indtil hvornår de kan komme og lave det sidste, vi får så at vide endnu engang nu vil det ydereligere koste ekstra da de skal bære maskiner op?
Det har de jo vidst de skulle helt fra start af…
Så Uprofessionelt et firma har jeg aldrig oplevet før. Aftaler bliver ikke overholdt.
De eneste de tænker på at få penge og hurtigere end opgaven er udført!
Husk på aldrig betal dem penge førend jeres opgave er færdig ellers risikere i at de ikke udfører det sidste.
Det er denne oplevelse vi har haft med dem…
Vi ærger os over vi ikke tog et andet firma der var til og regne med!
Mvh. Nemmaler
Hej Netto Gulvslibning,
Hej Netto Gulvslibning,
Tak for hurtig hjælp og det flotte resultat. Kan godt anbefales. Pris og kvalitet hænger godt sammen.
Vi blev brændt af et andet…
Vi blev brændt af et andet gulvafslipningsfirma og kontaktede Netto Gulvservice.
De sprang på opgaven dagen efter og har leveret et verdensklasse resultat. De har super dygtige og professionelle medarbejdere, der yder den bedste service herunder super venlige og imødekommende.
Tak for jeres arbejde og vi kommer igen.
Kan stærkt anbefale Netto Gulvservice
Bh
Line
Østerbro
Hvem kan anbefale netto gulvservice
Flot resultat og super kommunikation
Fik slebet mit gulv i april 2021, 50 m2 i lejlighed i København. Super flot resultat. Altid hurtig besvarelse i kommunikationen, sendte billeder undervejs i processen. Kom til tiden og overholdt alle aftaler. Hurtigt færdige. Alt i alt meget tilfreds
Perfekt flot arbejde
Perfekt flot arbejde, kan klart anbefale dem!
Har nu brugt dem 3 gange.
Dukkede aldrig op til aftalen
Dukkede aldrig op til aftalen, og svarede hverken på besked eller opkald. Det er jeg egentlig glad for, efter at have læst alle de anmeldelser om dem.
NETTO GULSERVICE har ødelagt min væg på…
NETTO GULSERVICE har ødelagt min væg på trappe da de tabte slibemaskine, trods gentage henvendelser har de ikke udbedret skaden,de har ingen forsikring, bruger udenlansk arbejdskraft som ikke taler dansk,kommer ikke til tiden skaden vil koster over 20.000 kr at udbedre efter tilbud som jeg har indhentet,kan under ingen omstændigheder anbefales at bruge
noget så grusomt et firma vi har brugt…
noget så grusomt et firma vi har brugt dem 2 gange og anden gang har de virkelig trådt i spinaten. kommer ikke som aftalt har sleppet gulvet og lakeret men i køkkenet er det grusomt de brændteos af og tog ikke telefonen da vi ringede fra min mors men straks da jeg ringede fra min, de havde "glemt os" så laver vi en aftale om de skulle komme idag 14.30 og ignorer nu vores opkald og er endnu ikke dukket op.
magen til frækhed skal man lede længe efter!
Flot arbejde og fin oprydning/rengøring…
Flot arbejde og fin oprydning/rengøring after.
Jeg har brugt dette firma til at få…
Jeg har brugt dette firma til at få slebet gulve.
Kan stærkt anbefales.
Det skod firma skal man holde sig langt…
Det skod firma skal man holde sig langt væk fra. Havde en kunde som valgte at bruge det firma. Hun ønskede hvide fuger i sit planke gulv og en efterbehandling med hvid lak. For det første laver man ikke hvide fuger i et planke gulv. Og skal der laves nye fuger så fræser man dem. Og ikke bare kaster hvid silikone i fugen. Har aldrig set magen til klamhug. Det koster nu den stakkels pige en formue at få ordnet sit gulv. Hold jer væk fra dette polak firma
Flotte gulve
Flotte gulve
Fik et yderst billigt tilbud. Resultatet er fremragende. Er ovenud tilfreds
Pænt arbejde
Udover det venlige og hjælpsomme medarbejdere. Anbefales.
Rigtig flot arbejde
Rigtig flot arbejde, og så havde de gjort pænt rent efter sig. Pris som aftalt 😊
Fupfirma
Mit gulv blev slebet men det fik ikke lak. Efterfølgende talte jeg med Jovan og gulvet fik gulvet kun 1 lag lak. Der står på fakturaen at det har fået 2 lag lak. Jeg endte med selv at måtte give gulvet lak. Jeg kan IKKE anbefale Netto Gulvservice!

Besvarelse fra Netto Gulvservice
Jeg kan ikke anbefale dette firme
Jeg kan ikke anbefale dette firme. De overholder ingen aftaler (som i INGEN overhovedet) De dukker ikke op før man ringer efter dem og det er umuligt at kommunikere med dem da ingen af dem som udfører arbejdet taler eller forstår dansk. De er til gengæld helt oppe på beatet når der skal betales for et arbejde som allerhøjeset må siges at være af middelmådig kvalitet og ikke udført som aftalt.
BRUG DET ALDRIG!
Dette Firma bruger
underbetalte arbejder..
de udføre deres arbejde også høre man ikke fra dem mere. vi havde fået silbet gulv og lakeret det... efter 5 måneder begyndte det at sprække og der var flere steder der dukke op hvor de lige havde glemt at give den lakken..
Når man ringer til dem tager de ikke telefonen,

Besvarelse fra Netto Gulvservice
Jeg anbefaler Netto Gulvservice
De skulle ordne ét værelse ad gangen, da vi skulle bo her samtidig, og det styrede de rigtig fint. De var meget fleksible fra de færdiggjorde et værelse, til de påbegyndte det næste, og det var meget vigtigt for os.
Både ejere og medarbejdere er bare så servicemindede og i øvrigt fagligt kompetente, så vi har gennem hele forløbet følt os trygge.
Tak for jer.