Netto Sat Anmeldelser

2,3

Jeg har for snart 2 år siden købt en TV-boks med et Viasat abonnement. En del af tilbuddet var et "gavekort" på 800 kr., penge som jeg kunne få sat ind på min bankkonto. Pengene er aldrig kommet på... Se mere

Efter at have betalt 48 kr i forsendelse, modtager jeg et brev fra postdanmark om jeg kan hente min pakke på posthuset og stå i kø i en halv time for at få min pakke som var mindre en brevet fra postd... Se mere

Varen er acceptabelt, men Netto sat skal altid gør sin bedste for respetere tiden, som er beskrevet på annoncen: Stor forskel mellen et døgn og tre dage!... Jeg håber på bedre tider til personal... Se mere

1. TV-butik
  2. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Viasat og Canal Digital digital billed kvalitet med DVB-T reciever, antenner,boxer,paraboler og tilbehør til samme. - parabol - canal digital - viasat - Boxer - DVBT - DTT

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

kan gøres bedre

JERES service kan vist ikke gøres bedre, men i bør finde en anden leverandør af transporten af ydelsen. Fik mail fra jer vedr. leverancen's ankomst til den nærmeste destination på mig. Hentede varen, men først 3 dg. senere fik jeg brev om leverancen kunne afhentes.
Det virkede ikke som Post DK lever i 2012

9. januar 2012

Nyt TV-signal = nyt TV eller i mit tilfælde ny antenne. Netto-sat's UFO-antenne dukkede op på skærmen i min søgning på nettet, den passer lige til vores forhold her på stedet. Den bestiller jeg søndag aften og får den leveret tirsdag formiddag - SUPER! Nu er den sat op og er i funktion :o)

9. januar 2012

Som du læser er den henvisning med en *

Som du læser er den henvisning med en *

Skriver de til mig.. min forbavselse er at det giver dem ret til at ændre hvad jeg ellers trode var en pakke løsning til 99 kr for 20 kanaler med tv2 Så vær opmærksom på at * giver netto sat lov til at ændre det man trode var en fast pris...

8. januar 2012

Billigt og effektivt

Den rette vare til den rette pris. Hurtig ekspedition med tillidsvækkende informationsniveau. Eneste (lille) anke: Varen var ikke pakket i andet end originalembalagen (risiko for skader under forsendelse). Men udstyret virker som det skal (Sagem/Boxer modtagerbox). Så godt tilfreds.

6. januar 2012

Fint

Bestilte en modtager med harddisk og et boxer-kort. Det kom lynhurtigt, og jeg har intet at udsætte på firmaet.
Grunden til at jeg så lander på 4 stjerner, er at modtageren larmer en del, og det synes jeg godt at de kunne have skrevet.

2. januar 2012

Den er ok.

Jeg synes at man spørger for tideligt. Jeg har jo lige fået kortet,men ud over det, så synes jeg at servicen er ok.

29. december 2011

Godt gået

Køb af antenneanlæg.
God telefonisk information (på trods af stor juletravlhed) inden jeg bestilte de rigtige vare. Pakken kom inden jul, selvom jeg bestilte d. 21. december. Antenneanlægget fungerer.

29. december 2011

Billigste produkt - lynhurtig levering!

Skulle købe et ekstra Tv kort til min mand i julegave hos Bober, så staklen kan se sport på sit kontor - også efter 1. februar. Det kom lidt bag på mig, at man også skulle have en adapter tingest for at kunne bruge kortet. Fandt det hos Netto-Sat - 200 kr. billigere end hos Boxer. Begge dele blev bestilt et par dage før jul. Varen fra Netto Sat kom dagen efter bestillingen - kortet fra Boxer er ikke kommet endnu!

28. december 2011

Sådan !

Der er ikke så meget at sige. Bestilte og fik varen efter 2 dage. Det er helt i orden

27. december 2011

Overskueligt,nemt og billigt.

Det var nemt og overskueligt at foretage bestillingen. Da bestillingen var foretaget var der hurtig respons fra Netto Sat med leverings info. Hurtig levering lige til døren.
Havde bestilt Boxer pakke med Sagem 160Gb harddiskoptager og Triax Ufo antenne. og det mest fantastiske var at harddiskoptageren kostede 0 kr. Det var nemt at tilslutte og installere alt fungerede efter en halv time inkl. opsætning af antenne.

26. december 2011

Er dette din virksomhed?