Bestilte en seng. Fik en besked om at få leveret torsdag. Fik så besked torsdag aften kl. 19 at de ikke kunne nå det torsdag, men kom fredag. Fik så ny fredag aften kl.21 at de var kørt galt, så de... Se mere
Find en anden leverandør for du bliver skuffet. Netpris reagerer ikke på at jeg efterlyser en colli fra deres leverance. Som andre nævner også, tog Netpris sig betalt og hæver dine penge øjeblik... Se mere
Ud af en bestilling på seks glas Nutella havde fem af dem overskredet “bedst før” datoen allerede inden afsendelsen. Indhold er grynet/klumpet, ikke værd at spise. Har flere gange,over adskillige uger... Se mere
Leveret som aftalt. Enkelt og nem bestilling på deres webshop. Desuden god forklaring på hvordan fragten skal bestilles. Mangler lidt information om hvornår varerne sendes. Vi fik besked 9 dage... Se mere
Spar op til 70% på øl, sodavand, vin, slik og meget mere.
Apenraderstrasse 41 - 45, 24939, Flensburg, Tyskland
- 70 71 50 71
- kundeservice@netpris.dk
- www.netpris.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Lidt ros
Jeg fik ikke de rette varer, og jeg var pænt utilfreds. Men har nu modtaget besked fra firmaet, at jeg får de penge retur, som jeg har betalt for meget, da de ikke har mulighed for at afsende varerne. Det synes jeg trods alt er positivt, og derfor får de 5 stjerner.
Giver 0 stjerner de giver ingen penge…
Giver 0 stjerner de giver ingen penge retur selvom jeg ville annullere min odre men de annullere ikke odre men jeg ville gerne have mine penge tilbage tak
Hold jer langt væk
Firmaet svare pænt på trustpilot at man skal kontakte dem, men det er umuligt.Deres mail funger ikke.
Hold jer langt væk fra dem
Jeg bestilte nogen varer
Jeg bestilte nogen varer. Da jeg gennemgik, hvad jeg havde fået opdagede jeg, at der manglede noget, som jeg havde betalt for. Derfor har jeg prøvet at skrive til Netpris flere gange, men uden at de har gidet at besvare mine henvendelser. Jeg er dybt skuffet
Jeg bestilte vare ved netpris d 14 maj…
Jeg bestilte vare ved netpris d 14 maj og fragt ved Shipii samme dag men jeg har ikke fået dem, jeg har skrevet mange mail til netpris og Shipii men de skriver jo ikke tilbage,så 800 kr lige ud af vinduet NE1420057834 ja og i dag er det d 14-1-2025
Har lige modtaget mine varer og der…
Har lige modtaget mine varer og der manglede nogle ting som jeg har betalt for,har prøvet at få fat på den ved mail og sms .De svarer ikke igen.Nu fik jeg pludselig mine penge retur.Så blev det alligevel en god oplevelse.
Nem grænsehandle uden at kører så…
Nem grænsehandle uden at kører så langt.
hurtig service, gode priser.
Jeg fik ikke bekræftelse på mine…
Jeg fik ikke bekræftelse på mine bestilte varer, som jeg skal have for at få sendt varerne hjem. Har betalt for ingenting.
I sendte mig en mail, hvor I takkede for bestillingen, men ingen ordrebekræftelse. Jeg svarede på jeres mail om problemet, men fik besked om, at mailadressen ikke fungerede.
Jeg har flere gange tidligere bestilt varer hos jer uden problemer, - DET KOMMER ALDRIG TIL AT SKE IGEN!!!
Fantastisk gode tilbud
Fantastisk gode tilbud, og leveringen er blevet meget hurtigere :-)
lidt langsom levering
lidt langsom levering - skyldes muligvis tranportfirmaet.Iøvrigt meget tulfreds
Hurtigt service og hurtigt svar på…
Hurtigt service og hurtigt svar på ekstra spørgsmål på mail
Leverer ikke det bestilte
Har tidligere bestilt hos netpris uden problemer. Denne gang mangler der 3 varer. Trods henvendelser til kundeservice gennem mails og hjemmeside bliver der ikke svaret. De trækker det fulde beløb på ens konto.
Har ikke set skyggen af de bestilte varer
Bestilte varer for for over 1000 kr. som jeg aldrig har set skyggen af.
Har forsøgt at kontakte firmaet på mail, da der intet telefonnummer er at finde. Og her har jeg intet svar fået trods flere henvendelser.
Hold jer væk fra dette sted.
Hold jer væk fra dette sted.
De har været gode engang for ca 5 år tilbage,men nu er det et rent fup firma. Vi har mistet så mange penge.
De er 100 år om at sende varerne, de er ikke til at få fat i. De sende ikke alt hvad man har betalt for. Og shopping er lige sådan
Jeg har tidligere handlet hos Netpris…
Jeg har tidligere handlet hos Netpris og var meget utilfreds med bl.a. leveringen. Skulle rykke fragtfirmaet adskillige gange.
Der er nu kommet ny ejer og derfor gav jeg det en ny chance. Bestilte mine varer en tirsdag og modtog dem om lørdagen. Alle de bestilte varer der og var pakket fint ind. Så jeg har været meget tilfreds denne gang
Fik aldrig min ordre eller refusion efter 6 måneder
Den 27. April bestilte jeg varer for 1135 kr. Hos Netpris.dk. Jeg modtog en lille del af ordren, hvorefter jeg skrev til både Netpris og Shippii og spurgte hvor resten var blevet af. Shippii skriver tilbage (efter lang ventetid) og fortæller at de ikke har samlet andet op hos Netpris end det jeg fik leveret. Netpris vender tilbage og siger at jeg skal skrive hvad der mangler så jeg kan blive refunderet. Jeg fortæller dem hvad der mangler og herefter hører jeg ikke fra dem i over en måned, hvorefter de vender tilbage med at de ikke synes jeg har skrevet tilbage med hvad der mangler. Jeg skriver igen hvad der mangler og hører først fra dem igen 19.oktober, næsten 3 måneder senere hvor de skriver at de er kede af at høre at der har været problemer, men at de ikke kan gøre noget da de først har overtaget driften af forretningen 19.9. og derfor ikke har adgang til tidligere transaktioner. De slutter af med at anbefale at jeg gør en indsigelse hos min bank for at få pengene tilbage.
Fup og fidus
Fup og fidus. Jeg fik aldrig mine varer. Og de er slet ikke til at komme i kontakt med.