Med Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam. Zamówienie złożyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było już dla mnie za późno. Pisałam kil... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 7 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

94 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lekarz bardzo szybko się skontaktował i przeprowadził szczegółowy wywiad. Bardzo polecam i dziękuję za otrzymaną pomoc! :)

24. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie było kontaktu z ich strony, a pieniądze zabrane!

Zapłaciłam 59,- żeby jak najszybciej otrzymać recepte. Czekałam cały dzień, a nie dostałam żadnego połączenia, żadnej wiadomości SMS czy na czacie. Pieniądze wyrzucone w błoto, bo Państwo z Netmediki twierdzą, że był SMS i połączenia. Pieniędzy nie zwracają. Żałuję, że wcześniej nie wyszukalam informacji o tej firmie. Nie polecam nikomu!

17. april 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Szybko nie będzie

Recepta w 15 minut to żart , po opłaceniu (ja zapłaciłam 10zl więcej by było szybciej ) dostałam info że ktoś zadzwoni , lub dostanę link do czat , dostałam link najpierw weryfikacja imię nazwisko PESEL ,potem opisać objawy i tu zaczynają się schodki weryfikacji i danych , lekarz konsultujący odpisał po długim czasie czy jestem na coś uczulona ,i znowu cisza , aż w końcu dostaje receptę , ale bez wytycznych jak brać lek .Sprawę załatwiłam, DOSTAŁAM RECEPTĘ ,za co dziękuję , ale jeśli komuś się spieszy albo nie ma czasu /cierpliwości siedzieć na czacie 2 h wypatrując odpowiedzi /dialogu z lekarzem to NIE polecam

1. april 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za słowa, w których doceniła Pani finalne wystawienie recepty.

Zależy nam na tym, aby każdy pacjent otrzymał pomoc nie tylko skutecznie, ale również bezpiecznie – dlatego konieczne są etapy weryfikacji danych i przeprowadzenie krótkiego wywiadu medycznego.

Czas realizacji usługi może się wydłużyć w godzinach szczytu lub przy dużej liczbie zgłoszeń – rozumiemy, że może to być frustrujące, szczególnie gdy liczy się czas, i za tę niedogodność przepraszamy.

Uwagi dotyczące brakujących informacji o dawkowaniu przekażemy do odpowiedniego zespołu – takie sygnały pozwalają nam stale poprawiać jakość usług.

Życzymy dużo zdrowia i pozostajemy do dyspozycji,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na zapalenie ucha przepisał mi…

Na zapalenie ucha przepisał mi paracetamol i kropelki otinum i kazał wypoczywać. Można wypoczywać ale nie z takim bólem ucha. Środki przeciwbólowe i krople bez recepty próbowałam przed konsultacją z nim i nie pomagały.,więc cudów świata mi nie powiedział a jeszcze za to zapłaciłam. Dopiero na innym receptomacie dostałam rzetelną opinię i odpowiednie leczenie dzięki temu mogę normalnie funkcjonować

1. april 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za opinię i przekazanie swoich uwag. Przykro nam, że zalecone postępowanie nie przyniosło oczekiwanej ulgi.

Nasi lekarze podejmują decyzje terapeutyczne indywidualnie, zgodnie z przedstawionym wywiadem medycznym i aktualną wiedzą kliniczną – w wielu przypadkach wczesne stadium zapalenia ucha nie wymaga leczenia antybiotykami, a początkowe zalecenia mają na celu łagodzenie objawów.

Niemniej jednak każdą uwagę traktujemy poważnie – jeżeli chciałaby Pani przekazać dodatkowe informacje, zapraszamy do kontaktu pod adresem: kontakt@netmedika.pl.

Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Najlepsi I tyle mega profesjonalne…

Najlepsi I tyle mega profesjonalne podejście do pacjenta i super szybki kontakt mailowy no jak dla mnie Najlepsi pozdrowki dla całego teamu 😍

Szanowny Panie,

ogromnie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię i miłe słowa pod adresem naszego zespołu.
Cieszymy się, że profesjonalizm i szybka obsługa zostały przez Pana zauważone – właśnie na tym budujemy jakość naszych usług.

Serdeczne pozdrowienia od całego teamu NetMedika – jesteśmy zawsze do dyspozycji!

Naciągacze

Tak jak to już ktoś napisał-naciągacze.Pani doktor na zapalenie zatok z gorączką,chciała przepisywać leki o działaniu objawowym.Broń Boże antybiotyk.I tak zostałam bez recepty z bólem i gorączką,lżejszą o 49 zł.Nie polecam nikomu

Szanowna Pani,

przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pani oczekiwań.

Zgodnie z obowiązującymi standardami, decyzja o przepisaniu antybiotyku należy wyłącznie do lekarza i opiera się na ocenie stanu zdrowia oraz przesłanek klinicznych. Leki objawowe są często rekomendowane przy infekcjach wirusowych, które nie wymagają leczenia antybiotykami.

Zależy nam na rzetelności i bezpieczeństwie leczenia, dlatego każda decyzja medyczna podejmowana jest indywidualnie – zgodnie z aktualną wiedzą i dobrem pacjenta.

W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu: kontakt@netmedika.pl

Kpina

Kpina. Wyłudzanie pieniędzy, recepty brak. Czekałam na odpowiedź kilka h po czym dostalam sms z linkiem do konsultacji i Pani „doktor „ nie otrzymała ode mnie odpowiedzi w ciągu 30 min i zakończyła konsultację zaraz po tym jak jej odpisałam i wysłałam plik. Jeden cyrk. Odradzam!!!!

Szanowna Pani,

dziękujemy za przesłaną opinię. Przykro nam, że kontakt z lekarzem nie przebiegł zgodnie z Pani oczekiwaniami.

Konsultacje medyczne realizowane są zgodnie z regulaminem serwisu – w przypadku braku odpowiedzi pacjenta przez dłuższy czas, lekarz ma prawo zakończyć sesję, zwłaszcza przy dużej liczbie oczekujących pacjentów.

Jeśli wiadomość została wysłana po czasie zakończenia konsultacji, mogła nie zostać już odebrana.

Zależy nam na rzetelnej obsłudze i zawsze jesteśmy otwarci na wyjaśnienie sytuacji – prosimy o kontakt na adres: kontakt@netmedika.pl, abyśmy mogli szczegółowo przeanalizować zgłoszenie.

Szybko i profesjonalnie

Szybko i profesjonalnie

26. februar 2025

Besvarelse fra Med

Bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się że spełniliśmy Pani oczekiwania i pomogliśmy w potrzebie!

Pozdrawiamy,
Zespół NetMedika

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani…

Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani Doktor bardzo miła i pomocna .Na każde pytanie dostałam odpowiedź. Gdy pojawiły się problemy techniczne też dostałam porady co mogę zrobić aby ich uniknąć .

19. marts 2025

Szanowna Pani,

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną i szczegółową opinię.
Cieszymy się, że nasz zespół – zarówno medyczny, jak i techniczny – spełnił Pani oczekiwania i zapewnił kompleksową pomoc.

To dla nas ogromna satysfakcja, gdy możemy wspierać Pacjentów nie tylko w zakresie leczenia, ale również w całym procesie konsultacyjnym.

Życzymy dużo zdrowia i serdecznie pozdrawiamy,

Taj jak powinno byc

Szybki kontakt i profesjonalna porada medyczna

3. marts 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie i profesjonalnie – dokładnie taki standard staramy się utrzymywać każdego dnia.

Życzymy dużo zdrowia i serdecznie pozdrawiamy,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Odpowiednie i pełne zaufania podejście…

Odpowiednie i pełne zaufania podejście do pacjenta,konsultacja wspaniała,rzetelna i profesjonalna, jestem bardzo zadowolona,że zgłosiłam się właśnie do państwa i napewno będę jeszcze korzystać w miarę potrzeby, dziękuję serdecznie, pozdrawiam

19. marts 2025

Szanowna Pani,

serdecznie dziękujemy za tak ciepłą i pełną uznania opinię.
Cieszymy się, że nasz zespół mógł zapewnić Pani rzetelną, profesjonalną i budzącą zaufanie konsultację – to dla nas największa satysfakcja.

Każde takie słowo umacnia nas w przekonaniu, że indywidualne podejście i troska o Pacjenta mają realne znaczenie.

Życzymy dużo zdrowia i pozostajemy do dyspozycji – zawsze, gdy będzie taka potrzeba.

Najgorsza firma

18. marts 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że nasze usługi nie spełniły Pani oczekiwań.

Chętnie zapoznamy się ze szczegółami sytuacji, aby móc ją dokładnie przeanalizować i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem: kontakt@netmedika.pl.

Zależy nam na rzetelnej opiece i transparentnej komunikacji – każda uwaga jest dla nas ważna.

Odradzam

Odradzam
Wizyta Express trwa pół dnia
Albo nie oddzwaniają w ogóle albo jest sms i za chwilę że brak odzewu i przepada kasa.
Na stronie że kontakt w 15 min
A rzeczywistość po 4 h

18. marts 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że usługa Express nie spełniła Pani oczekiwań.

W godzinach dużego obciążenia czas realizacji konsultacji może się wydłużyć – staramy się, aby wszystkie zgłoszenia były obsługiwane możliwie jak najszybciej, jednak bezpieczeństwo i jakość konsultacji pozostają dla nas priorytetem.

Wiadomości SMS z linkiem do konsultacji oraz prośba o odpowiedź w określonym czasie wynikają z naszego standardu operacyjnego – brak reakcji w tym czasie uniemożliwia lekarzowi przeprowadzenie wywiadu i zgodnie z procedurą kończy konsultację.

Jeśli konsultacja nie została zrealizowana lub ma Pani wątpliwości co do jej przebiegu, prosimy o kontakt na adres: kontakt@netmedika.pl – sprawa zostanie indywidualnie przeanalizowana.

Zespół NetMedika.pl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.