Lekarz "Psychiatra" Szymon S...a na kontynuacje leków leczenia adhd przepisuje witaminę D (recepta wystawiona choć na ten lek nie trzeba). Zwykły scam. Bez wywiadu medycznego, Bez konsultacji z pancje... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bezproblemowo i w miarę szybko po uprzednim szczegółowym wywiadzie nie było problemu z otrzymaniem recepty No niestety z uwagi na czas oczekiwania troszkę obniżyła bym ocenę ale tego nie zrobię bo i... Se mere
Nie polecam. Zamówienie złożyłam po 8:00 z opcją ekspres i nikt do mnie nie zadzwonił ani nie skontaktował się tylko około 18:40 dostałam sms z kodem recepty co było już dla mnie za późno. Pisałam kil... Se mere
Dostałem recepte dosłownie w ciągu 24 godzin . Serdecznie polecam netmedike za szybkość oraz wyrozumiałość w stosunku do pacjentów . Pracuje praktycznie codziennie nie mam czasu aby pójść do lekarza i... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 7 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oszuści czekałam na receptę kilka…
Oszuści czekałam na receptę kilka godzin i nikt nie dzwonił wysłano mi link niby do wizyty w tym samym czasie dostałam maila że nie odpisuje więc recepta nie będzie wystawiona trzeba to zgłosić to zwykli naciągacze
Lekarz bardzo szybko się skontaktował i przeprowadził szczegółowy wywiad. Bardzo polecam i dziękuję za otrzymaną pomoc! :)
Nie polecam! Lekarz który twierdzi że nie ma kompetencji żeby leczyć. Ponadto totalny gbur obrazajacy pacjenta....
Nie było kontaktu z ich strony, a pieniądze zabrane!
Zapłaciłam 59,- żeby jak najszybciej otrzymać recepte. Czekałam cały dzień, a nie dostałam żadnego połączenia, żadnej wiadomości SMS czy na czacie. Pieniądze wyrzucone w błoto, bo Państwo z Netmediki twierdzą, że był SMS i połączenia. Pieniędzy nie zwracają. Żałuję, że wcześniej nie wyszukalam informacji o tej firmie. Nie polecam nikomu!
Szybka i sprawna pomoc
Szybka i sprawna pomoc. Można liczyć na wsparcie że strony lekarza. Bardzo dobry kontakt z lekarzem. Polecam
Wybrana opcja L4 i zaplacone 20 zl za…
Wybrana opcja L4 i zaplacone 20 zl za ekspres i lekarz nie wystawi mi l4 poniewaz nie przedluza a pieniedzy nie chca oddac poniewaz lekarz poswiecil mi czas informacji
Jestem bardzo nie zadowolona z…
Jestem bardzo nie zadowolona z przebiegu konsultacji. Szczerze nie polecam. Brak recepty, stracony czas i pieniądze
Szybko nie będzie
Recepta w 15 minut to żart , po opłaceniu (ja zapłaciłam 10zl więcej by było szybciej ) dostałam info że ktoś zadzwoni , lub dostanę link do czat , dostałam link najpierw weryfikacja imię nazwisko PESEL ,potem opisać objawy i tu zaczynają się schodki weryfikacji i danych , lekarz konsultujący odpisał po długim czasie czy jestem na coś uczulona ,i znowu cisza , aż w końcu dostaje receptę , ale bez wytycznych jak brać lek .Sprawę załatwiłam, DOSTAŁAM RECEPTĘ ,za co dziękuję , ale jeśli komuś się spieszy albo nie ma czasu /cierpliwości siedzieć na czacie 2 h wypatrując odpowiedzi /dialogu z lekarzem to NIE polecam

Besvarelse fra Med
Na zapalenie ucha przepisał mi…
Na zapalenie ucha przepisał mi paracetamol i kropelki otinum i kazał wypoczywać. Można wypoczywać ale nie z takim bólem ucha. Środki przeciwbólowe i krople bez recepty próbowałam przed konsultacją z nim i nie pomagały.,więc cudów świata mi nie powiedział a jeszcze za to zapłaciłam. Dopiero na innym receptomacie dostałam rzetelną opinię i odpowiednie leczenie dzięki temu mogę normalnie funkcjonować

Besvarelse fra Med
Najlepsi I tyle mega profesjonalne…
Najlepsi I tyle mega profesjonalne podejście do pacjenta i super szybki kontakt mailowy no jak dla mnie Najlepsi pozdrowki dla całego teamu 😍

Naciągacze
Tak jak to już ktoś napisał-naciągacze.Pani doktor na zapalenie zatok z gorączką,chciała przepisywać leki o działaniu objawowym.Broń Boże antybiotyk.I tak zostałam bez recepty z bólem i gorączką,lżejszą o 49 zł.Nie polecam nikomu

Kpina
Kpina. Wyłudzanie pieniędzy, recepty brak. Czekałam na odpowiedź kilka h po czym dostalam sms z linkiem do konsultacji i Pani „doktor „ nie otrzymała ode mnie odpowiedzi w ciągu 30 min i zakończyła konsultację zaraz po tym jak jej odpisałam i wysłałam plik. Jeden cyrk. Odradzam!!!!

Besvarelse fra Med
Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani…
Szybko ,sprawnie i konkretnie .Pani Doktor bardzo miła i pomocna .Na każde pytanie dostałam odpowiedź. Gdy pojawiły się problemy techniczne też dostałam porady co mogę zrobić aby ich uniknąć .

Taj jak powinno byc
Szybki kontakt i profesjonalna porada medyczna

Besvarelse fra Med
Odpowiednie i pełne zaufania podejście…
Odpowiednie i pełne zaufania podejście do pacjenta,konsultacja wspaniała,rzetelna i profesjonalna, jestem bardzo zadowolona,że zgłosiłam się właśnie do państwa i napewno będę jeszcze korzystać w miarę potrzeby, dziękuję serdecznie, pozdrawiam

Odradzam
Odradzam
Wizyta Express trwa pół dnia
Albo nie oddzwaniają w ogóle albo jest sms i za chwilę że brak odzewu i przepada kasa.
Na stronie że kontakt w 15 min
A rzeczywistość po 4 h

Besvarelse fra Med
Dramat płacisz za to pieniądze a nawet…
Dramat płacisz za to pieniądze a nawet nie otrzymujesz L4 pomimo ostrej biegunki . Zwykli naciągacze i nic więcej nie polecam jest dużo więcej stron z lekarzami tej odradzam !
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.