1. Cykelbutik
  2. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Netcykel er din cykelhandler på internettet. Her kan du billigt købe danske Viva cykler i høj kvalitet, cykeldele og cykeltilbehør. De billige cykler er i dansk design med specielle detaljer som kardan.

3,3

Middel

Fin hjemmeside og hurtigt svar pr. mail dog

Jeg ville i gang med at cykle igen og havde læst på tingene. Fandt ud af hvad jeg gerne ville have, så kiggede lidt rundt på nettet for at lede efter cyklen.
Den havde de her og begyndte at finde ud af hvad jeg skulle bruge.
Hurtigt svar pr. mail med de spørgsmål jeg havde. Da 8-9000 kr. selvfølgelig er mange penge, så spurgte jeg efter lidt rabat. Forventede selvfølgelig ikke at få hverken 10-20 eller 30%, men et lille nedslag i prisen på en samlet ordre ville være fint for mig.
Jeg sendte en liste med alt det jeg skulle bruge, men jeg kunne få 2 dunke med i prisen til ud af 10 af de lange.
Det synes jeg godt nok var en joke.

Men servicen og svar pr. mail gik hurtigt. 1% i rabat synes jeg dog var lidt fesent.
Så fandt et andet sted.

6. februar 2014

Trukket for annuleret og aldrig leveret ordre.

Her skulle have stået 0 stjerner.

Bestilte d. 10/5/2010 en sadel , ordren blev annuleret da den ikke var på lager.

D. 1/7/2010 trækker man sandelig beløbet på min konto, efter flere ubesvarede mail, får jeg d. 13/6 telefonisk kontakt med en "Simon" som påstår at han ikke har modtaget nogle mail, men beder mig om at sende mine bankoplysninger så de kan føre pengene tilbage.

Jeg høre aldrid en dyt fra ham og har nu fået min bank til at laven en indsigelse mod ham og d. 2/7 fået mine penge tilbage.

Så hold jer langt fra denne "Simon"....

25. juli 2010

Butik med en frisk pris og en hurtig levering

Jeg forhørte mig på 2 cykler og lidt tilbehør og fik et godt tilbud, som andre ikke kunne matche.
Service og opfølgning har været virkelig god.
Jeg køber ikke cykel igen uden at have forhørt mig hos netcyklen i Esbjerg, og jeg kan varmt anbefale denne butik.

3. juli 2010

Netcykel trækker på din konto efter du har betalt

Enter er der totalt rod i deres systemer eller også er de ved at gå konkurs. Jeg har oplevet at de har trukket 5000 kr på min konto over et år efter jeg har betalt min cykel. På trods af jeg har gjort dem opmærksom på "fejlen" er der intet sket. Min mail og telefon opkald bliver ikke besvaret. Jeg har nu en sag med bank og måske også politi. for at få pengene retur.
Lad dem ikke få dit kort nr. betalt kontant ved levering - endnu bedre køb et andet sted

17. september 2009

Er dette din virksomhed?