Handelsaftalerne blev overholdt fuldstændig som aftalt. At varen var af tysk oprindelse vilde jeg gerne have vidst og at alt om konstruktionen kun stod på tysk, men ellers fuld tilfredshed.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
- nr. 9 af de 13 bedste virksomheder i Marked for byggematerialer
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Leverandør af færdigblandet beton
- nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ombygning
- nr. 20 af de 27 bedste virksomheder i Værktøjsbutik
- nr. 9 af de 14 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
NetByggemarked.dk er dit foretrukne online byggemarked og webshop med boligtilbehør. Vi har fokus på gode priser og hurtige leveringstider, så gør-det-selv-folket og erhvervsdrivende håndværkere kan bruge tiden på det de er gode til. NetByggemarked.dk samarbejder med de bedste og største leverandører af byggemarteialer, produkter til haven og byggeriet
Østervang 99, 7441, Bording, Danmark
- salg@netbyggemarked.dk
- www.netbyggemarked.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
alt var fint
God service ifm. fragtskade
Jeg havde bestilt et strygebræt, som ankom hurtigt, men desværre med fragtskader og i et lidt andet design end ventet. Jeg kontaktede virksomheden og fik hurtigt hjælp, så sagen blev bragt i orden. Det sætter jeg stor pris på, tak for det!
Fine varer❤️
ovenlysvinduer
Jeg købte ovenlysvinduer, og de var af god kvalitet til en billig pris og med hurtig levering.
Hurtigt og effektivt
Dårlig levering
Blev ikke leveret som aftalt. Vi skulle bruge flagstangen som overraskelse til en rund fødselsdag . Måtte selv søge info da den ikke var ankommet til middag på den sidste leveringsdag. Så vi kan ikke anbefale firmaet 😞

Meget tilfreds
Meget tilfreds - hurtig levering, og varen levede fuldt ud op til min forventning
Leveringen fejlede
Jeg blev ringet op at Post Nord ikke ville sætte bestillingen ved carporten som de har tilladelse til fordi der ikke stod mit navn på Postkassen, Die har faktisk leveret pakker på denne i 12 år uden problemer .Brug en ande leverandør som leverer service,

Besvarelse fra Netbyggemarked.dk
Har ikke de varer på lager, som de angiver. Og dårlig kommunikation.
Vi har bestilt et telt, hvor der stod 1-3 hverdages levering.
Vi er nu på 3. Dagen, og har intet hørt fra dem endnu, så ordren er ikke engang pakket.
Vi står og skal bruge det telt til vores sommerferie, så er ret træt af at det tager længere tid end de lover.
UPDATE:
Efter at have skrevet til dem, fortæller de så at de først modtager teltet i slutningen af ugen og derefter sender det. Altså kommer der til at gå minimum 10 hverdage inden vi modtager det. Den info havde de tilsyneladende ikke givet, hvis jeg ikke havde kontaktet dem.
Det er under al kritik.
Der røg første uge af vores planlagte campingferie. Vi kunne have bestilt fra et andet sted, hvis vi havde vidst der gik så lang tid.
UPDATE 2:
Efter at have brokket mig over første svar fra dem om ekstra leveringstid, vender de så tilbage og siger at varen er helt udsolgt og de slet ikke får den hjem.
Og det til trods for der stod at de havde varen på lager, og dernæst tilkendegav at den ville komme hjem sidst på ugen - det var altså et svar de gav, før de havde undersøgt sagen.

Besvarelse fra Netbyggemarked.dk
Bestilte en stor leverance plantejord
Bestilte en stor leverance plantejord, 72 sække.
Det blev leveret som aftalt lige ved døren, super godt.
Dyrt bekendtskab
Købte 16 rykningsvikler, men fik bestilt forkert vinkel. Da jeg ville bytte dem, fandt jeg ud af, at der ingen hjælp var, at hente hos netbyggemarked.dk.
Så det ville koste mig over 8.000, at få materialer for 3.750 inkl fragt, retur til deres lager og så skulle jeg selvfølgelig betale 499 for fragt på de nye materialer.
I forløbet fik jeg kontaktede deres egen fragtmand, hvor jeg fik snakket med to forskellige medarbejdere. Begge lagde ud med, at foreslå jeg kontaktede netbyggemarked, så der kunne laves en ombytning. Da jeg forklarede dem hver især, at det var prøvet og afvist, var de begge forbløffede og den ene forklarede, at det bestemt ikke var normal forretningsgang hos deres kunder.
Jeg skal erkende, at det i sidste ende er min egen skyld, jeg kunne jo bare have læst regler og vilkår, i stedet for, at sætte min lid til, at jeg handler med moralske og anstændige mennesker.
Det er min skyld, det er ikke til diskution, men det ændre ikke ved, at jeg synes forretningsgangen er ulækker og jeg er personligt, ikke et sekund i tvivl om, at det er helt bevidst og nøje planlagt.
Det samfundssind alle rendte rundt og snakkede om, i starten af det her årti, har jeg i hvert fald svært ved, at få øje på, i netbyggemarked.dk’s firmapolitik.
Så derfor vil jeg blot bruge dette forum til, at advare jer andre om, at hvis i vil handle med dem og de andre lignende sider, så gør dit forarbejde bedre end mig, så du er helt sikker på, du ikke skal have byttet noget, for så er besparelsen væk, plus lidt til!
Selv har jeg valgt ikke, at købe de nye materialer hos dem, jeg kan ikke med god samvittighed støtte op om den type forretning. Så jeg vælger, at købe materialerne i et af de velkendte byggemarkeder med fysisk butik, selv om det koster tæt på det dobbelte, for de væmmelige mennesker, skal ikke have flere af mine penge!
Ps, jeg har 16 rykningsvinkler til salg, hvis nogen står og mangler 😜
Svar til Netbyggemarkede.dk's kommentar:
Det kan du ikke finde nogen mail på, af den simple årsag, at jeg snakkede i telefon med en af jeres kundeservicemedarbejdere. Hun forklarede mig, at det var mit eget ansvar, at få fragten materialerne retur og den eneste hjælp hun kunne give mig, var navnet på jeres transportfirma.
Men hvis hun ellers har gjort den del af sit job ordentligt, så burde du jo i hvert fald kunne se, at der er oprettet en retur sag, der aldrig er blevet leveret.
Men du skal da være så hjertens velkommen til, at komme med en løsning på mit problem, jeg har stadig materialerne stående i den indpakning de kom i.

Besvarelse fra Netbyggemarked.dk
Alt lige fra bestilling til det stod…
Alt lige fra bestilling til det stod ved min have, og stilladset var også som forventet