Netbyggemarked.dk Anmeldelser

4.258

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.056 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige og effektive leveringsservice, hvor varer ofte ankom hurtigere end forventet eller præcis som aftalt. Mange fremhæver også de konkurrencedygtige priser og den gode kvalitet af de modtagne produkter, som lever op til forventningerne. Den leverede service beskrives konsekvent som fremragende, og personalets hjælpsomhed værdsættes. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstider, hvor de oplevede forsinkelser ud over de oprindelige estimater. Desuden følte nogle få andre, at der var problemer med de valgte leveringsmetoder eller fragtfirmaer, hvilket undertiden førte til uventede arrangementer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og god... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange roser gode varer, skarpe priser og... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, hvor mange fremhæver, at de modtog varer hurtigt til en god pris,... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver hurtig levering, god opfølgning... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreoplevelsen tvetydig, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig levering og god... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Handelsaftalerne blev overholdt fuldstændig som aftalt. At varen var af tysk oprindelse vilde jeg gerne have vidst og at alt om konstruktionen kun stod på tysk, men ellers fuld tilfredshed.

Jeg hentede en vare, som ved første brug viste sig at have et defekt delelement. Det defekte delelement blev bare erstattet ved fremsendelse til min adresse. Jeg havde forventet tilbagelevering og en... Se mere

Alt ser ud til at være ok, og er sikker på barnebarnet og hendes storebror bliver glade for ikke at skulle deles om hans racer mere. Skulle jeg ønske noget for fremtiden er det muligheden på at vælge... Se mere

Jeg havde brug for aircondition på et tidspunkt hvor der blev solgt rigtig meget aircondition. Netbyggemarked viste forståelse for at brugen var erhvervsmæssig og kunne fremrykke leveringen fra 3 til... Se mere

1. nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
  2. nr. 9 af de 13 bedste virksomheder i Marked for byggematerialer
  3. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Leverandør af færdigblandet beton
  4. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ombygning
  5. nr. 20 af de 27 bedste virksomheder i Værktøjsbutik
  6. nr. 9 af de 14 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NetByggemarked.dk er dit foretrukne online byggemarked og webshop med boligtilbehør. Vi har fokus på gode priser og hurtige leveringstider, så gør-det-selv-folket og erhvervsdrivende håndværkere kan bruge tiden på det de er gode til. NetByggemarked.dk samarbejder med de bedste og største leverandører af byggemarteialer, produkter til haven og byggeriet

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.258)

1.013 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service ifm. fragtskade

Jeg havde bestilt et strygebræt, som ankom hurtigt, men desværre med fragtskader og i et lidt andet design end ventet. Jeg kontaktede virksomheden og fik hurtigt hjælp, så sagen blev bragt i orden. Det sætter jeg stor pris på, tak for det!

24. juni 2026

Dårlig levering

Blev ikke leveret som aftalt. Vi skulle bruge flagstangen som overraskelse til en rund fødselsdag . Måtte selv søge info da den ikke var ankommet til middag på den sidste leveringsdag. Så vi kan ikke anbefale firmaet 😞

12. juni 2026

Hej Lene

Tak for din anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for.
Normalt kan man ikke aftale en bestemt leveringsdag, i enkelte tilfælde, kan det dog lade sig gøre i samarbejde med vores leverandør.
Vi er frygtelig ked af at det er glippet i dit tilfælde og specielt, når det var en overraskelse til en fødselsdag.

Leveringen fejlede

Jeg blev ringet op at Post Nord ikke ville sætte bestillingen ved carporten som de har tilladelse til fordi der ikke stod mit navn på Postkassen, Die har faktisk leveret pakker på denne i 12 år uden problemer .Brug en ande leverandør som leverer service,

24. juni 2026

Hej Karl

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
PostNord må ikke rent juridisk stille varerne, hvis ikke der er givet tilladelse til flexlevering ved dem desværre, selvom de har gjort det tidligere.

Netbyggemarked.dk

Har ikke de varer på lager, som de angiver. Og dårlig kommunikation.

Vi har bestilt et telt, hvor der stod 1-3 hverdages levering.
Vi er nu på 3. Dagen, og har intet hørt fra dem endnu, så ordren er ikke engang pakket.
Vi står og skal bruge det telt til vores sommerferie, så er ret træt af at det tager længere tid end de lover.

UPDATE:
Efter at have skrevet til dem, fortæller de så at de først modtager teltet i slutningen af ugen og derefter sender det. Altså kommer der til at gå minimum 10 hverdage inden vi modtager det. Den info havde de tilsyneladende ikke givet, hvis jeg ikke havde kontaktet dem.
Det er under al kritik.
Der røg første uge af vores planlagte campingferie. Vi kunne have bestilt fra et andet sted, hvis vi havde vidst der gik så lang tid.

UPDATE 2:
Efter at have brokket mig over første svar fra dem om ekstra leveringstid, vender de så tilbage og siger at varen er helt udsolgt og de slet ikke får den hjem.
Og det til trods for der stod at de havde varen på lager, og dernæst tilkendegav at den ville komme hjem sidst på ugen - det var altså et svar de gav, før de havde undersøgt sagen.

29. juni 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi er altid villig til at tilbyde dig et andet telt, hvis det skulle have interesse. Tag endelig fat i os igen, hvis du kan bruge en af de andre telte vi har på vores hjemmeside i stedet.
Beklager naturligvis meget den forlængede leveringstid på det telt du havde bestilt til at starte med

.,?!

Kunne man give 0 så fik de det.

9. juni 2026

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse, den er værdsat.
Jeg vil dog gøre opmærksom på at du selv har bedt om at få ordren stillet uden kvittering under ordre afgivelse. Vi har sendt dig en leveringsadvisering, hvor det fremgår hvornår du fik det leveret. Du havde valgt ikke at gøre carporten klar til at den ikke kunne stilles derind. Vi har derfor leveret den udenfor, da det ikke var muligt at stille den ind.
Vi har derfor leveret som du selv ønskede, hvorfor vi ikke har gjort noget du ikke selv ønskede i denne leverance

Dyrt bekendtskab

Købte 16 rykningsvikler, men fik bestilt forkert vinkel. Da jeg ville bytte dem, fandt jeg ud af, at der ingen hjælp var, at hente hos netbyggemarked.dk.
Så det ville koste mig over 8.000, at få materialer for 3.750 inkl fragt, retur til deres lager og så skulle jeg selvfølgelig betale 499 for fragt på de nye materialer.

I forløbet fik jeg kontaktede deres egen fragtmand, hvor jeg fik snakket med to forskellige medarbejdere. Begge lagde ud med, at foreslå jeg kontaktede netbyggemarked, så der kunne laves en ombytning. Da jeg forklarede dem hver især, at det var prøvet og afvist, var de begge forbløffede og den ene forklarede, at det bestemt ikke var normal forretningsgang hos deres kunder.

Jeg skal erkende, at det i sidste ende er min egen skyld, jeg kunne jo bare have læst regler og vilkår, i stedet for, at sætte min lid til, at jeg handler med moralske og anstændige mennesker.

Det er min skyld, det er ikke til diskution, men det ændre ikke ved, at jeg synes forretningsgangen er ulækker og jeg er personligt, ikke et sekund i tvivl om, at det er helt bevidst og nøje planlagt.
Det samfundssind alle rendte rundt og snakkede om, i starten af det her årti, har jeg i hvert fald svært ved, at få øje på, i netbyggemarked.dk’s firmapolitik.

Så derfor vil jeg blot bruge dette forum til, at advare jer andre om, at hvis i vil handle med dem og de andre lignende sider, så gør dit forarbejde bedre end mig, så du er helt sikker på, du ikke skal have byttet noget, for så er besparelsen væk, plus lidt til!

Selv har jeg valgt ikke, at købe de nye materialer hos dem, jeg kan ikke med god samvittighed støtte op om den type forretning. Så jeg vælger, at købe materialerne i et af de velkendte byggemarkeder med fysisk butik, selv om det koster tæt på det dobbelte, for de væmmelige mennesker, skal ikke have flere af mine penge!

Ps, jeg har 16 rykningsvinkler til salg, hvis nogen står og mangler 😜

Svar til Netbyggemarkede.dk's kommentar:

Det kan du ikke finde nogen mail på, af den simple årsag, at jeg snakkede i telefon med en af jeres kundeservicemedarbejdere. Hun forklarede mig, at det var mit eget ansvar, at få fragten materialerne retur og den eneste hjælp hun kunne give mig, var navnet på jeres transportfirma.
Men hvis hun ellers har gjort den del af sit job ordentligt, så burde du jo i hvert fald kunne se, at der er oprettet en retur sag, der aldrig er blevet leveret.

Men du skal da være så hjertens velkommen til, at komme med en løsning på mit problem, jeg har stadig materialerne stående i den indpakning de kom i.

10. juni 2026

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse, vi er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at anmelde os.

Jeg har prøvet at dykke lidt i sagen, og jeg kan ikke umiddelbart se at du har prøvet at tage fat i os på mail for at forhører om vi kunne være behjælpelig med at sende dig et tilbud på returfragten af de forkerte bestilte rygninger. Vi har altid mulighed for at hjælpe dig med en pris på returfragten

Jeg bekalger virkelig meget at du har haft denne oplevelse, da det bestemt ikke har været vores hensigt at tackle situationen på denne måde