Min “baby” er 16 år nu og jeg modtager stadig de skide spammails på trods af, at jeg har afmeldt dem flere gange i løbet af årene!!! Måske Forbrugerombudsmanden snart skal have et opkald.
Netbaby har været et af de førende sites, men har nu i en årrække været præget af meget lange svartider. Det er ikke usædvanligt at skulle vente et minut eller to når man skifter side. Ydermere er der... Se mere
Netbaby behandler deres brugere ualmindeligt dårligt. Stiller man spørgsmål til admin, får man intet svar. Alle indlæg og tråde i forum, som indeholder det mindste antydning af at... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks største babysite
Andre kiggede også på
Min “baby” er 16 år nu og jeg modtager…
Måske Forbrugerombudsmanden snart skal have et opkald.
Spammail - hold jer væk fordi i slipper aldrig ud af det
Min “baby” er 9 år gammel nu det lykkedes mig ikke at melde mig ud af deres spammail endnu. Forsøgte flere år siden, men blev ved med at modtage deres spam og nu husker jeg ikke engang mine login oplysninger men det er umuligt at få dem tilsendt, så nu hænger jeg hos dem for evigt.
Hold sa magle DE ER LANSOMME I OPFATTELSEN?!
Hold sa magle. Har forsøgt at melde mig af nyhedsbrev 28! Gange uden held. Mit yngste barn er nu 10 år så det er TOTALT!!!!!!!!! Urelevant at høre om alle mulige tilbud til babyer
FAT DET DOG!!!!
Netbaby spammer min mail
Jeg er rigtig træt af Netbaby. Det er efterhånden MANGE år siden at mine børn var babyer, og jeg har forsøgt mange gange at slippe for deres, for mit vedkommende, uinteressante mails/spam. Men de bliver ved med at fylde min mail med spammail. Dårlig stil.
Supergod webside
På Netbaby.dk kan du finde en masse gode informationer, være med i spændende konkurrencer mv.
Supergod side, som jeg har haft glæde af i flere år :-)
I går fik jeg søreme en glædelig nyhed fra dem om, at jeg var én af de heldige vindere af en konkurrence :-) Skøøønt!!!!
Perfekt service
Jeg har modtaget den bedste service i netbaby hurtige svar på spørgsmål igennem facebook.
Altid søde og imødekommende
ja fulde stjerner herfra har intet at klage over
Super
Netbaby er en super side - nem og overskuelig. Den kan bare ikke undværes af gravide eller forældre ;-)
Hurtigt svar på email.
Der kommer hurtigt svar, når man skriver til dem.
Jeg har været i kontakt med dem en gang og jeg fik en behelige betjening. Jeg er glad og tilfreds. :)
Super side!
Rigtig god side til forældre og gravide. Det er et godt socialt forum, søde admins og gode konkurrencer ! :)
Skøn side
Netbaby er en super side - nem og overskuelig.
Har mange gange fundet/fået svar på alle mulige ting derinde.
Super søde admins ;-)
Og fantastiske konkurrencer :-)
Kan ikk undværes
Som kommende bedstemor er jeg begyndt at lure på nettet om nyheder til gravide og babyer. Jeg vil jo gerne kunne hjælpe min søn og svigerdatter på bedste måde. Helt klart en side jeg vil bruge fremover og anbefale til andre både gravide og Bedsteforældre. Nem og overskuelig side
Godt tilfreds
Jeg brugte netbaby.dk under hele første graviditet og nu igen med nummer to.
Jeg har været rigtig glad for dem og deres service gennem begge graviditeter.
fantastisk
netbaby en uundværlig for mødre med små børn, , som mormor til en lille prinsesse kan jeg finde meget som kan bruges på netbaby, super hjemmeside
Super fin side, som jeg har fulgt i flere år.
Jeg har ikke små babyer, men det har mine børn, og jeg finder mange nyheder til de små, som jeg deler med, især min datter. Hun er ikke på facebook, da hun har hænderne fulde med to små, hvor den ene er autist.
Jeg er hendes andet sæt øjne på fb.. Jeg finder mange gode links på Netbaby, som vedrører både de små og deres forældre. Jeg viderebringer det, som jeg ved, har hendes interesse, og hun kigger med på hjemmesiden, når hun har et frikvarter. Let og overskuelig side iøvrigt.
Da jeg er en del af at hjælpe med begge drenge, følger jeg med i hvad der der rører sig. Fin facebookside, med gode tilbud, henvisninger til shops, som er gode at kende. Især Navneparadis er faldet i god smag. Ikke godt at bytte sut med en anden lille forkølet ven i daginstution. Der er masser af læsestof, "samtaler", og mange flotte konkurrencer. Kan kun anbefale Netbaby til forældre, kommende forældre, og os bedsteforældre, som tager fra, når der er behov for en hånd.