1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Pas din egen nethest online. Du starter med 25000 webkroner, og kan vinde stævner kåringer og lotto

4,2

God

Nostalgi og kærlighed

NH var basically min barndom fra september 2009-2012. Det er totalt nostalgisk at gå tilbage nu, men trist, da det desværre er dødt ud.
Jeg savner nok det gamle design på NH, men der skal altid være plads til udvikling.
Ikke desto mindre 5 stjerner for en skøn barndom, med skønne veninder i nu den virkelige verden, som jeg ellers aldrig ville have mødt.

Stutteri christina1998

19. juni 2016

blevet dårligere efter den nye opdatering

Jeg har tidligere brugt rigtig mange timer på NH, og det har altid været en fornøjelse. Men efter den nye opdatering er alt blevet langsommere og jeg har stadig svært ved at logge ind, da der er problemer med sidens design.
Ellers kan jeg kun sige positive ting. Helt klart et kig værd! :)

18. februar 2015
Net Hesten-logo

Besvarelse fra Net Hesten

Hej Emilie, tak for de rosende ord :-D Og angående de negative ting, ja så har siden været igennem en kæmpe omgang, både det som medlemmerne kan se, og det som ligger bagved og styrer alle de automatiske ting. Husk hvis du støder på problemer vil vi gerne høre om dem så vi kan rette dem hurtigst muligt :-) Logind problemerne er vi allerede opmærksomme på. Hilsen Admin på NH.

Fantastisk side!

Net-Hesten er en af mine yndlings sider af mange grunde. For det første er hestene som man kan købe og avle virkelig søde, og tegnet af andre brugere (hestetegnere). For det andet er fællesskabet derinde helt fantastisk, og alle er virkelig venlige og hjælpsomme. Det er virkelig hyggeligt at sidde og skrive med andre brugere i forumsne.

1. december 2014

net hesten lærte mig at stave

for et år siden var jeg virkelig dårlig til at stave jeg måtte gå til dansk men så fordi jeg er heste tosse hørte jeg og net-hesten og fik en bruger fordi net-hesten handler meget og rollespil og at skrive sammen lærte jeg at stave rigtigt det er et super godt spil som hjæper med at lære at stave <3

12. november 2012

Perfekt Spil

nå man elsker heste og ikke har en eller to så er net hesten altid god
man kan også spille horwese men der er et krav i horwese ser hestene mere levende og flotte 3D agtige ud så hvad med at gøre det på net hesten folk vil elske spillet xD slut

1. august 2011

tegnet heste og tidkravene

Jeg har haft en bruger der ind, men synes i lænden det blev for
kedeligt, da det er meget svært at tjene gode wkr så man kan komme vider og have flere heste.
det kraver meget tid, fordi jo mere kendt man er der inde, jo nemmer har man ved at sælge sine heste til en god pris

10. maj 2011

Stutteri Müller :D

Jeg elsker NH! ;3
Det er en superduper side, hvor man kan købe sjældne heste, tjene sig op til store stutterier, men NH er også en hjemmeside med venskab! Mange er gået fra URL(Un real life) til IRL(In real life) venner! ;D

Både piger og drenge er meget velkomne(;

-Müller l Vi elsker KAGE! 8D

10. april 2011

Net-hesten.dk min y-side

Net-hesten.dk er en virkelig dejlig side som du også beskriver i den tekst du har fået skrevet.
Har selv været der siden september 2010 og er meget glad for siden

1. april 2011

Stutteri Valeur giver 5 stjerner.

Net-hesten.dk er en fremragende side, sagt lige ud! Man får lidt en fornemmelse af hvordan det foregår på et stutteri, og hvordan man holder det kørende med wkr.*, bare uden at gøre alt det hårde arbejde!

Må du ikke få egen hest? Så er net-hesten LIGE siden for dig! Der findes utallige smukke virtuelle heste. Måske din drømmehest? Den der venter på dig?

Søger du nye venner? Så er net-hesten OGSÅ noget for dig! Folk på net-hesten er selvfølgeligt typisk hesteglade, ja, men der findes alle mulige typer mennesker derinde! Og i forummet, Hyggesnak(hvor der er enormt hyggeligt, ja!), kan vi snakke stortset om alt mellem himmel og jord, og også det udenfor dét. Og der er ALTID hjælp at søge, om det så har med heste, venner, kærlighed eller noget helt andet at gøre. Altid en hjælpende hånd.

Som nybegynder bliver man også taget enormt godt imod, og som sagt, er der også her, altid en hjælpende hånd. Om det så er fordi man er i pengemangel, eller ikke rigtigt forstår hvordan og hvorledes, er forummet en stor hjælp, så man kan komme rigtig, rigtig godt igang.

Jeg vil foreslå alle hesteglade at prøve at oprette et stutteri(blive medlem af siden), for det er virkeligt godt! Og hvis man ikke bryder sig om det(selvom jeg ikke tror der er ret mange der ikke bryder sig om N-H), så kan man bare lade det stå, og når det har stået i 90 dage og der ikke er blevet logget ind, slettes det automatisk.

- Stutteri Valeur
Laura H. Simonsen