Neovitanna Hudpleje Anmeldelser

4,8

Gennem de sidste tre år har jeg været fast kunde hos Neovitanna, hvor Anna hver eneste gang har givet mig en skøn behandling i de mest behagelige og afslappende omgivelser. Jeg sætter stor pris... Se mere

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Anna hos Neovitanna. Fra det øjeblik jeg kom ind, var Anna utrolig sød, imødekommende og professionel. Jeg er højgravid, og hun sørgede for, at jeg sad så... Se mere

Igen i dag har jeg haft en rigtig god oplevelse hos Neovitannas Anna Keller. Da jeg skal til fotografen med min kæreste om et par dage, ville jeg gerne have en dybderens. Da Anna vidste, at min... Se mere

Det er altid skønt at være til behandling hos superdygtige Anna Keller (Neovitanna Hudpleje) Anna giver rigtig god vejledning mht.alle de forskellige Neovitana hudpleje produkter og er altid opda... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Neovitanna hudpleje har den BEDSTE kosmetolog

Anna ved Neovitanna hudpleje er den BEDSTE kosmetolog jeg kender!!!
Hun er så dygtig til at lave mine øjenbryn, farve dem, mv. Ingen andre har nogen sinde lavet dem så flotte, som Anna gør.
Derudover er Anna den sødeste, varmeste, imødekommende og yderst profesionelle kosmetolog jeg nogensinde har mødt.
Neovitanna hudpleje er den lækreste klinik og man føler sig virkelig velkommen og tryg, fra det øjeblik man træder ind i klinikken.
Anna gør altid lige det ekstra for at hendes kunder føler sig særlige og hun har virkelig “reddet” mig, både da mit fly var 3 timer forsinket (der ventede hun på mig - selv om det var uden for hendes åbningstid) og da jeg havde glemt at bestille tid hos hende, lige inden en stor konfirmation. Anna tryllede og fandt en tid til mig, selv om hendes kalender var fuld booket. Derudover oplever jeg ikke, at Anna prøver at sælge mig alt muligt, som jeg tidligere har oplevet mange andre kosmetologer gør - det betyder rigtig meget for mig. Hos Neovitanna hudpleje er behandlingerne i fokus, og hvis du selv er interesser i produkterne, så har hun dem og er rigtig god til at vejlede dig - men hun presser dig ikke og prøver ikke at sælge dig noget.
Jeg giver Neovitanna hudpleje mine BEDSTE anbefalinger!!!!
Mine behandlinger ved Neovitanna hudpleje, er den bedste luksus jeg forkæler mig selv med. Selv min mand er glad for hans behandlinger, han har fået ved Neovitanna hudpleje.

Skal du forkæle dig selv eller en du holder af, så book en tid hos Neovitanna hudpleje hos Anna - det vil du ikke fortryde!!!!

6. december 2023

Netop hjemkommet fra den dejligste…

Netop hjemkommet fra den dejligste ansigtsbehandling hos Anne, som var sød og fortalte, hvad hun gjorde og hvorfor. Man kommer helt ned i gear ved bare at træde ind i hendes dejlige klinik. Glæder mig allerede til næste gang 😁❤️

9. august 2023

Er dette din virksomhed?