Banner for Nemlig

Nemlig Anmeldelser 42.206

4,7

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med både produktkvaliteten og leveringsservicen, som ofte beskrives som punktlig og pålidelig. Mange fremhæver især personalets venlighed og hjælpsomhed, hvilket bidrager til en positiv samlet serviceoplevelse. Forbrugerne sætter pris på det brede udvalg og de friske varer, der leveres direkte til døren. Dog var nogle utilfredse med enkelte leveringsforsinkelser og kvaliteten af visse frugter og grøntsager, som i nogle tilfælde ikke levede op til forventningerne. Enkelte kunder nævnte også uheldige episoder med beskadigede varer under transport, samt en sjælden gang en chauffør, der virkede for travl.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Forbrugere fremhæver især det store udvalg, de friske varer og... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservicen. Kunder fremhæver især den nemme bestilling,... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser chaufførernes venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunderne roser den hurtige og præcise levering, hvor... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten af varerne. Mange fremhæver især friskheden af frugt og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

*R*E*L*I*A*B*I*L*I*T*Y* - your name is nemlig.com. Passende betegnelse for en snart mange årig leverandør af daglige fornødenheder. Der kan ske små misforståelser, (mest fra kundens side), men de... Se mere

Altid levering til tiden, stort sortiment, friske varer! Gode muligheder med måltider og opskrifter, for lidt hjælp i hverdagen. Hvis der skulle være en vare, som ikke lever op til forventningerne... Se mere

Det uundværlige partnerskab! Hvad skulle jeg gøre uden Nemlig.com? Slæbe mig en pukkel til og bruge unødvendig tid indkøb. De leverer til punkt og prikke, altid pålidelige leveringsaftaler - og så... Se mere

Nemlig's chauffører er super flinke, nogle ved godt at jeg er gangbesværet. Super nem internet butik at finde rundt i samt betaling. Nogle varegrupper kunne godt bruge nogle tilbud, f.eks røget Laks... Se mere

1. nr. 1 af de 8 bedste virksomheder i Supermarked
  2. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Udbringning af dagligvarer

Om Nemlig

Køb dagligvarer på nettet hos Danmarks største online supermarked. nemlig.com tilbyder Danmarks største vareudvalg på nettet - Med et prisniveau som i de landsdækkende supermarkeder samt spændende tilbud hver uge! Køb nemt ind i kategorierne Frugt & Grønt, Kød & Fisk, Køl, Frost, Kolonial, Drikke, Kiosk, Pleje og Husholdning. nemlig.com leverer også lækre delikatesser fra et bredt udvalg af delikatessebutikker.
Gå på opdagelse i specialbutikkerne.

Nemlig A/S

Danmarks mest fleksible levering
Vi leverer dine vare, den time på dagen det passer dig - alle ugens 7 dage.
Returpant
Vi tager dine pantflasker med retur, så du slipper for køen ved flaskeautomaten.
Kundeservice er åben
Chat: Alle dage fra kl. 6 til 22 / Telefon: Mandag 8-18, øvrige dage 10 til 18/ Kontakt os på tlf. 7033 7233 / E-mail: kontakt@nemlig.com

Promotion box for Nemlig

Nemlig

Dagligvarer, måltidskasser og masser af inspiration til madlavningen.

4,7

42 t anmeldelser

Altid gode tilbud og varer

Altid gode tilbud og varer, har brugt dem i flere år, altid venlig og imødekommende kundebetjening, når man ringer. Derhar dog været en lille skår i glæden, da jeg så sent som sidste onsdag skulle modtage varer. Som sædvanlig fik jeg via SMS og mail besked om ca. tidsrum for min levering, da jeg via min app tjekkede min ap hvor jeg efter 15.00 kan følge min leveringstidspunkt . Kunne konstaterer der intet stod hverken leverings tidspunkt eller min ordrer. Ringede til kundeservice, som jeg ellers tidligere har fået fantastisk behandling af ved tidligere, kunne fortælle mig min ordrer ikke var gået igennem, stor lrgelse, da jeg nærmest var løbet tør for ALT i hjemmet 🙂. Hun gav mig ret i at det var underlig jeg havde modtaget SMS og mail om dstimerrt tidspunkt. Kort efter vores samtale gik jeg alligevel ind igen og tjekket appen, hvor jeg pludselig kunne se jeg skulle modtage varerne ca. 1 time efter, hvad jeg også gjorde i god ro og orden. Selvfølgelig kan det ske fejl. Kunne bare godt tænke mig st jeg havde fået en opringning. Eller SMS/mail med en beklagelse
Der må jo kort efter min ring til kundeservice, være sket en “opklaring”Når alt det er skrevet, så er Nemlig anbefalingsværdig som et sted at handle. Mvh

Kære Pia

Tusind tak for din grundige og ærlige tilbagemelding – og for din loyalitet gennem flere år. Det betyder meget for os at høre, at du generelt er glad for både varer, tilbud og den service, du møder hos os.

Vi forstår godt din frustration omkring den konkrete levering. Det lyder som en forvirrende oplevelse med modstridende informationer, og vi er enige i, at en opfølgende besked eller afklaring havde været på sin plads. Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det tager vi med videre, så vi kan blive bedre.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes via livechat på vores hjemmeside eller app, på telefon 7033 7233 eller via e-mail kontakt@nemlig.com.

Andrea

Friske varer og god service

Næsten altid friske varer.
Jeg får altid en god service, når jeg ringer ind fx hvis der mangler varer jeg har bestilt og hvis en vare er beskadiget.

Kære Kunde

Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af varerne og den service, du får, når du kontakter os. Vi er glade for, at du oplever, at tingene bliver håndteret godt, hvis der en sjælden gang opstår noget.

Andrea

Chaufførerne kommer til tiden og er…

Chaufførerne kommer til tiden og er høflige og rare.
Desværre mangler leveringerne ofte nogle af de varer jeg har bestilt.

Kære Jane

Tusinde tak for din anmeldelse og den opfølgende samtale.

Jeg synes, at vi havde en god snak om nogle vigtige punkter omkring levering og hvordan vi sikrer den gode kundeoplevelse hos dig.

I den forbindelse håber jeg meget, at du er tilfreds med den løsning, som jeg præsenterede for dig. Derudover sørger jeg naturligvis for at viderebringe feedback for de respektive afdelinger, så vi forhåbentligt undgår lignende fremover.

Vi vil meget gerne gøre os fortjent til den sidste stjerne, og tager glædeligt imod feedback fra vores kunder. Jeg håber derfor, at du vil kontakte os på 70 33 72 33, via mail: kontakt@nemlig.com eller direkte på livechatten, hvis du kommer i tanke om noget vi kan gøre bedre.

Laura

Hurtigt og præcist betjening 🚙😀

Hurtigt og præcist betjening 🚙😀

Kære Erik

Det er dejligt at høre, at du oplever betjeningen som både hurtig og præcis. Det sætter vi stor pris på.

Andrea

Det vigtigste i dagligvareforsyningen…

Det vigtigste i dagligvareforsyningen er ubetinget at få giftfri (ikke forurenede) fødevarer og LEVERET TIL TIDEN TIL DØREN - og det er NemligCom nok markedets bedste udbyder til. Der mangler stadig udbud af økologiske fødevarer og måske en justering af værdigrundlaget og strategierne. I øjeblikket et fantastisk omfattende udbud af produkter, men langt de fleste burde være ulovlige at sælge som fødevarer. Det er de ikke med den slappe og udygtige miljøforvaltning, der er i såvel fødevaremin. og miljømin. - i dag som desværre altid. Købmanden sælger så, hvad kunden (i al sin dumhed og uvidenhed) vælger antagelig fortrinsvis ud fra prisniveau og ikke fødevaresikkerhed og sundhed. Men måske kunne købmanden også anlægge andre og mere samfunds-hensyntagende vinkler. F.eks. som Irma, der så efter årtiers banebrydende virke blev lukket af uforståelige grunde - og uden at det hjalp på Coops regnskab. Endnu en ledelsesmæssig lapsus og udygtighed.
DOG, NemligCom er en vigtig og næsten uundværlig leverandør for os og for mange af vores 6 børn og 7 børnebørn og mange venner, fordi Nemlig gør indkøbene nemme. Men begrænsningen i de økologiske tilbud tvinger os til at have flere leverandører, som dog sjældent kan styre vareudbringningen, så man selv alligevel skal slæbe sine varer hjem. Det er svært, når man nærmer sig de 90 år.
I øvrigt, det er svært at få NemligCom til at tage stilling til kritik (omend den fra vores side er beskeden - stort set kun om mangel på giftfri fødevarer). Nemlig svarer hurtigt og oplyser, at ens henvendelse er sendt videre til de ansvarlige ledere for dette område (vist AI-svar og uberørt af menneskehånd og menneskeånd)- og så hører man ikke mere om den sag, og problemet fortsætter. Så skriver man til direktionen i Nemlig, fordi problemet er vigtigt, og hører heller ikke et kvidder. Trods denne kritik og trods langt færre økologiske produkter end f.eks. Brugsen og Føtex, er Nemlig antagelig den ubestridte mester i dagligvarekøb især på grund af sin velfungerende budtjeneste. Kunde nr. 1255948 .

Kære Anne

Tusind tak for din meget grundige og ærlige tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele både dine gode oplevelser og de områder, hvor du ser plads til forbedring.

Vi er glade for at høre, at vores leveringsservice fungerer godt for dig, og at vi kan være en vigtig hjælp i hverdagen. Samtidig tager vi dine bemærkninger om udvalget – særligt ønsket om flere økologiske varer – meget seriøst. Det er et område, vi løbende arbejder med, og din feedback er vigtig i den udvikling.

Vi forstår også din frustration omkring opfølgning på henvendelser. Det er bestemt ikke intentionen, at man som kunde skal føle, at ens input forsvinder uden respons, og det tager vi med videre.

Fantastisk ❤️

Nemt, hurtigt, stort udvalg og fantastisk service. Kan varmt anbefales! Kan personligt ikke undvære nemlig.com! ❤️

Kære ZH

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever det som nemt og hurtigt, og at både udvalg og service lever op til dine forventninger.

Andrea

Mange varer at vælge imellem

Mange varer at vælge imellem. Altid gode tilbud.
Meget fin betjening ved reklamation.

Kære Anne-Grethe

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både udvalget, tilbuddene og den hjælp, du får ved reklamationer. Det sætter vi stor pris på.

super service

super service og hjælp

Kære Ib

Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service og fået den hjælp, du havde brug for. Det sætter vi stor pris på.

Dejligt nemt

Dejligt nemt

Kære Heidi

Det er dejligt at høre, at du oplever det som nemt at handle hos os. Det sætter vi stor pris på.

Andrea

Dejligt at kunne få bragt sine varer…

Dejligt at kunne få bragt sine varer til døren.
Men der er en del varer man ikke kan få og syntes det er et for stort minimumsbeløb man skal købe for.

Kære Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du sætter pris på at få varerne leveret til døren.

Samtidig takker vi for din feedback omkring både udvalget og minimumsbeløbet. Det er værdifuldt input, som vi tager med videre i vores arbejde med at forbedre oplevelsen.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi vil meget gerne gøre os fortjent til den sidste stjerne. Hvis du har nogle tanker om, hvordan vi kan blive endnu bedre, hører vi gerne fra dig på 70 33 72 33, via mail kontakt@nemlig.com eller direkte på vores livechat.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.
Laura

Tilfreds kunde

Vi har i gennem længere tid handlet på ugentlig basis hos Nemlig. Vi er meget tilfredse og kan klart anbefale dem til andre.
De er altid præcise. De overholder altid leveringstidspunktet på minuttet.
Varerne er friske og der er mange økologiske varer at vælge i mellem.
Vi vil helt sikkert fortsætte med vores ugentlige indkøb.

Kære Tove

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at handle hos os uge efter uge. Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med både leveringen, kvaliteten og udvalget – og at vi kan være en fast del af jeres hverdag.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi kan kontaktes via livechat på vores hjemmeside eller app, på telefon 7033 7233 eller via e-mail kontakt@nemlig.com.

I ønskes en god dag.

Andrea

Jeg er meget glad for at handle hos…

Jeg er meget glad for at handle hos jer, og gør det jævnligt. Jeg har kun godt at sige.

Kære Susanne

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding. Det er rigtig skønt at høre, at du er glad for at handle hos os og vender tilbage jævnligt – det sætter vi stor pris på.

Andrea

Fine varer og fin service

Jeg har handlet alle dagligvarer hos Nemlig siden 2019, det siger vel alt!

Kære Jette

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din loyalitet siden 2019 – det betyder rigtig meget for os. Det er dejligt at høre, at både varer og service lever op til dine forventninger.

Altid fine varer

Altid fine varer, og næsten præcis levering. Blev udskudt tre kvarter men det sker.

Kære Peter

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af varerne, og at leveringen generelt fungerer godt. Tak også for din forståelse i forhold til den lille forsinkelse.

Ikke helt tilfreds

Jeg synes det er virkelig irriterende at man skal bestille for 500kr. For jeg er alene og får aftensmad andet sted fra.

Kære Jannie

Mange tak for din henvendelse.

Jeg beklager oprigtigt mange gange for, at du har haft en dårlig oplevelse.

I den forbindelse har jeg netop forsøgt at kontakte dig telefonisk, så vi kunne tale omkring din oplevelse. Desværre kunne jeg ikke komme i kontakt med dig. Vi er naturligvis fortsat interesserede i en dialog med dig, hvorfor vi vil forsøge igen senere. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 70 33 72 33, hvor du blot kan spørge efter mig eller en anden supervisor.

Jeg håber på at høre fra dig.

Altid til tiden kun få fejlafleveringer

Altid til tiden kun få fejlafleveringer

Kære Birgitte

Det er dejligt at høre, at leveringerne er stabile og som regel forløber uden problemer. Vi er også glade for, at de få gange, der opstår fejl, ikke fylder meget i din oplevelse.

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside, hvor der findes et hav af varer. Både discount og "high end".
Oplever også gode tilbud på kød og grønt som ikke findes billigere i de fysiske butikker.
Levering overholdes altid indenfor det tidsinterval som er givet.
Kan klare anbefale at købe varer hos Nemlig.

Kære Anker

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever hjemmesiden som nem at bruge, og at både udvalg, priser og levering lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Andrea

Har kun godt at dige om ordningen og…

Har kun godt at dige om ordningen og anbefaler den til alle, der har brug for den slags. Som 80-årig på 2. sal u/elevator er det alle tiders at få bragt sine varer til døren.

Kære Janne

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget for os at høre, at vores ordning gør en reel forskel i din hverdag. Det er netop den slags situationer, hvor vi håber at kunne gøre det lidt nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Det glæder os også at høre, at du vil anbefale os til andre – det sætter vi stor pris på.

Vi har forsøgt at kontakte dig uden held, og har derfor sendt en opfølgende mail, da vi meget gerne vil høre, hvad vi kan gøre bedre for at gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på livechat på vores hjemmeside eller app, via telefon: 7033 7233, eller på e-mail: kontakt@nemlig.com

Du ønskes en god dag

Perfekt service og udvalg af varer

Perfekt service og udvalg af varer
Nemlig er helt uundværlig i en travl hverdag

Kære Mp

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er rigtig skønt at høre, at både service og udvalg lever op til dine forventninger, og at vi kan være en hjælp i en travl hverdag.

Tilfreds kunde 😊

99 procent af gangene jeg handler, finder jeg de varer ,jeg har brug for 👍.
Varerne er oftest friske- har kun en enkelt gang været uheldig med fisk, der ikke var helt frisk.
Varerne bliver oftest leveret til tiden af flinke chauffører
Får altid god behandling i kundeservice.

Kære Inge

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du som oftest finder det, du søger, og at både levering og kundeservice lever op til dine forventninger.

Samtidig er vi kede af at høre om din oplevelse med fisken den ene gang – det skal selvfølgelig være i orden hver gang. Vi sætter pris på, at du deler det med os.