NBG Hypotheken Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben geweldig geholpen door NBG/Patrick gedurende het gehele proces van opnemen van de overwaarde in mijn hypotheek. Patrick nam mij veel werk uit handen wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik be... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Realkreditinstitut

Skrevet af virksomheden

"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

158 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Professioneel en persoonlijk

Vriendelijk contact. Meedenken. Proactief. Kennis van zaken en snel reageren.

16. september 2025

Beste Sanne,

Dank je wel voor je fijne review én het vertrouwen.

Veel woonplezier gewenst, en je weet ons te vinden als er iets speelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

It was a privilege working with NBG and…

It was a privilege working with NBG and particularly with Erik and his colleague Lasse. The process is very streamlined and organized. Erik has the best attitude and very easy to communicate with. I think the work that they do is just incredible. Blessed to have found them.

10. september 2025

Dear Kristina,

Thank you for your kind words and for placing your trust in NBG. Great to hear that working with Erik and Lasse was such a positive experience. I’ll be sure to pass along your compliments to them.

Wishing you all the best, and you know where to find us if anything comes up.

Regards, Jorg

Top begeleiding

Er kwam best veel kijken bij het meenemen van onze hypotheek naar ons nieuwe huis. Dankzij NBG is het tóch gelukt!
Bert en Erik, superbedankt voor jullie hulp en support!

4. september 2025

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Dank voor je enthousiaste review en het vertrouwen.

Mooi dat het, ondanks de uitdaging, toch gelukt is met jullie hypotheek — en fijn dat Bert en Erik daar zo’n steun in zijn geweest. Ik geef je compliment zeker aan hen door.

Veel geluk in jullie nieuwe huis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer kundig en klantvriendelijk…

Zeer kundig en klantvriendelijk geholpen en geadviseerd

2. september 2025

Beste Truus,

Dank je wel voor je review en het vertrouwen.

Veel woongeluk gewenst en je weet ons te vinden als er weer iets speelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zeer goed bedrijf die alle…

Een zeer goed bedrijf die alle informatie weet. ik ben uitstekend geholpen.

1. september 2025

Beste Nick,

Dank voor je review en het vertrouwen in NBG. Fijn om te horen dat je je zo goed geholpen voelde.

Veel woongeluk gewenst, en laat van je horen als we weer iets voor je kunnen betekenen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geen mooie verhalen, maar helder advies

Ik heb eerder een advies traject gehad met Bob, en dat was een hele goede ervaring. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om weer met hem in zee te gaan. Bob heeft echt de tijd genomen om het duidelijk uit te leggen, hij is begaan en altijd bereikbaar voor vragen. Geen mooie verhalen, maar heldere uitleg. Precies wat je nodig hebt.

29. august 2025

Beste Johan,

Dank voor je vertrouwen en voor je mooie woorden over Bob. Mooi dat je opnieuw voor hem koos. Ik geef je compliment graag aan hem door.

Mocht je nog vragen hebben dan je weet ons te vinden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer zorgvuldig geholpen door…

Wij zijn zeer zorgvuldig geholpen door Mark bouwers. Duidelijk, snel en komt zijn afspraken na. Wij zijn hier dan ook zeer zeer tevreden mee en raden hem bij iedereen aan.

25. august 2025

Beste Gannes,

Dank voor je mooie woorden en het vertrouwen. Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding van Mark... we geven het compliment zeker aan hem door.

Veel woongeluk gewenst, en je weet ons te vinden als er weer iets speelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reageren en duidelijk statusoverzicht

Snelle reactie op vragen en goed overzicht van lopende en nog uit te voeren acties via een direct na het eerste contact aangemaakt klantenportal.
Niet onbelangrijk altijd goed bereikbaar.
Dat alles voor een fatsoenlijke, marktconforme prijs.

21. august 2025

Beste Ron,

Dank voor je review en het vertrouwen. Goed om te horen dat je het tempo, de duidelijkheid en bereikbaarheid zo waardeerde... precies waar we op willen letten.

Fijn dat alles zo naar wens liep. Je weet ons te vinden als er weer iets speelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

uiterst vakkundig en goed behandeld en…

uiterst vakkundig en goed behandeld en afgehandeld

21. august 2025

Beste Peter,

Dank voor je review en het vertrouwen. Fijn dat je je goed geholpen en vakkundig behandeld voelde tijdens het hele traject. We geven je terugkoppeling ook door aan je adviseur.

Alle goeds gewenst – en je weet ons te vinden als er weer iets speelt.

Duidelijk en goed!!

Na het invullen van de aanvraag op de site werd er snel en goed gereageerd. Medewerker kwam op gesprek en heeft ons goed en vakkundig geholpen bij de aanvraag van de hypotheek.

18. juli 2025

Beste Henk,

Dank voor je review en het vertrouwen in NBG!

Veel woongeluk gewenst! En mocht je later nog vragen hebben of opnieuw advies willen, je weet ons te vinden.

ayen en geranisa magdalena

Geweldige service! De hypotheekadviseur was erg deskundig en nam de tijd om alles uit te leggen. We zijn blij met onze hypotheek en de adviseur! 😊"dankje wel
lanceer we zijn jou dankbaar groetjes ayen en geranisa

18. august 2025

Beste Ayen en Geranisa,

Dankjewel voor jullie mooie woorden én het vertrouwen in NBG!

Mooi dat jullie nu met een goed gevoel terugkijken op het traject en blij zijn met de hypotheek. Zo hoort het ook!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service , duidelijk communicatie en niets is teveel👍👍

14. august 2025

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Dank voor je review én het vertrouwen in NBG! “niets is teveel” dat is precies wat we willen uitstralen. Fijn dat alles zo soepel voor je aanvoelde.

Mocht je later nog vragen hebben of iets nieuws willen regelen, je weet ons te vinden!

Fijne dag, Jorg

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel, vriendelijk en zeer vakkundig

We hebben snelle, vriendelijke en vooral hele kundige begeleiding gekregen bij onze hypotheekaanvraag.

13. august 2025

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Dank voor je fijne review én het vertrouwen in NBG tijdens jullie hypotheekaanvraag.

Veel woongeluk gewenst – en als we later nog iets voor jullie kunnen betekenen, je weet ons te vinden!

Wat een top mensen

Wat een top mensen. Helpen daar waar ze kunnen en niets is teveel.
Hier wordt ook gekeken naar het menselijke aspect.
Wilt u kijken voor een ander financieel situatie, dan kunnen wij, dit komt recht uit ons hart, dit bedrijf echt aanbevelen.
Wij zijn in ieder geval heel blij.
Kan het niet voldoende zeggen, bedankt, bedankt, bedankt.

12. august 2025

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Mooi om te lezen dat jullie je zo goed geholpen voelden, en dat er ook oog was voor het menselijke aspect. Dat vinden we belangrijk, zeker bij financiële keuzes die soms best spannend kunnen zijn.

als er ooit weer iets speelt of als jullie opnieuw willen sparren over de financiële situatie, staan we weer voor je klaar.

Top advies en resultaat

Inmiddels heeft Arjen Sietsma mij drie keer geadviseerd en opnieuw weer een goeie hypotheek voor mij geregeld. Arjen is vriendelijk, houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden, geeft goede adviezen (waar ik altijd naar luister) en ontzorgt. Ik ga vol vertrouwen mijn bouwproces in wetende dat mijn financiele kaders realistisch en goed zijn doordacht.

12. august 2025

Beste Jantje,

Wat een mooie en persoonlijke review – dank daarvoor, en natuurlijk ook voor het herhaalde vertrouwen in NBG en Arjen!

Goed om te horen dat je weer zo tevreden bent met het advies en het resultaat.

Veel succes én plezier met de bouw – en als er onderweg nog iets speelt, je weet ons te vinden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles top geregeld en transparant

Alles top geregeld en transparant.
Thanks Sabrina

8. august 2025

Beste Tomai,

Dank voor je korte maar krachtige review – en natuurlijk voor het vertrouwen in NBG! Fijn om te horen dat alles top en transparant is verlopen, precies zoals het hoort.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met het advies van Arjen…

Zeer tevreden met het advies van Arjen die hij gaf. En ook lekker vlot hoe alles geregeld werd door hem.

22. juli 2025

Beste Mark,

Dank voor je review en het vertrouwen in NBG! Goed om te horen dat je tevreden bent over het advies van Arjen en hoe vlot alles geregeld is

Ik geef je compliment zeker aan hem door. Altijd leuk om te horen dat zijn aanpak gewaardeerd wordt.

Duidelijk tav aanleveren formulieren

Duidelijk tav aanleveren formulieren, echt individueel passend advies, zeer prettig in de omgang. Zorgen voor de goede procedures en afhandeling. En ontzorgen qua zorgen maken.

1. august 2025

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Dank voor je mooie woorden én het vertrouwen in NBG.

We regelen het hele traject met zorg, van formulieren tot afhandeling, dus goed om te horen dat dat duidelijk en prettig is verlopen.

Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, je weet ons te vinden.

Jorg

Goed en geduldig bijgestaan

Goed en geduldig bijgestaan met het oversluiten van onze hypotheek door Marten Vogel van NBG. Betrouwbaar, toegankelijk en ouderwets goed bereikbaar.

30. juli 2025

Beste Vivian,

Dank voor je review én het vertrouwen in NBG bij het oversluiten van jullie hypotheek. Fijn om te horen dat jullie goed en geduldig zijn begeleid. Je compliment geef ik zeker door aan Marten.

Als er in de toekomst weer iets speelt, weet je ons te vinden.

Groet, Jorg

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.