Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Se mere
Virksomheden har svaret
review NBG -traject 1) Duidelijk gefaseerd stappenplan. 2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt. 3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven. 4) Klantg... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Se mere
Virksomheden har svaret
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben een hele goede ervaring van begin tot eind gehad met Jonathan Jongkind voor het regelen van de hypotheek voor mijn eerste huis. Ik wist precies wat me te wachten stond en kon met alle vragen bij hem aan. Antwoorden waren altijd snel en duidelijk en het contact was altijd leuk. Uiteindelijk regelde hij bijna alles en hoefde ik zelf bijna niks te doen, erg fijn!
Ik kan Jonathan zeker aanraden als je op zoek bent naar een hypotheek adviseur!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
I love how N4G lets gamers post and discuss stories from all over the web. It’s like Reddit but focused entirely on gaming, which keeps things relevant.
Goede uitleg, handige upload voor je documenten. Alles was snel geregeld en ik heb geld bespaard op notaris én taxatierapport!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Er werd geluisterd en meegedacht met mijn wensen.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Het contact met onze adviseur S. koppen is altijd zeer prettig verlopen. Heeft ons meerdere malen vlot geholpen. Financiering zelf binnen 3 weken voor elkaar.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Adviseur komt afspraken op tijd na.
Hij is vriendelijk en duidelijk.
Een prettig persoon.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
We zijn goed en snel geholpen door Marius. We hadden een goed gevoel bij hem.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Prettige gesprekken, duidelijke website ter invulling, correcte antwoorden op vragen

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Snel gereageerd op info aanvraag. Het contact met een adviseur, Leonie Arnold, thuis was op korte termijn geregeld. Haar uitleg van de mogelijkheden was heel duidelijk en maakte de keus eenvoudig. De totale afhandeling was snel en eenvoudig. Kortom we zijn heel tevreden.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
NBG adviseerde ons om met Merius Hypotheken in zee te gaan, maar ze waarschuwden ons er nooit voor dat we onze hypotheekrente niet zomaar kunnen meenemen als we het huis verkopen. Dit grenst aan professionele nalatigheid. De verhuisregeling heeft zeer beperkende voorwaarden, waardoor je je eigen huis eerst moet verkopen, en dan binnen 6 maanden een nieuwe woning moet hebben gevonden. Indien dat niet lukt, sta je dus met je gezin op straat!!
Inmiddels heb ik met meerdere hypotheekadviseurs contact gehad en zij gaven aan dat deze verhuisregeling van Merius een uitzondering is op verhuisregelingen van andere hypotheekverstrekkers, aangezien je daar eerst een nieuwe woning kan aankopen en dan pas hoeft te verkopen.
Zij zouden Merius daarom absoluut niet aanraden, je weet immers nooit of je nog gaat verhuizen.
Dat deze verhuisregeling van Merius een uitzondering betreft, heeft NBG nooit benadrukt!!!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Denken mee. Houden je op de hoogte. Vriendelijke. Laag drempelig. Helpen je met alles om het beste en maximale voor elkaar te krijgen.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Nbg denkt goed mee. Geeft goede opties en als een bank niet mee werkt schakelen ze snel. Ze houden rekening met je wensen en kijken goed mee wat er mogelijk is

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wij zijn prima geholpen in het maken van de juiste keuze voor een passende hypotheek

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wat is het toch fijn om met mensen samen te werken die er echt verstand van hebben!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Fantastische begeleiding en overredingskracht richting geldverstrekker. Manouk weet alles goed uit te leggen en stelt de zaken realistisch voor.
Nu de 2e keer met NBG te maken gehad. ALLES TOP!!!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Sabrina is deskundig. Zij legt geduldig uit hoe de hypotheekzaken in elkaar zitten. Ze is vriendelijk en duidelijk in haar uitleg. We worden tussentijds goed op de hoogte gehouden, waardoor wij weten hoe we met de hypotheek er voor staan.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Met hun kennis en ervaring hebben de mensen van NBG ons enorm goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Ook omdat het veel geduld vroeg. De persoonlijke benadering was uitermate vriendelijk. We hadden ons geen betere adviseurs kunnen wensen.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Onze Adviseur heeft een moeilijke proces met de bank tot een goed einde weten te brengen.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Zeer kundige, zakelijk en vriendelijke adviseur, afspraken worden nagekomen en er wordt accuraat gereageerd. Zeer goed gedaan, veel dank Marten!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.