ALDRIG MERE Navnebaby.dk
ALDRIG MERE Navnebaby.dk.
Mine drenge havde brug for nye kasketter i juni måned. Den ene elsker rød, den anden elsker blå. Så det var dejligt nemt at bestille.
Ventetiden for pakken var lang for mine drenge som var meget spændte. Men da vi endelig kunne hente pakken på posthuset skyndte vi os alle derhen efter arbejde/børnehave. De var så spændte, at de fik lov til at åbne pakke nede på posthuset. Men nej hvor glædede hurtig blev vendt til sorg, da det viser sig. At navnebaby.dk havde lavet den største fejl, byttet rundt på navnene/farverne. Min yngste søn blev så ulykkelig, at han endda begyndte at græde nede på posthuset.
Så snart vi kom hjem, skyndte jeg mig at skrive til navnebaby.dk, men mødte ikke meget service. Hvis jeg ville have penge, så skulle jeg sende kasketterne retur, og så ville jeg få dækket produkterne og porto (men skulle selv betale for at sende retur, så selvfølgelig sender jeg på den billigste måde, jeg vil jeg ikke tabe alt for mange penge, ved denne dårlig handle og service).
Nu næsten 2 mdr senere, har jeg forlænget sendt produkterne retur, men ingen penge modtaget. Da navnebaby.dk påstår de ikke har modtaget varen retur. Så jeg står som den store taber, og har mistet penge for ingen verdens nytte.
Jeg er godt skuffet, og ALDRIG mere køber jeg hos navnebaby.dk. Og kan heller ikke anbefale andre at gøre det.