Naver Collection Anmeldelser 6

2,4

1. Møbelforretning
  2. Leverandør af specialbyggede møbler
  3. Møbelfabrikant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Naver Collection, Eksklusive Design møbler i bedste kvalitet, Valuable Design furniture in a extreme quality, Hochwertige Design Möbel in höchster handwerklicher Qualität.

2,4

Under middel

To sofaborde med fejl eller sjusk.

To sofaborde med fejl eller sjusk.
Jeg modtog efter at have ventet i næsten to måneder midt i januar to sofaborde af typen AK Orbit 530 og Orbit 510 til en samlet tilbudspris til lige under 10.000 kr. Begge med nanolaminat til en pris, der, selv på tilbud, overstiger, hvad der ellers er på markedet.
Begge borde var fyldt med limrester langs kanterne, og det mindste bord med en diameter på kun 51 cm, var der yderligere en luftboble under laminatoverfladen. Bordene havde tydeligvis i k k e, været igennem nogen form for kvalitetskontrol overhovedet. Jeg er rasende over at skulle døje med at tage billeder, maile med møbelbutikken, være hjemme for afhentning hele tre gange, undvære, haft penge ude og stadig har.... uden nogen form for kompensation. Jeg bestilte bordene slut november 2024. Møbelbutikken har stillet et bord til rådighed, ellers havde jeg ikke haft noget i en lille måned. Jeg taber simpelthen hagen over, at en fabrik kan levere BEGGE borde med fejl på samtidigt. Det kan ikke være et tilfælde. Det ville ikke ske hos Ikea, som har en produktion af en helt anden dimension. Jeg er utilfreds. Og spændt på at se, hvordan min levering ser ud næste gang. Købet er ikke fuldført her 11. Februar.

9. januar 2025

Ikea kan gøre det bedre

Jeg må indrømme at mit køb af et Naver Collection skrivebord AK-1330 var en kæmpe fejl. Bordet er ganske rigtigt i massivt nøddetræ med en laminering der revner efter et par år. Skufferne er nærmest klipset sammen, og faldt fra hinanden fordi de ikke var ordentlig limet på værkstedet.

Det er det noget af det ringeste high-end møbel jeg har købt til dato. Giver man over 20.000 for et skrivebord burde kvaliteten være højere.

Jeg kan ikke anbefale Naver Collection!

8. april 2024

Vi købte en skænk som ved levering…

Vi købte en skænk som ved levering havde så skæve låger at en erfaren køkkenmontør ikke kunne rette dem til lige som at 3 af skufferne gik på hinanden. Den blev sendt retur og efter 3 ugers ventetid fik vi den retur med lige så skæve låger men hvor nu kun 2 af skufferne binder. Til 30.000 kr har man lidt en anden forventning når man går til et møbelsnedkeri. Og en note til trust pilot hvordan kan 2 anmeldelser med en stjerne og en med 2 give et gennemsnit på 2,8 stjerner. ?

10. januar 2024

Intet tjek af kvalitet - sjusket arbejde

I februar 2023 købte vi en skænk fra Naver Collection, som bryster sig af kvalitet i deres arbejde. Den kvalitet har vi måtte se langt efter.
Skænk nr. 1 blev leveret med pletter og hakker i træet.
Skænk nr. 2 havde skæve låger og skuffer der stødte på hinanden. De fik fabrikken så tilbage for at udbedre uden andet resultat end slibemærker i træet og nye hakker.
Skænk nr. 3 har jeg så lige afvist da der er synlige oliepletter på den hvide corian-top, der ikke umiddelbart går af.
Det er så sjusket at de ikke tjekker deres produkter for fejl og mangler.
Helt ærligt - næste gang går vi sgu i IKEA.

15. september 2023

Kvalitetsmangler

Vi bestilte i maj 2015 et skrivebord AK1330 og en skænk AK2730 fra Naver via Buehøjgård Møbler i Smørum til levering i august. I og med at møblerne ikke er helt billige havde vi en forventning om et vist service- og kvalitetsniveau, men må erkende at det ingenlunde var tilfældet.
Møblerne blev leveret som aftalt, men der var fejl i sokkelstykket på skænken og ridser i bordpladen samt finérfejl i skrivebordet. Noget som burde have været fanget af kvalitetskontrolen på fabrikken og ikke overladt til kunden.
Efter flere mails og ventetid blev aftalen, at der skulle leveres et nyt skrivebord og et nyt sokkelstykke til skænken. Ny ventetid frem til januar 2016 - man føler sig ikke just prioriteret!
Ved leverancen var der på sokkelstykket en lang blå streg, som dog kunne poleres bort med sandpapir (men igen - hvor er kvalitetskontrollen - og så oven i købet i forbindelse med afhjælpning af en fejlbehæftet tidl leverance!) og det nye skrivebord har stadig finér fejl - omend bordpladen nu er iorden. Sidstnævnte har jeg nu opgivet at reklamere over, idet fabrikken åbenbart ikke magter at producere i en bedre kvaitet.
Firmaet burde man overveje, hvilket segment man vil sælge møbler til - designet er flot men kvaliteten og kundeservicen halter gevaldigt. Jeg vil/kan ikke anbefale kvalitetsbevidste kunder, at bestille hos Naver.

17. februar 2016

Dårlig erfaring med NAVER Collection

Vi har dårlig erfaring med Gramrode Møbelfabrik og specielt deres spisebord GM 4312 - 4314 dvs. TIGER bordet i NAVER Collection. På vores bord er laminat overfladen er ikke let at holde og så er den ujævn. Der er små buler i overfladen og de er tydelige i modlys. Vores møbelhandler var enig med os om at der er noget galt med bordet, og sendte det tilbage til Gramrode Møbelfabrik, som efterfølgende blot afviste reklamationen. Begrundelsen fra Gramrode var at ”intet er perfekt”, men sandheden er at selv vores gamle spise bord fra Ikea havde en nærmest perfekt glat overflade uden buler, og det var meget lettere at holde pænt. Derfor føler vi os dårligt behandlet og kan ikke anbefale Gramrode, selvom designet er godt..

9. december 2010

Er dette din virksomhed?