NaturMaling Anmeldelser 4

2,6

1. Maler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

NATURMALING.dk arbejder med bæredygtige alternativer til boligen-inde og ude. NATURMALING er opkaldt efter vores væg-og loftsmaling, som er en diffussionsåben, kalkmat maling til vægge og lofter. Som alle vores produkter er den fuldt deklareret. Til træværk anbefaler vi LINOLIEMALING. Råt træværk grundes med KOLDPRESSET LINOLIE. Knasterne behandles med SHELLAK inden LINOLIEMALING påføres i 2-3 supertynde lag. Vi fører også forskellige typer TRÆTJÆRE og trætjære-baserede produkter til brug udendørs.Til gulve og træværk inde har pigmenteret GULVOLIE, voksbehandlinger, linoliesæbe og TONKINLAK. Få flere oplysninger på vores hjemmeside eller ring eller kig ind til os hos NATURMALING i Vendersgade.

2,6

Under middel

Dårlig service

Jeg var inde for at finde maling til min nye lejlighed og ville gerne købe noget mere bæredygtigt. Jeg havde en farvekode med mig, men inden jeg overhovedet nåede at vise den til ekspedienten fik jeg bare surt af vide at "det bruger vi ikke". Så blev jeg sendt over til en billedevæg med små farveprøver og efterladt her til at beslutte farve. Jeg forsøgte flere gange at få vejledning til hvilke farver der ville tørre hvordan osv. men dette blev afvist på trods af, at jeg var den eneste i forretningen. Jeg endte med at gå uden maling og lærte så at man nemt kan slå alle farvekoder op på nettet og "oversætte" til et andet system, så de kunne sagtens have hjulpet mig, hvis de gad.

31. juli 2020

Super tilfreds

Jeg malede med Naturmaling første gang for 17 år siden på plastikmalet savsmuldstapet og har brugt det siden, de få steder, hvor der er malet om. Det har holdt fantastisk godt i stue og værelser. Jeg malede også med Lasurmaling i gange og på et værelse. Værelset er malet over igen. Tror det fik en enesta omgang for at dække. Malingen har holdt til, at sorte plamager efter hunden har ligget op af i årevis, på et tidspunkt med lidt undervognsbehandling på pelsen, er blevet skruppet af med blød svamp. Det gik ikke helt væk, men næsten og malingen blev. I køkken og bad blandede jeg 10% linolie i, for at hærde malingen, så den blev stærkere. Det holdte godt ved normal afvaskning, men smittede af, ved kanten af håndvasken i badeværelset hvor der blev ordnet med skuresvamp, der var ikke fliser, og der hvor der bliver tørt meget ved væggen ved opvaskemaskine, hvor det kan stænke.
I mit nye hus har jeg igen malet køkken, stue og værelser med Naturmaling, igen uden på tidligere lag af plastikmaling.... Jeg vil ikke have andet. Det er dejlig organisk at male med og se på. Jeg forventer ikke, at det er lige så holdbart som almindelig maling, da jeg jo netop ønsker at undgå de indholdsstoffer, der gør malingen så holdbar. At det så holder så godt, som det gør, er bare positivt for mig. Og så er jeg bare mere varsom med aftørring der, hvor jeg igen har opvaskemaskine op af væggen, for jeg har ikke hærdet malingen i køkkenet denne gang. Så jo, den væg skal nok males om om nogle år.

31. juli 2016

Skidt service og produkt

Jeg købte for ca. et år siden både Naturmaling samt ECOproof hos Decor farver. Jeg fik at vide at jeg skulle købe den dyre ECOproof til mine vådrum og kunne nøjes med den klassiske Naturmaling i hvid til resten af lejligheden. Forhandleren fortalte mig at produktet var lige så stærkt som andre malinger, man slap bare for tilsætningsstofferne. Efter et par måneder var væggene stadig meget svage, forstået på den måde at små berøringer førte til mærker på væggene, hvilket jeg aldrig har oplevet med andre kvalitetsmalinger. Jeg ringede derfor og brokkede mig. Decor farver fortalte at malingen ikke var tør nok. Jeg ventede et par måneder mere og resultatet var stadig lige skidt, mærkerne blev ved med at komme på væggene. Jeg ringede derfor igen og Decor farver kom ud og kiggede på mine vægge. De konstaterede at der var mange streger og at malingen "naturligvis ikke var lige så stærk som alternativ maling", og at måden man løste det på var ved at skrubbe på væggen med en svamp så man sled et lag af malingen af. Det kan man jo kun gøre et vist antal gange før det begynder at være meget tydeligt hvor man har brugt svampen.

Efter endnu tre måneder begyndte min køkkenvæg at krakellere. Her tog jeg endnu en gang fat i Decor farver som sagde at malingen ikke kunne bruges til køkken. Her blev jeg direkte vred da det var den eneste årsag til at jeg havde købt et dyrere produkt i første omgang til netop disse rum. De valgte at tilbagebetale mig 50% af ECOproof malingen, selvom malingen krakellerer og derfor naturligvis ikke lever op til forventningerne.

VIGTIGT: Jar har været nødt til at male igen, men denne gang med en ordentlig maling. For at dække Naturmaling og ECOproof har jeg været nødsaget til at købe en meget dyr grunder til bunden, slibe væggene langt ned og male over flere gange da den anden maling suger ekstremt meget. Dette har været langt dyrere end hvis jeg bare havde valgt at bruge en anden maling fra starten - og alt dette er kun inden for et år.

Jeg håber folk vil tage dette med i deres betragtning inden de køber Naturmaling eller ECOproof fra Decor farver.

1. oktober 2015

Dårlig service: Der er så få der sælger naturmaling at de ikke gider følge op på klager!!!

I sommer købte jeg vægmalingen Friskhvid fra firmaet Auro. Jeg fik en ok betjening og rådgivning inden jeg købte, men malingen viste sig desværre ikke at være i orden. Jeg har været inde i forretningen 3 - 4 gange, og de har givet mig ret i at malingen ikke er i orden, men så er der ikke sket mere på trods af de mange henvendelser og løfter at gå videre med det og melde tilbage til mig. ØV, øv, øv! Forretningskonceptet synes at være, at der er så få der sælger naturmaling at de ikke gider følge op på klager.

6. oktober 2013

Er dette din virksomhed?