Super tilfreds
Jeg malede med Naturmaling første gang for 17 år siden på plastikmalet savsmuldstapet og har brugt det siden, de få steder, hvor der er malet om. Det har holdt fantastisk godt i stue og værelser. Jeg malede også med Lasurmaling i gange og på et værelse. Værelset er malet over igen. Tror det fik en enesta omgang for at dække. Malingen har holdt til, at sorte plamager efter hunden har ligget op af i årevis, på et tidspunkt med lidt undervognsbehandling på pelsen, er blevet skruppet af med blød svamp. Det gik ikke helt væk, men næsten og malingen blev. I køkken og bad blandede jeg 10% linolie i, for at hærde malingen, så den blev stærkere. Det holdte godt ved normal afvaskning, men smittede af, ved kanten af håndvasken i badeværelset hvor der blev ordnet med skuresvamp, der var ikke fliser, og der hvor der bliver tørt meget ved væggen ved opvaskemaskine, hvor det kan stænke.
I mit nye hus har jeg igen malet køkken, stue og værelser med Naturmaling, igen uden på tidligere lag af plastikmaling.... Jeg vil ikke have andet. Det er dejlig organisk at male med og se på. Jeg forventer ikke, at det er lige så holdbart som almindelig maling, da jeg jo netop ønsker at undgå de indholdsstoffer, der gør malingen så holdbar. At det så holder så godt, som det gør, er bare positivt for mig. Og så er jeg bare mere varsom med aftørring der, hvor jeg igen har opvaskemaskine op af væggen, for jeg har ikke hærdet malingen i køkkenet denne gang. Så jo, den væg skal nok males om om nogle år.
31. juli 2016