Cirkulationstræner PRO
Vi har nu haft cirkulationstræneren nogle dage, og den er helt fantastisk. Den sætter virkelig gang i fødder og underben, og er behagelig at bruge - gerne i løbet af dagen og inden sengetid.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fup og bondefangerri. Har man sat et flueben ved et par til 1.kr. Hænger man på strømper hver 3 mdr. Jeg ville prøve et par de duede ikke, de t var ikke det de beskrev, så da jeg ikke kunne få dem på smed jeg dem ud. Nu står jeg med 5 par, .....
Fup og svindel, magnetstrømper uden magneter. Jeg teste dem ved levering, og de kan ikke tiltrække de mindste fine jernstøv eller noget ligner. En af medarbejderne grinede af mig, og fortalte at det jo ikke var den slags magneter, men det er jo ligesom definitionen med magnet. Jeg spurgte til undersøgelser, men han oplyste at på grund af EU måtte han ikke henvise til seriøse artikler, så han man da også hørt den med :) Jeg sidder nu med verdens dyreste, og tyndeste strømer, som ligner noget der er produceret i kina, og koster 0,001 dollar, komplet ubrugelige. De har i hvert fald PÅ INGEN måde, haft den lovede effekt.
Fin cirkulationtræner og hurtig levering.
Har modtaget en cirkulationtræner ned en dansk vejledning, kan bestemt både mærke og se, at det har en god effekt på mine hævede ankler....
Cirkulationstræner virker rigtig godt.
Husk at bruge den regelmæssigt..
Har nu brugt den i over et år og har hjulpet på kramper i lægmusklerne.
For 2 gang har jeg stor glæde af jeres magnetbandager. 1 gang en brækket hånd. Denne gang en disco over lænden. Det hjælper. Vh Bente PS har anbefalet det til mange
Jeg har købt en vare fra naturhusets hjemmeside, iforbindelse med købet af varen sender naturhuset sine handelsbetingelser jeg har senere fundet ud af at disse handelsbetingelser er i strid med gældende lov om fjernsalg.
Der står bla. i naturhusets medfølgende handelsbetingelser at varen ved returnering skal være ubrugt og uåbnet det er ikke lovligt.
Samt at hvis jeg som kunde vil bruge min 14 dages ret til at returnere varen får jeg som kunde kun varens pris retur men ikke firmaets forsendelsesomkostninger, heller ikke lovligt
Jeg har betalt 794,- kr. via mit kreditkort på naturhusets hjemmeside og de returnerer kun 696,- kr. til mig efter de har modtaget min vare retur fordi de ulovligt fratrækker 98 kr. i forsendelse og ekspeditonsgebyr. Jeg har skrevet til naturhuset og gjort dem opmærksom på at jeg ikke har fået alle mine penge retur som jeg har krav på og også sendt dem kopi af forbrugerombudsmandens kommentarer til internetbutikers ulovlige fjernsalgsbetingelser men jeg ikke fået noget svar fra Naturhuset hvorfor de ikke vil sende de sidste penge retur. og hvorfor de ikke overholder loven.
Naturhuset snyder med deres rygestopgaranti. Du skal selvfølgelig bruge deres produkt, men når du først er færdig med at bruge det, (iøvrigt uden at det hjalp) er deres garanti udløbet. Snyd og bedrag.