Virkelig god oplevelse🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Virkelig god oplevelse.
Jeg har bestilt en mængde nye piller og fik optimal vejledning og behandling.
Desuden en del lækre organiske produkter til hud og hår.
Kan KLART anbefales.
TAK

Besvarelse fra Naturestore.dk
Økologiske og parabenfrie naturprodukter, naturkosmetik og naturlig hudpleje fra dr.Organic, Lavera, Melissa, MOOM, Bioselect, Börlind, Logona og mange flere.
Int. House - Center Boulevard 5, 2300, København S
Virkelig god oplevelse.
Jeg har bestilt en mængde nye piller og fik optimal vejledning og behandling.
Desuden en del lækre organiske produkter til hud og hår.
Kan KLART anbefales.
TAK

Besvarelse fra Naturestore.dk
Hos Naturestore.dk har jeg gennem et stykke tid købt produkter fra Dr.Organic. Disse hår-og hudprodukter er stort set fremstillet af økologiske ingredienser og bedst af alt ingen skrappe kemikalier. Naturestore.dk har hele det store sortiment og til de bedste priser, som er yderst rimelige.
Jeg har efterhånden prøvet mange af produkterne og alle har levet op til hvad de lovede.
Kan helt klart anbefale at handle hos Naturestore.dk, der yder en super god service og meget hurtig levering. Har hver gang modtaget mine varer dagen efter jeg har bestilt.
En god side med billige priser. Pakken kom indenfor 2 dage.
Det dårlige er kommunikationen med den handlende. Jeg troede først, at jeg havde købt på en piratside, da den bekræftelse jeg fik var så mangelfuld og uden information. Det viste sig, at siden var god nok, men ikke bliv overrasket hvis de e-mails I får ikke er som på andre sider.
Bestilte en Dr Organic Gaveæske Royal Jelly perfect som en gave og det viste sig at være et stort hit hos kæresten. Har handlet hos Naturestore to gange nu, og den ene gang bestilte jeg et forkert produkt – dette gjorde ikke så meget, da jeg fik meget pænt service og muligheden for at ændre min bestilling hurtigt. Et fint lille webshop blandt mange "dårlige" et like herfra.

Besvarelse fra Naturestore.dk
Du må bare prøve det. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at produkterne er udvalgt med en sjælden intens nøjsomhed.
Vil helt sikkert handle her igen.

Besvarelse fra Naturestore.dk
Jeg har købt solfaktor fra Lavera, som er drøj i brug og beskytter super godt. Har i forvejen en sart hud og har ikke haft problemer med de produkter, som jeg har købt igennem naturestore.
Deres tandpasta er mild i smagen og efterlader en bild og frisk smag af mint.
Hurtig levering og god service.
Jeg kan kun anbefale naturestore.dk
Jeg kan kun være rigtig godt tilfreds med Naturestores produkter til mænd,de er ok.
Har oså lige købt økologisk hårfjerning til bdre halvdel, hurtig levering. kan anbefales.
Både til kvinder og mænd. tak for god service
Jeg har købt båd lipgloss (Med den flotteste farve), face mask, hårfjerningsprodukt og creme, og alt fungere helt optimalt og giver den forventede effekt.
Tak for hurtig forsendelse og god service
Jeg er meget glad for Bioselect face mask. Det giver smukke ansigt.
Dejlige produkter. Mit barnebarn er især glad for Tea Tree Creame, som har hjulpet hende meget. Ligeledes Moom ekspress hårfjerning er nemt og smertefrit. Det er ikke sidste vi gang vi handler på Naturestore.dk
Lækre produker og en rigtig god kundeoplevelse hos Naturestore.dk, og ikke mindst en hurtig levering. Naturestore.dk kan anbefales til alle
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med at handle på Naturestore.dk.
Gode produkter til en fornuftig pris. levering og service tiptop.
her vil jeg handle igen :)
Jeg har bestilt flere produkter gennem Naturestore.dk, da det er en overskuelig hjemmeside, hvor man kan få et hurtigt overblik over de mange gode produkter. Det er nemt at bestille, og der er hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg kan kun anbefale Naturestore.dk
Jeg er utrolig godt tilfreds med den hurtige service og ikke mindst de gode økologiske produkter I har.
Kan anbefales især hårfjerning fra MOOM
Hilsen
Lene Jensen
Rigtig god kundeoplevelse hos Naturestore.dk, hurtig levering og lækre produkter.